Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do małego domku amonite

Recommended Posts

• Odpowiedzi 661
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja też kce taki ogród :cry: :cry: :cry: :cry:

Przepiękny :o :o :o Taka tajemniczość i mnie sie marzy :roll: :roll: 8)

Pozdrawiam

PS Schody sa powalające :wink:

Iwuś, ja też taki ogród kce :wink: A wiem z doświadczenia, że zaczyna się od "kcenia", a potem.... ach... Dom tonie w bzach... 8) :lol: I innych badylkach... aż się okazuje, że na 40 - arowej działce nagle już nie ma miejsca, żeby w końcu upragnioną magnolię posadzić, rozrośnięte byliny trzeba rozsadzać i rozdawać, bo u siebie już nie ma gdzie wcisnąć,a tu centra ogrodowe kuszą nowymi ofertami i żal serce ściska, że nijak już się ta piękna piwonia drzewiasta nie zmieści :oops: :cry: :cry: :cry: :oops: :lol:

Dobrze, że przynajmniej udało się wykroić kawałek ziemi pod tę moją chatkę! :D (Nie obeszło się oczywiście bez strat w zieleninie... :-?

Witaj Amonite,

Mam teraz więcej czasu i buszuję po forum. Całe szczęście, że trafiłam na twój dziennik :D Z ogromną przyjemnością obejrzałam budowę tak bezpretensjonalnego domku, a Twoje ogrodnicze talenty po prostu mnie zachwyciły :D :D :D Czekam teraz na kolejną wiosnę w Twoim ogrodzie oraz dzienniku. A drzwi na pewno kiedyś będą zielone :wink:

Życzę powodzenia w dalszych pracach i przy wykonczeniówce :D

Witaj Amonite,

Mam teraz więcej czasu i buszuję po forum. Całe szczęście, że trafiłam na twój dziennik :D Z ogromną przyjemnością obejrzałam budowę tak bezpretensjonalnego domku, a Twoje ogrodnicze talenty po prostu mnie zachwyciły :D :D :D Czekam teraz na kolejną wiosnę w Twoim ogrodzie oraz dzienniku. A drzwi na pewno kiedyś będą zielone :wink:

Życzę powodzenia w dalszych pracach i przy wykonczeniówce :D

Witam i dziękuję za odwiedziny oraz miłe słowa :)

Drzwi muszą być zielone 8)

• 2 weeks później...

Cześć :)

Wiosna się ociąga trochę, ale dziś do nas przyleciały szpaki! Czyli jednak idzie ku wiośnie... Przebiśniegi ledwie wyglądają, czubki tulipanów również. Pąki bzów jakby większe i bardziej zielone 8)

Nie chciało mi się zdjęć ostatnio robić, ale jakby kogoś to interesowało, to w domku elektryka rozciągnięta już prawie w całości, ale nic nie połączone jeszcze, za to jutro chyba wejdzie pan hydraulik, materiały już zakupione i przywiezione. A więc powoli do przodu :)

amondzia czy ja wyczuwam troche zmeczenie u Ciebie? :( No jak to jakby kogos interesowalo?! :roll:

Fajnie, ze idzie do przodu, coraz blizej najciekawszego momentu dla kobiety - urzadzania wnetrz. :wink:

My tu czekamy niecierpliwie na to co Ty wyczarujesz. :p

Usciski zostawiam i troche usmiechu. :p :wink:

• 2 weeks później...
amondzia czy ja wyczuwam troche zmeczenie u Ciebie? :( No jak to jakby kogos interesowalo?! :roll:

Fajnie, ze idzie do przodu, coraz blizej najciekawszego momentu dla kobiety - urzadzania wnetrz. :wink:

My tu czekamy niecierpliwie na to co Ty wyczarujesz. :p

Usciski zostawiam i troche usmiechu. :p :wink:

Dzięki, Zeljko :)

Zmęczenie - owszem... Ale nie budowaniem, tylko tak ogólnie... Mam nadzieję, że z wiosną przybędzie mi energii :)

Amonite i jak z tą kuchnią? jakieś decyzje? trzeba przecież wiedzieć gdzie rurki i kabelki położyć, projekt już powinien być :wink:

i pozdrowionka! :D

Kabelki i rurki już położone, ogólny zarys miałam gotowy już dawno. Zbyt wielkiego pola manewru nie było, więc usytuowanie zlewu, kuchenki itp. było mniej więcej wiadome od początku. Chciałam kuchnię murowaną, ale cała zajmowałaby zbyt dużo miejsca, więc- krakowskim targiem - będzie pół na pół 8)

Pozdrawiam :) :) :)