amonite 28.01.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Przyszlam sie przywitac. Dzien dobry amonite Witaj, miła wróżko z baśni Zaglądaj i czaruj, coby wszystko zgodnie z planem szło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.01.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jasia, jessi, ze schodów się proszę nie nabijać Kiedy je ujrzałam, o mało się nie popłakałam z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja też kce taki ogród Przepiękny Taka tajemniczość i mnie sie marzy Pozdrawiam PS Schody sa powalające Iwuś, ja też taki ogród kce A wiem z doświadczenia, że zaczyna się od "kcenia", a potem.... ach... Dom tonie w bzach... I innych badylkach... aż się okazuje, że na 40 - arowej działce nagle już nie ma miejsca, żeby w końcu upragnioną magnolię posadzić, rozrośnięte byliny trzeba rozsadzać i rozdawać, bo u siebie już nie ma gdzie wcisnąć,a tu centra ogrodowe kuszą nowymi ofertami i żal serce ściska, że nijak już się ta piękna piwonia drzewiasta nie zmieści Dobrze, że przynajmniej udało się wykroić kawałek ziemi pod tę moją chatkę! (Nie obeszło się oczywiście bez strat w zieleninie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.01.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Piękne inspiracje ogrodowe Ach, bo serce za wiosną tęskni... A tymczasem o mało gumowca się nie zgubiło w błocku, jakie wokół domku zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 U mnie podobnie. Dzisiaj pojechałam na działkę w poszukiwaniu wiosny, a tu tylko glina, błoto i zmarznięta woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 02.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wlasnie przed chwila wyslalam gdzies komentarz i nie wiem gdzie Wiec pisze jeszcze raz. Widze ze forum sie ozywia i chyba to pierwsze oznaki wiosny i nie moge sie doczekac kiedy budowa sie ozywi, a wraz z nia rozkwitnie ogrod. Byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.02.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Oznaki wiosny.....hmmmm....jeszcze ich nie widzę... Ale za to kable częściowo już na ścianach mam i puszki poosadzane (częściowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ależ ja się ze schodów nie nabijam - ja P O D Z I W I A M! w porównaniu z drabiną, to luksus i szał ciał oraz uprzęży wierzę tu też się nie nabijam, serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witaj Amonite, Mam teraz więcej czasu i buszuję po forum. Całe szczęście, że trafiłam na twój dziennik Z ogromną przyjemnością obejrzałam budowę tak bezpretensjonalnego domku, a Twoje ogrodnicze talenty po prostu mnie zachwyciły Czekam teraz na kolejną wiosnę w Twoim ogrodzie oraz dzienniku. A drzwi na pewno kiedyś będą zielone Życzę powodzenia w dalszych pracach i przy wykonczeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj Amonite, Mam teraz więcej czasu i buszuję po forum. Całe szczęście, że trafiłam na twój dziennik Z ogromną przyjemnością obejrzałam budowę tak bezpretensjonalnego domku, a Twoje ogrodnicze talenty po prostu mnie zachwyciły Czekam teraz na kolejną wiosnę w Twoim ogrodzie oraz dzienniku. A drzwi na pewno kiedyś będą zielone Życzę powodzenia w dalszych pracach i przy wykonczeniówce Witam i dziękuję za odwiedziny oraz miłe słowa Drzwi muszą być zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zajrzałam po nowe inspiracje. Czuję się zainspirowana schodami. Kciuki niezmiennie trzymam, czekam na dalsze wieści z budowy, bo domek to chyba będzie jak z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dużo miłości nie tylko z okazji walentynek http://img25.imageshack.us/img25/3183/walentynkibp0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Drzwi muszą być zielone o, to, to! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 28.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mam pytanie odnośnie ostatniego zdjęcia wklejonego 23 lutego.Czy nie masz ich więcej tzn innych ujęć na to pomieszczenie ? Nie ukrywam ,że bardzo w moim klimacie i rozkład pomieszczeń bardzo mój...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 07.03.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Mam pytanie odnośnie ostatniego zdjęcia wklejonego 23 lutego.Czy nie masz ich więcej tzn innych ujęć na to pomieszczenie ? Nie ukrywam ,że bardzo w moim klimacie i rozkład pomieszczeń bardzo mój...... Niestety, mam tylko to jedno ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Wiosna się ociąga trochę, ale dziś do nas przyleciały szpaki! Czyli jednak idzie ku wiośnie... Przebiśniegi ledwie wyglądają, czubki tulipanów również. Pąki bzów jakby większe i bardziej zielone Nie chciało mi się zdjęć ostatnio robić, ale jakby kogoś to interesowało, to w domku elektryka rozciągnięta już prawie w całości, ale nic nie połączone jeszcze, za to jutro chyba wejdzie pan hydraulik, materiały już zakupione i przywiezione. A więc powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 amondzia czy ja wyczuwam troche zmeczenie u Ciebie? No jak to jakby kogos interesowalo?! Fajnie, ze idzie do przodu, coraz blizej najciekawszego momentu dla kobiety - urzadzania wnetrz. My tu czekamy niecierpliwie na to co Ty wyczarujesz. Usciski zostawiam i troche usmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Amonite i jak z tą kuchnią? jakieś decyzje? trzeba przecież wiedzieć gdzie rurki i kabelki położyć, projekt już powinien być i pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 amondzia czy ja wyczuwam troche zmeczenie u Ciebie? No jak to jakby kogos interesowalo?! Fajnie, ze idzie do przodu, coraz blizej najciekawszego momentu dla kobiety - urzadzania wnetrz. My tu czekamy niecierpliwie na to co Ty wyczarujesz. Usciski zostawiam i troche usmiechu. Dzięki, Zeljko Zmęczenie - owszem... Ale nie budowaniem, tylko tak ogólnie... Mam nadzieję, że z wiosną przybędzie mi energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.03.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Amonite i jak z tą kuchnią? jakieś decyzje? trzeba przecież wiedzieć gdzie rurki i kabelki położyć, projekt już powinien być i pozdrowionka! Kabelki i rurki już położone, ogólny zarys miałam gotowy już dawno. Zbyt wielkiego pola manewru nie było, więc usytuowanie zlewu, kuchenki itp. było mniej więcej wiadome od początku. Chciałam kuchnię murowaną, ale cała zajmowałaby zbyt dużo miejsca, więc- krakowskim targiem - będzie pół na pół Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts