magija 13.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 WitamyPoszukujemy Forumowiczów, którzy budowali (lub budują) z firmą DAMIR. Sami się przymierzamy, a mamy pewien deficyt informacji (o jakości współpracy i owoców ich pracy). Wdzięczni będziemy za wszelakie uwagi, rady, sugestie itd. itp. Z góry dziękujemy,Magda i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 13.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 odświeżam temat - też rozważam zlecenie wykonania domu Damirowi, ale wg mojego projektu. Czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kansas 01.03.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam ja budowałem z firmą Damir i jestem zadowolony, jeśli ktoś ma jakieś pytania prosze pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts