DPS 26.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podejmij z nim negocjacje i zrób sobie chociaż jeden pokój w takim stylu, zawsze będziesz mogła wtedy ucieć w razie chandry czy potrzeby natchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Eee tam: skansen! Pewnie, że dom urządzony samymi starociami nie każdemu pzypadłby do gustu (mnie na pewno by nie przypadł ) Ale parę ładnych przedmiotów z historią, może trochę przerobionych, lub nawet postarzonych można fajnie połączyć z meblami współczesnymi. Do tego biały kolor spajający w całość meble i dodatki - i powstaje wnętrze przytulne, ale nie przytłaczające. Podoba mi się np. tu: http://mygreencanoe.blogspot.com/ Zeljka, pokaż mężowi i zapytaj, czy dla niego to skansen no i ponegocjuj, jak radzi DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aha, znam tą stronę. Piękna. Melduje, że coś tam zrobiłam. Zobacze czy jutro wyślę, czy w poniedziałek. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.11.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No normalnie nie wiem, jak wytrzymam to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 He, he a ja tez bede dreptac, czy sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 amonitedość długo kazałaś mi czekać na kolejne zdjęcia.Ale warto było,bo tworzysz niesamowity klimat w swoim domu. Widać ,że dusza artystyczna i jednocześnie romantyczna z Ciebie.No normalnie nie chce się wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 27.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 świetny domek jak ja ubielbiam sielskie klimaty będe się wzorować i zaglądać tu codziennie czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Poszło dziś! Do drugiej wsi musiałam jechać, bo w naszej na poczcie prundu nie było. Ale za to wycieczka nam wyszła, a Stef lubi samochodem jechać. Proszę dać znać jak będzie. Wysłałam priorytetem, teoretycznie jutro powinno być, ale znam pocztę, wiec nic więcej nie będę gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.11.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No ja też znam możliwości poczty, więc pozostaje mi cierpliwie czekać Nie wiem, jak wytrzymam, strrrasznie jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.11.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 świetny domek jak ja ubielbiam sielski klimaty będe się wzorować i zaglądać tu codziennie czekamy na fotki Na razie nie mam nowych fotek, ale zbieram się w sobie, żeby wiatrołap doprowadzić do porządku, parę pomysłów już jest... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Amonisia, puść parę fotek mailem, ciekawi mnie Twoja łazienka bardzo - sielska też? Muszę coś wymyślić, mam jakieś luźne pomysły, ale chciałabym to jeszcze dopracować... Co u siebie wymyśliłas w temacie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 02.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Piękne wnętrza To jest dom z duszą!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No i co, ni ma jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To ile to bedzie trwało, priorytetem poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.12.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeeeeeeeest!!!!! Dziś dopiero dotarł priorytet Żelko kochana, to jest piękne!!!!!!!! Dzięki Ależ ty masz zdolności, kobieto! Oczywiście pasuje do mojego domu jak ulał, ale tego to akurat byłam pewna Jeszcze nie zdążyłam zobić foty tym ślicznościom, jak tylko zrobię, to od razu wstawię Jeszcze raz dzięki dzięki dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.12.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Amonisia, puść parę fotek mailem, ciekawi mnie Twoja łazienka bardzo - sielska też? Muszę coś wymyślić, mam jakieś luźne pomysły, ale chciałabym to jeszcze dopracować... Co u siebie wymyśliłas w temacie łazienki? No czy ja wiem, czy sielska... Prosta na pewno. Biało - drewniana. Dodatki to na razie takie niedopracowane, więc nie pokazuję całości. Tyle, co na zdjęciach w dzienniku - murki otynkowane, umywalka trochę retro, na blacie. Zwykła wanna, zwykły kompakt, miejsce na pralkę pod blatem drewnianym, za zasłonką. Obok wanny zrobiłam murowaną szafkę, na razie ma też zasłonkę zamiast drzwiczek. Lustro - Ikea; miałam zamiar ramę przemalować, ale może zostanie czarna i kinkiety jakieś dopasuję. Postawiłam na biel - taką trochę złamaną, kwadratowe płytki o nierównej fakturze. Wydaje mi się, że takie tło jest dość neutralne i można łazienkę różnie aranżować, w zależności od dodatków. Na podłodze "deski" gresowe ułożone fantazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Piękne wnętrza To jest dom z duszą!! Pozdrawiam Dziękuję i też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Buziaki wielkieeeeee zostawiam! Niech Ci sluzy w zdrowiu i szczesciu! Dzięki za wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Amonisia - proszę, daj mi jakiś namiar na Twoje nierówne płytki z łazienki, chyba i mnie by sia takie bardzo przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.12.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Płytki to Tubądzin, seria Majolika - 20x20 i 11,5x11,5. Mają nierówną, ale gładką powierzchnię, mocno szkliwioną. Te większe są niepozorne i początkowo tylko ja widziałam w nich "coś" , zdarzały się kpinki, że jakieś starocie ładuję na ścianę, bo one naprawdę są proste, o lekko nierównym kolorze (taka złamana biel), te mniejsze są ładniejsze, ale droższe Do tego małe cygarka - dają fajny efekt. http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=128&powrot=kolekcje&typ=2 http://foto3.m.onet.pl/_m/f7955a8e1776d1e311ef18d5d74e9827,6,19,0.jpgto te mniejsze A wieksze są w tym stylu : ( na tym kolorze bardziej widać fakturę) http://katalog.tubadzin.pl/majolika16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts