Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do małego domku amonite

Recommended Posts

Amonite - ja też czekam, co Ty w domku wyczarujesz, bo Twój ogród i Twoja piwniczka tudzież ganek są jasnym dowodem na to, że będzie to bardzo ciepły w klimacie rustykalny domek, czyli to, co DPS-ie lubia najbardziej. :lol:

Czekam bardzo na jakieś fotki. :wink:

• Odpowiedzi 661
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, Dobre Duszki i Dłonie Pomocne :wink: :)

Sama chciałabym już jakieś fajne zdjęcia wstawić do dziennika, ale to co jest w tej chwili, to zbyt efektowne nie jest. Właśnie wróciłam z domku - rurki od wody, kable na ścianach- nic ciekawego, choć oczywiście ich obecność jest powodem do radości :)

Zbieram dalej pomysły i inspiracje - w necie i czasopismach jest takich rzeczy moc, ale nie skonfrontowałam tego jeszcze z rzeczywistym asortymentem sklepowym. Jeszcze się okaże, że akurat to, co sobie wybiorę, będzie niedostępne :-?

Dziś słońce u nas świeci, ale zimno, jak nie wiem :evil: Ogród ledwo się budzi, jakieś przebiśniegi - owszem - zakwitły, pączki na krzewach jakby większe, ale nic poza tym... Humor poprawiła mi trochę wizyta w składzie budowlanym :lol: Nie wiem, co to jest, ale jak już się znajdę w takim miejscu, to od razu mi lepiej, żaden sklep z ciuchami na mnie tak nie działa 8) Tylko centrum ogrodnicze może się z tym równać :lol:

Od długiego czasu już tak mam z tymi składami budowlanymi i sklepami tego rodzaju. :lol:

Słowo daję, pasjonujące zajęcie! :wink:

Nie ma lepszego sklepu niż np. Obi lub Castorama... :oops: :lol:

Witaj amonite :lol:

Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój dziennik i jestem zachwycona domek uroczy a inspiracje fantastyczne juz nie mogę sie doczekac jak wprowdzisz je w czyn 8) :lol:

Widze ,ze mamy podobne pomysły na dom i wielkie marzenie o wiejskim ,tajemniczym ,urokliwym ogródku ja troche próbowałam ale nie wszystko mozna zrealizowac na placu budowy :(

Będę bacznie sledziła Twoje poczynania na placu boju

Pozdrawiam juz chyba wiosennie Dana

Witaj amonite :lol:

Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój dziennik i jestem zachwycona domek uroczy a inspiracje fantastyczne juz nie mogę sie doczekac jak wprowdzisz je w czyn 8) :lol:

Widze ,ze mamy podobne pomysły na dom i wielkie marzenie o wiejskim ,tajemniczym ,urokliwym ogródku ja troche próbowałam ale nie wszystko mozna zrealizowac na placu budowy :(

Będę bacznie sledziła Twoje poczynania na placu boju

Pozdrawiam juz chyba wiosennie Dana

Witam Cię serdecznie :) Zajrzałam od razu do twojego dziennika, rzeczywiście mamy podobne pomysły :wink: Bardzo mi się podobają te twoje ścieżki i placyk ceglany, elewacja domu z elementami ceglanymi też jest świetna. Tak mi się podoba, że chyba się zdecyduję na wyłożenie płytkami "cegłopodobnymi" szczytowej ciany mojego domku, tej tarasowej.

Pozdrawiam wiosennie :)

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...