jackpal 13.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 WItam serdecznie widzę, że im bardziej waż domek zaawansowany tym wieksza ilość pytań was zalewa. Ja jestem zwollennikiem codziennego który chce sie budowac w przyszłym roku na wiosne i bardzo sie ciesze ze moge zaglądać do waszaego dziennika to prawie jak "podręcznik" budowy codziennego, możę pan Biryło również powinien tutaj zglądać? Mi się urodziły takie pytania: 1. Podbitka już widzaiłem to pytanie do ciebie, żze podbitka jest tylko tam gdzie dach wystaje po za dom a jak w takim przypadku wyglądało przybijanie kontrłat, czy w miejscu gdzie nachodziły na podbitkę były podcinane?2. Czy macie zamiar rozwiązać jakoś wentylację poddasza dajecie tak jak w projekcie kominki dla każdego pomieszczenia? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts