ciekawy andrzej 14.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witam Forumowiczów! http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=141 -- ile orientacyjnie może kosztować robocizna stanu surowego zamkniętego ?Dodam jeszcze, że projekt jest z piwnicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezno 16.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 zależy od rejonu Polski. Skąd jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy andrzej 16.11.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 krakow -okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 16.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dodam jeszcze, że projekt jest z piwnicami. Zamkniętego? Czyli z montażem okien? Pytam bo ja montaż okien zlecam dostawcy okien a nie ekipie stawiającej dom.... Jeśli z piwnicami to na dzień dzisiejszy strzelałbym 70-80 tyś. Jeśli już kupiłeś projekt to daj komuś do wyceny i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 19.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Stan surowy zamkniety tzn sciany,okna ,zakryty dach i to wyceniasz na 70-80tys?? Jesli tak to malo tym bardziej ze dach jest dosyc polamany a wiec drogi Sam projekt bardzo ladny ale niesttey z zona musiliemy zrezygniowac z takiego- koszty dachu sa duze no chyba ze sie myle i ktos mnie oswieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 19.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Stan surowy zamkniety tzn sciany,okna ,zakryty dach i to wyceniasz na 70-80tys?? Jesli tak to malo tym bardziej ze dach jest dosyc polamany a wiec drogi Sam projekt bardzo ladny ale niesttey z zona musiliemy zrezygniowac z takiego- koszty dachu sa duze no chyba ze sie myle i ktos mnie oswieci. niestety - obawiam sie, że masz rację... generalnie ten dom wygląda na inną serię niż: "tani i prosty w budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 20.11.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Stan surowy zamkniety tzn sciany,okna ,zakryty dach i to wyceniasz na 70-80tys?? Mało? Wiem ile płacę za mój.... Fakt, że dach mam prosty ale jeśli to jest dużo to robocizna nieźle poszła w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 20.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Stan surowy zamkniety tzn sciany,okna ,zakryty dach i to wyceniasz na 70-80tys?? Mało? Wiem ile płacę za mój.... Fakt, że dach mam prosty ale jeśli to jest dużo to robocizna nieźle poszła w górę... hej, ja przepraszam - nie doczytałem za samą robotę to chyba bedzie mniej niz 70tyś. Nawet gdyby murarze i ciesla wzeili 40-45 tys a potem dekrzae 15 tys sama robocina wstawienia okien to pewnie ze 20PLN/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 21.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Na ile wyceniacie robocizne domu do surowego zamkniętego Z montazem okien przez budujących ( choc tego jeszcze nie wiem jak to bedzie ) ale niedługo mamy spotkanie z ekipą i kompletnie nie wiemy ile moga od nas zawołac i czy mamy sie targowac czy cieszyc z tego co powiedzą http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=170&unset=2 Jesteśmy ze szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Na ile wyceniacie robocizne domu do surowego zamkniętego Z montazem okien przez budujących ( choc tego jeszcze nie wiem jak to bedzie ) ale niedługo mamy spotkanie z ekipą i kompletnie nie wiemy ile moga od nas zawołac i czy mamy sie targowac czy cieszyc z tego co powiedzą http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=170&unset=2 Jesteśmy ze szczecina a jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 21.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a ile moze kosztowac stan surowy otwarty takiego domu? http://www.archipelag.pl/projekty-domow/letycja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 21.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Na ile wyceniacie robocizne domu do surowego zamkniętego Z montazem okien przez budujących ( choc tego jeszcze nie wiem jak to bedzie ) ale niedługo mamy spotkanie z ekipą i kompletnie nie wiemy ile moga od nas zawołac i czy mamy sie targowac czy cieszyc z tego co powiedzą http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=170&unset=2 Jesteśmy ze szczecina a jaki termin? chcemy zacząc maj -czerwiec Dodam ze do tej powierzchni dochodzi jeszcze garaż około 24m2 dostawiony do boku domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts