SAVAGE7 21.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 obudowę geberitu i tworzenie wnęk robiłem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 własny pomysł, własne wykonawstwo a glazurnik tego nie robi byłam pewna , że tak Robi. Jesli umie. Za dodatkowa oplata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 My mamy to zrobione z Ytonga. Zdjęciami mogę słuzyć, ale dopiero jutro. Ja mam dokładnie tak samo...może nie konkretnie z Ytonga ale bk... Ponoć takie rozwiąznie jest solidniesze i sztywniejsze...i chyba tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 23.07.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzieki za odpowiedzi. Bede zatem probowal z pchelkami lub nitami. Zatem takie polaczenia nalezy robic samemu, zadnych lacznikow nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts