Becik 10.07.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 http://www.amenda.pl/ - -to jest link na ich stronęCo sądzicie o deskach sosnowych o grubości 16 mm? Wiem że mogą mi długo nie posłużyć, ale chcę je położyć w części sypialnej, a jak się zniszczą i znudzą - to wymienić na coś innego.Czy one rzeczywiście nie będą wymagać cyklinowania zaraz po ułożeniu ? A może ktoś z Was lub Waszych znajomych je ma lub rozważał ich zakup i mógłby się podzielić opinią ?Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 11.07.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Deski podobają mi się o wiele bardziej niż parkiet. Też bym była wdzięczna za jakieś opinie o tym producencie i jego wyrobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 14.07.2003 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Mi się takie deski też bardzo podobają, a na pewno o niebo bardzie niż płytki i panele. W części dziennej jednak będzie parkiet . Co do naszych sypialni to skoro mogę takie śliczne deseczki kupić w cenie paneli ( już od 32 pln/m2 ) to raczej wiem co wybiorę ... zwłaszcza że jak na razie żadnej negatywnej opinii nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jardo 22.07.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 http://www.amenda.pl/ - -to jest link na ich stronę Co sądzicie o deskach sosnowych o grubości 16 mm? Wiem że mogą mi długo nie posłużyć, ale chcę je położyć w części sypialnej, a jak się zniszczą i znudzą - to wymienić na coś innego. Czy one rzeczywiście nie będą wymagać cyklinowania zaraz po ułożeniu ? A może ktoś z Was lub Waszych znajomych je ma lub rozważał ich zakup i mógłby się podzielić opinią ? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. B. Rozmawiałem z facetem pół roku na temat desek bukowych, przekonywał, że są bezpieczne, nie bedą się wypaczać i daje trzy lata gwarancji. JAk przyszło co do czego nie chciał dać gwarancji i się z nim pożegnałem. Ale zbierałem opinie i co do drewna iglastego ma bardzo dobre recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Czy ktoś widział te deski? Mi facet powiedział cenę 35,60. Czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 01.08.2003 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 A jaki facet powiedział Ci tę cenę? Ja widziałam ich ekspozycję w Warszawiae na Bartyckiej ( chyba 26 paw.D - dokładny adres podany na ich www ). Mi się podobały. Tam też dostałam cennik - za gr. 16mm od 32zł z goszami, za 21mm - już ponad 43zł. Tylko że to było jakieś 2 miesiące temu. W przyszłym tygodniu będę wysyłać zapytanie o ofertę na nasze poddasze . Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 01.08.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Moja deska ma 28 mm i kupilam ją za 35 zl. Wtprodukowana przez Barlinek tylko dla sieci NOMI - więc już wiecie, gdzie kupiłam. Cięzko było na nią czekać, poniewaz braliśmy dużo i sklep - dlugo realizował zamówienie - wzieliśmy w dwoch turach prosto z samochodu w sumie ok 90m2. Jeszcze jej nie polożyliśmy ale wygląda wspaniale i mam nadzieję, że równiez dobrze będzie wyglądać w nowym domku. Cały czas się zastanwaiam jak ją wykończyć. Kusi mnie jakaś bejca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maikyl 26.01.2019 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Kupowałem jesion i dwa razy dąb na przestrzeni 10 lat, w sumie z 70 metrów. Wysuszenie drewna rewelacyjne. Nigdy nic się nie wypatrzyło. Jeżeli chodzi o trzymanie wymiarów to były różnice maks 1mm na szerokości co przy układaniu pierwszej podłogi mnie irytowało. Nigdy w użytkowaniu nie zwróciłem na to uwagi. Niewykorzystane deski leżą 10 lat na nieogrzewanym strychu. Żadna się nie wypatrzyła. czyli bardzo polecam ale to nie jest plastik tylko natura i jakieś drobne pęknięcia, sęki itd są na porządku dziennym, czasami trzeba zaszpachlować. W użytkowaniu się tego nie widzi. Deski wykańczałem olejem albo ługiem i olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 31.01.2019 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Deski wyglądają rewelacyjnie... Sami jednak nie odważyliśmy się na taki zakup. Postawilismy na płytki drewnopodobne. Wyglądają rewelacyjnie.. no ale to wciąż tylko płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts