kejt32 12.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam serdecznie wszystkich murujących! Jestem właśnie na etapie planowania kuchni i dostaję juz powoli na głowę, bo sama nie wiem czego chcę. Pewnie przez to, że jestem w 6 miesiącu ciąży.... Bądź co bądź mam do wykorzystania 4x4m z dwoma oknami i drzwiami wejściowymi, bo zamknięcia kuchni na resztę mieszkania jestem już pewna. Na podłogę i ściany nad blatami szary marmur i to też raczej przesądzone z róźnych względów . Nie wiem co dalej, bo podoba mi się i lekko rustykalny styl (ale taki trochę złamany nowoczesnością). Niby kośc słoniowa jest fajna, ale wenge też mi się podoba. Do tego wenge chyba lepiej pasuje do szarego granitu. Pomóżcie plisssss! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejt32 12.07.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 http://img530.imageshack.us/img530/9210/nowyobrazyd1.th.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejt32 12.07.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Takie kuchnie mi sie podobają:http://img508.imageshack.us/img508/752/321adnakuchniaoh6.jpgShot with Canon DIGITAL IXUS 800 IS at 2007-07-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejt32 12.07.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A takich nie lubię:http://img118.imageshack.us/img118/679/takiejkuchninielubimyfc3.jpgShot with Canon DIGITAL IXUS 800 IS at 2007-07-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejt32 12.07.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Z pewnością pod oknem chcialabym umieścic blat roboczy i zlewozmywak. A w zwiazku z tym, że mam małe dzieci kuchenkę mikrofalową i piekarnik umieściłabym na pewnej wysokości w słupie. Do tego jakiś przynajmniej mały stół i ze 2 krzesła też przydałyby się. Pomórzcie prosze, bo firmy kuchniarskie robią mi wodę z mózgu i wymyślaja straszne rzeczy, szczególnie pod względem designu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 przedewszystkim wybierz kolor....mi sie podobają jasne i słoneczne, pastelowe i delikatne.. (dla kontrastu można wrzućic jakiś ciemny element ale nie cały regal)1. czy chcesz miec wyspe czy kuchnia z szafkami w rzędzie??2. Na ilu ścianach ma być kuchnia-...litera L, litera U, czy tylko I ???3. Ile szafek i na co Ci potrzeba??? (masz spiżarnie- wtedy mniej szafek,) trudno doradzić bo nie stawiasz konkretnych pytań tylko ogólnikowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Z pewnością pod oknem chcialabym umieścic blat roboczy i zlewozmywak. to sobie umieść blat roboczy i zlewozmywak A w zwiazku z tym, że mam małe dzieci kuchenkę mikrofalową i piekarnik umieściłabym na pewnej wysokości w słupie. umieść więc na słupie Do tego jakiś przynajmniej mały stół i ze 2 krzesła też przydałyby się. musisz zatem kupic stół i 2 krzesła ... Pomórzcie prosze, bo firmy kuchniarskie robią mi wodę z mózgu i wymyślaja straszne rzeczy, szczególnie pod względem designu nie ma sprawy - pomóżcie pisze sie przez "ż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek dobra rada 13.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 o to to, racja brzoza dodałbym fajnie wygląda Na podłogę i ściany nad blatami szary marmur i najlepiej lekko rustykalny styl a to wszystko w kolorach kośc słoniowa jest fajna,.. wenge.... teraz tylko przelać to na papier/projekt i GOTOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Wujek dobra rada na ogół nie pomagam w tego typu sprawach /wnętrza/ ale ten tytuł mnie poruszył dogłębnie ... niesie ze soba taki ładunek rozpaczy i emocji ... "pomocy! z wykrzyknikiem - to jak wołanie konajacego w puszczy ... nie mogłem sie oprzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts