DPS 04.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzieki, kochana, właśnie też ściągnęłam sobie katalog Tubądzina. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzieki, kochana, właśnie też ściągnęłam sobie katalog Tubądzina. Buziaki! A ja w międzyczasie zmieniałam posta, zeby wkleić przykłady No nic, może komuś jeszcze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No pewnie, że się przyda, zwłaszcza zdjęcie, bo te w katalogu w ogóle nie oddają wyglądu płytki! Dopiero teraz zaczęłam powaznie je brać pod uwagę - po Twoim zdjęciu z widoczną fakturą i powierzchnią. Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Amonite - deseczki śliczniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.12.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tyle linków wczśniej zamieściłam, a dopiero dziś trafiłam na TO: http://forum.muratordom.pl/nasz-dom-w-szeregowcu,t128982.htm Na naszym Forum... No wymiękłam po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.12.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Amonite - deseczki śliczniusie No, ma się rozumieć, że śliczniusie Żelka to nie tylko Dobry Duszek, ale i prawdziwa Czarodziejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tyle tu zdolnych ludziów na tym forum ,że mała głowa.Może i ja się za jakaś twórczość wezmę Deseczki przecudne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 06.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzien dobry wieczor Przeczytalam twoj dziennik od dechy do dechy a rzadko mi sie zdarza. Co tu pisac - po prostu pieknie, gratuluje spelnionych marzen i dobrego gustu, Wszystko w jednym stylu tak jak zalozylas na poczatku. I nie ma tam zadnego wenge, metalu i betonu a jest pieknie. Nie moglam sie napatrzec, ten dom ma dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ciesze sie, ze sie podobaja pracy. Podrzucam fajnego linka http://www.inspirander.pl/zrob-sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Amonite, łazienka piękna a kuchnia ma niesamowity klimat Wszystko mi się u Ciebie podoba (często zaglądam). Widać, że wszystko masz przemyślane w najmniejszym szczególe aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratuluję zamieszkania w pięknym domku!!! Ależ u Ciebie romantycznie i przytulnie! A biało-zielona szachownica baaaaaaaaardzo mi sie podoba! Niech Ci sie dobrze mieszka Amonite i czekam na kolejne odsłony z "zielonego domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.12.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Tyle tu zdolnych ludziów na tym forum ,że mała głowa.Może i ja się za jakaś twórczość wezmę Deseczki przecudne !!! No właśnie, mnie też wzięło i coś tam zaczęłam dłubać, zobaczymy, czy wyjdzie Dzien dobry wieczor Przeczytalam twoj dziennik od dechy do dechy a rzadko mi sie zdarza. Co tu pisac - po prostu pieknie, gratuluje spelnionych marzen i dobrego gustu, Wszystko w jednym stylu tak jak zalozylas na poczatku. I nie ma tam zadnego wenge, metalu i betonu a jest pieknie. Nie moglam sie napatrzec, ten dom ma dusze Amonite, łazienka piękna a kuchnia ma niesamowity klimat Wszystko mi się u Ciebie podoba (często zaglądam). Widać, że wszystko masz przemyślane w najmniejszym szczególe aż miło popatrzeć Bardzo miło jest czytać takie słowa, tym bardziej, że na forum jest tyle pięknych i stylowych wnętrz, przy których moje wydają się bardzo niepozorne. Mam nadzieję,ze za jakiś czas pokażę coś więcej, i że też będzie się podobało - bo mam sporo "hendmejdowych" planów Gratuluję zamieszkania w pięknym domku!!! Ależ u Ciebie romantycznie i przytulnie! A biało-zielona szachownica baaaaaaaaardzo mi sie podoba! Niech Ci sie dobrze mieszka Amonite i czekam na kolejne odsłony z "zielonego domku" Dziękuję najuprzejmniej Z tą szachownicą to był trochę ryzykowny pomysł, ale jak na razie, jeszcze mi się nie znudziła Żelka, dzięki za linka - super pomysły, kiedyś chyba byłam na tej stronce, ale mi się zagubiła, teraz przed świętami na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.12.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 amonitka gratuluję i ja Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 15.12.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 z zewnątrz ten domek nie wyglada tak obiecująco jak wewnątrz. mam nadzieje, ze cie nie urazilam, bo to komplement, ze wlasciwie kazdu dom, domek mozna tak podrasowac pieknym wtsrojem ze czuje soe czlowiek w nim domowo, przytulnie i tak jak w domu powinien sie czlowiek czuc. Gratuluje zmyslu dekoratorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/6/2/3/51835853_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze ,aby przy Wigilijnym stole nie zabrakło ciepła ,światła i aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Beauty z rodziną http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/b733d85ebd7787e29ac2da0ba036c73314190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts