DPS 21.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Amonite - ja też czekam, co Ty w domku wyczarujesz, bo Twój ogród i Twoja piwniczka tudzież ganek są jasnym dowodem na to, że będzie to bardzo ciepły w klimacie rustykalny domek, czyli to, co DPS-ie lubia najbardziej. Czekam bardzo na jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Tajemniczy ogród mało, że tajemniczy to jeszcze piękny. Lojalnie i uczciwie przyznaję, że skopiowałam sobie zdjęcia na dysk ... trudno, wstyd mi, ale warto było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Amoncia ja Ci nie pozwalam byc smutna. Zabranam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.03.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzięki, Dobre Duszki i Dłonie Pomocne Sama chciałabym już jakieś fajne zdjęcia wstawić do dziennika, ale to co jest w tej chwili, to zbyt efektowne nie jest. Właśnie wróciłam z domku - rurki od wody, kable na ścianach- nic ciekawego, choć oczywiście ich obecność jest powodem do radości Zbieram dalej pomysły i inspiracje - w necie i czasopismach jest takich rzeczy moc, ale nie skonfrontowałam tego jeszcze z rzeczywistym asortymentem sklepowym. Jeszcze się okaże, że akurat to, co sobie wybiorę, będzie niedostępne Dziś słońce u nas świeci, ale zimno, jak nie wiem Ogród ledwo się budzi, jakieś przebiśniegi - owszem - zakwitły, pączki na krzewach jakby większe, ale nic poza tym... Humor poprawiła mi trochę wizyta w składzie budowlanym Nie wiem, co to jest, ale jak już się znajdę w takim miejscu, to od razu mi lepiej, żaden sklep z ciuchami na mnie tak nie działa Tylko centrum ogrodnicze może się z tym równać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 U mnie centrum ogrodnicze to zdecydowanie nr 1 Pogoda bardzo podobna - zimno, ale słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Od długiego czasu już tak mam z tymi składami budowlanymi i sklepami tego rodzaju. Słowo daję, pasjonujące zajęcie! Nie ma lepszego sklepu niż np. Obi lub Castorama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.03.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witaj amonite Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój dziennik i jestem zachwycona domek uroczy a inspiracje fantastyczne juz nie mogę sie doczekac jak wprowdzisz je w czyn Widze ,ze mamy podobne pomysły na dom i wielkie marzenie o wiejskim ,tajemniczym ,urokliwym ogródku ja troche próbowałam ale nie wszystko mozna zrealizowac na placu budowy Będę bacznie sledziła Twoje poczynania na placu boju Pozdrawiam juz chyba wiosennie Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witaj amonite Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój dziennik i jestem zachwycona domek uroczy a inspiracje fantastyczne juz nie mogę sie doczekac jak wprowdzisz je w czyn Widze ,ze mamy podobne pomysły na dom i wielkie marzenie o wiejskim ,tajemniczym ,urokliwym ogródku ja troche próbowałam ale nie wszystko mozna zrealizowac na placu budowy Będę bacznie sledziła Twoje poczynania na placu boju Pozdrawiam juz chyba wiosennie Dana Witam Cię serdecznie Zajrzałam od razu do twojego dziennika, rzeczywiście mamy podobne pomysły Bardzo mi się podobają te twoje ścieżki i placyk ceglany, elewacja domu z elementami ceglanymi też jest świetna. Tak mi się podoba, że chyba się zdecyduję na wyłożenie płytkami "cegłopodobnymi" szczytowej ciany mojego domku, tej tarasowej. Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ano niby mamy wiosnę, dziś rzucało żabami przez calutki dzień Czyli lało non-stop A żabę tak na prawdę widziałam jedną, leniwie wskoczyła do wody, kiedy w sobotę robiłam porządki w oczku. Ale czy jeda żaba czyni wiosnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 amonite pojawiła się na forum, porządki w ogrodzie zaczęła, żabę wypatrzyła - znaczy wiosna jest Jeszcze tylko naszą grupkę trzeba reaktywować i wróci normalność B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.03.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 czyni czyni zasłyszane dziś: przychodzi żaba do lekarza: - panie doktorze, coś mnie w stawie kłuje... - może bocian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.03.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 amonite pojawiła się na forum, porządki w ogrodzie zaczęła, żabę wypatrzyła - znaczy wiosna jest Jeszcze tylko naszą grupkę trzeba reaktywować i wróci normalność B&S No właśnie, grupka coś bez Matki Założycielki szwankuje.... Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Amonite, Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt http://img217.imageshack.us/img217/5461/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://pocztowki.wp.pl/zdjecia/3/4/8/3351_rn.jpg Życzy Bianca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 10.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania". Życzy Dana z rodzinką http://images41.fotosik.pl/97/8fec3f2a7fbaf221m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/do-zyczen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images36.fotosik.pl/97/88f217bf51f1b9d1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Piękne zakupy, Amonitko Kupiłam te same odmiany, z wyjątkiem Czajkowskiego Moje też mają b.wole przyrosty, ale mam nadzieję, że się poprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts