Krzysztof Kubas 14.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Jakos nie moge zmienic tego i jak mam to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Jakos nie moge zmienic tego i jak mam to zrobic. napisz do Redakcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 16.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A ja bym nie zawracala glowy Szanownej redakcji - wszak ma duzo roboty z usuwaniem reklam uzytkowników w linkach Masz tylko 6 postów - olej to konto i załóz sobie inne z takim nickiem jaki chcesz - ps. na pewno nie bedzie to "krzysztof" bo na bank jest juz zajete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts