amonite 15.08.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witaj amonite Twój domek jest jak z baśni, a działka jak z bajki..... aż mi słów brakuje....jakże pięknie. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy tychże wspaniałości Pozdrawiam Dzięki Mam nadzieję, że cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witaj, kochana! Miło poczytać, że u Ciebie wciąz sporo się dzieje w domku i że idzie to jakoś tak bezproblemowo. Czy Ty mogłabyś dokładnie napisać jak został zrobiony ten okap? Wykorzystałaś gotowe zwieńczenie pieca, czy ktoś Ci cos takiego zrobił na zamówienie na podstawie fotografii? Tak sobie myślę teraz o mojej prywatnej kuchni - baaaardzo już domaga się remontu. Depsiu, Witaj Tak bezproblemowo to niestety nie idzie, ale co będę narzekać. Ważne, że przestojów większych nie ma, bo marzę już o przeprowadzce. Jeśli chodzi o okap, to zwieńczenie pieca miałam od dawna (miało wylądować na śmietniku , mój tato je uratował), wiedziałam, że gdzieś je wcisnę. Nie udało się z kaflową piecokuchnią, to wymyśłiłam okap. Najpierw powstał metalowy szkielet - taki prostopadłościan, który zamocowaliśmy do sufitu i do ściany, do niego został przykręcony ten ceramiczny gzyms, a potem obudowa z płyty g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cześć amonite!Wszystko mnie zauracza raz po raz u ciebie.... Drzwi ładne, płyteczki też...A okap wyjdzie cudo!!!Czekam na dalsze zabiegi wykończeniowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witaj Bianca Zabiegi wykończeniowe trwają. Ciągle coś wyskakuje, teraz mam problem z prądem - skrzynka wisi, ale nie podłączone jeszcze. A to jakieś kable za krótkie, a to coś tam innego... A ja marzę o przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 witaj Amoniteprzeczytałam Twój dziennik i wciąż nie mogę wyjść z podziwu, prawdziwa perełka w baśniowej sceneriipięknie u Ciebiemarzę o takim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Amonitko, piękny masz okap (oczywiście wszystko pozostałe również ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ale... Ponadrabiałam Twój dziennik, narobiłam sobie apetytu i tu nagle-jak ktoś nożem uciął... amonite[/size]...amonite...amonite...amonite ...wraaaacaaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj, kochana! Miło poczytać, że u Ciebie wciąz sporo się dzieje w domku i że idzie to jakoś tak bezproblemowo. Czy Ty mogłabyś dokładnie napisać jak został zrobiony ten okap? Wykorzystałaś gotowe zwieńczenie pieca, czy ktoś Ci cos takiego zrobił na zamówienie na podstawie fotografii? Tak sobie myślę teraz o mojej prywatnej kuchni - baaaardzo już domaga się remontu. Depsiu, Witaj Tak bezproblemowo to niestety nie idzie, ale co będę narzekać. Ważne, że przestojów większych nie ma, bo marzę już o przeprowadzce. Jeśli chodzi o okap, to zwieńczenie pieca miałam od dawna (miało wylądować na śmietniku , mój tato je uratował), wiedziałam, że gdzieś je wcisnę. Nie udało się z kaflową piecokuchnią, to wymyśłiłam okap. Najpierw powstał metalowy szkielet - taki prostopadłościan, który zamocowaliśmy do sufitu i do ściany, do niego został przykręcony ten ceramiczny gzyms, a potem obudowa z płyty g-k. Oooo, widzisz, o taki właśnie opis mi chodziło. Dziękuję!!! A domek rośnie, wnętrza robią się piękne, a fotek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.09.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jestem, żyję, "wykańczam się". Zdjęcia niebawem. Pozdrawiam wiernych kibiców Aha, prądu NADAL NIE MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ja tu bywam z doskoku, ale też czekam! drzwi wyszły świetnie a okap zapowiada(ł?) się rewelacyjnie! bo pewnie już jest gotowy? pozdrowionka wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.09.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka Amonite! no zaglądam tu, a domek coraz piękniejszy! Drzwi - arcydzieło, kafelki śliczne, okap - cuuuudny!!! Czekam na kolejne fotki pozdróweczki cieplutkie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.10.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ajajaj... Ciągle nie mam zdjęć Za to mam prąd, ciepłą wodę, w piecokominku buzuje ogień i w ogóle jest zajeeee....fajnie Pozdrawiam i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 04.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Amonite gdzie ta poprawa? ja chcę zdjęcia Twojego domku oglądać na kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 04.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam! Piękny dziennik, dom i ogród.. Też czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzięki, dzięki Zdjęcia będą wkótce, bo mam już internet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj Masz akieświetne inspiracje, że zastanawiam się mocno jka wygląda Twoja kuchnia, bedę czekać na fotki z niecierpliwością Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gratuluję przeprowadzki i życzę wielu szczęśliwych chwil w nowym domku i nadal czekam cierpliwie na fotki, zwłaszcza tej kochanej łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja tez gratuluje! Ja tez!!! I o zdjecia blagam, blagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No ja nie mogę, już mieszkasz??? GRATULUJĘ!!! I na obiecane zdjęcia czekam, choćby na PW - wstyd, obiecałaś, że będą i nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ojacie! Amonite, G R A T U L A C J E ! super, że już mieszkasz! i jak Ci teraz? pokażesz? pozdrowionka i powodzenia w oswajaniu nowych okoliczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts