anna.misia 13.07.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Jeżeli salon łączy się z jadalnią [wykusz] to czy powinnam dać takie same żyrandole ?czy mogą być inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 13.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 stoje przed tym samym problemem- raczek kupie z tej samej rodziny tylko do kuchni mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 U mnie są z tej samej serii, tylko róznią się rozmiarem kloszy. W salonie są dwa duże a nad stołem jadalnianym trzy mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 13.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 u mnie są z tej samej serii chociaż każdy ma zupełnie inny kształt jedne płaskie inne wiszące - to chyba dobre połączeniea ponieważ na dole większość pomieszczeń (hall, jadalnia, salon, kuchnia) łączy się ze sobą to wszędzie mam tą samą serię lamp - wiszące, żyrandole, kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 13.07.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A umnie są zupełnie różne i mają różne długości nie ma nudy i sądzę ,że jest dobrze .Jadalnia jest tym samym pomieszczeniem co livingroom ma około 30m2 .W częsci jadalnianej jest mosiężny o stylistyce secesyjnej a w części wypoczynkowej nisko zwisająca nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 16.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mam kuchnię z jadalnią i salonem, pod sufitem i na ścianach Aldex. Z jednej serii znalazłam żyrandole, lampy i kinkiety. Wygląda caculko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts