denes 14.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witam. Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada jakosc produktow sniezki? Bardzo polecaja wyroby tego producenta sklady w mojej okolicy. Twierdza, ze wiekszosc wykonawcow w okolicy kupujacych u nich korzysta z tych produktow oraz, ze nie mieli prawie w ogole zadnych reklamacji. Usilnie przekonuja, ze np. farba Sniezka max (akrylowa emulsja), jest zdecydowanie lepsze od Duluxa, Nobilesa i Decorala. Czy faktycznie tak jest? Dodatkowo naklaniaja na farby serii Magnat, farba lateksowa. Maja jeszcze w ofercie (na co rowniez mnie naklaniaja ) tynki akrylowe ACRO-TYNK A. Co sadzicie o nich? Warto sie ladowac w produkty sniezki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 15.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Jakość taka sama jak cena.Najniższa cena - zdołowana receptura. Zakup dla nierozsądnych, którzy szybko lubią odnawiać. (to też zaleta...) Ewentualnie dla potrzebujących nadmiernych oszczędności - do zgruntowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 16.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Śnieżka w ciągu paru lat zrobiła ogromny postęp, z Duluksem mam złe doświadczenia (ten jednokrotnego krycia). Myślę że najlepszym rozwiązaniem w stosunku ceny do jakości jest Dekoral.Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 16.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja ostatnio jestem na etapie malowania. Najlepiej maluje mi się Dekoralem. Mam też Duluxa i wiecej go nie kupie..Śnieżki nie stosowałem ale nie jest ona już najtansza Ja polecam Dekoral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 17.07.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Jezeli chodzi o ceny, to nie sa one wcale takie niskie, taki np. MAGNAT kosztuje ok 60zl/2.5 litra. Duzo nizsza cene maja (ok 45-50) farby, rowniez lateksowe, Beckersa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zakup dla nierozsądnych, którzy szybko lubią odnawiać. (to też zaleta...) Tzn. że co? Odpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Powiem szczerze, że malowałem farbami akrylowymi firmy Mikspol i do dzisiaj jest wszystko o`k - ok 30% tańsze niż reklamowanych w TV firm. Oczywiście polecił mi to znajomy, który wykonuje docieplenia zawodowo i korzysta z wyrobów tej firmy - inaczej bym się chyba nie zdecydował !!! Myślę, że jest dużo przesady w reklamowanych produktach. Te same receptury mają wszyscy bo muszą się one trzymać odpowiednich norm narzucanych przez ITB a koszta wyprodukowania są o wiele niższe u mniejszych producentów niż u największych. Jak kantują to na półproduktach i to powiem szczerze, że najwięksi bardziej to robią ze względu na koszta niż mniejszy bo ten musi się mocniej starać !!! Oczywiście to moja prywatna opinia ale poparta doświadczeniem. Pozdrawiam Te same protki na bazarze są o wiele tańsze niż w jakiejkolwiek galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toy 15.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jedyny godny polecenia produkt śnieżki to farba podkładowa. Cała reszta nie jest warta nawet tych niewielkich pieniędzy. Np. folia w płynie śnieżki jest chyba rozcieńczona wodą w stosunku 1 do 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 15.08.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Wolałbym Magnat od Duluxa. Dulux to mistrzostwo świata w przereklamowaniu produktu. Mam same najgorsze doświadczenia z Duluxem. Magnatem malowaliśmy ostatnio poddasze i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 16.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Tak jak pisał toy - podkładówka jest dobra.No i dobra jest masa finiszowa Acryl Putz (choć niektórzy twierdzą, że mogła by być ciut twardsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts