Kasiorek 10.07.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witam Jestem szczęśliwą posiadaczką mieszkania w surowym stanie.Chcę zmienić układ istniejących ścian.Ile może kosztowć taka przyjemność u architekta.MIeszkanie ma 140 m2 i jestem z Wa-wy.Muszę bardzo szybko podiąć decyzję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 10.07.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 nie wiem jak to w pprzypadku mieszkania ale:przy projekcie domu najlepiej wykorzystac kierownika budowy ktory ma uprawnienia projektowe i zrobic tylko adaptacje projektu. nie wiem czy ten sposob przyda sie w przypadku twojego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 13.07.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Za adaptację projektu gotowego zapłciłem 1200 pln, ale wprzypadku mieszkania, musisz na pewno mieć zgode spółdzielni, jeśli są to ściany konstrukcyjne, to cienko to widzę (choć jak mawiał mój kolega każdy ma swoją cenę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA ZALESIE 13.07.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 jaz za zmiany w projekcie zapłaciłam 600 zł. Nie wiem jak to jest w przyp. mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts