alek_wawa 10.07.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 WitamSzukam wykonawcy kominka z DGP. Jesli ktos ma namiary na sprawdzonego wykonawce to prosze o kontakt PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 10.07.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Jak juz ktos bedzie mial to ja rowniez poprosze. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus1 17.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 DGP blisko Warszawy 502750433. Kupiłem u nich wkład i cała reszte.Ceny maja dobre tylo terminy długawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 19.08.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 A co oznacza DGP? Na czym to polega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 19.08.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Kto z Was chce mieć kominek jak z katalogu? My mieliśmy u siebie 5-ciu wykonawców - takie z nas "marudy" - ale było warto! Czterech pierwszych panów to zupełna pomyłka , piąty zaś... Kominka jeszcze nie mamy, ale już teraz możemy Wam go polecić. Mieszka w Żyrardowie. Widzieliśmy jego prace - prawdziwe cuda! W zasadzie same plusy, no może tylko to, że jest trochę zarozumiały (czytajcie: b.pewny siebie). Bierze za robociznę około 20% więcej niż inni, ale warto za taką cenę mieć kominek i nie wyrywać sobie przy tym (i potem) włosów z głowy. Polecamy ! Z tego co wiem najbliższy wolny termin ma dopiero w 2004 roku... Aha, nie wiem na pewno, czy ów pan robi kominki z DGP. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sulek 20.08.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Polecam firmę http://www.koperfam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts