demon-x 15.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 WitamChciałbym odnowić plot który jest trochę zaniedbany od dłuższego czasu, odnowienie sztachet nie sprawi żadnych problemów ale gorzej jest z cegła która jest brudna i "zapuszczona", jakieś ciemne plamy, miejscami mech lub jakiś grzyb. Płot stoi już jakieś 7-8 lat. Próbowałem czyścic cegły rozpuszczalnikami , benzyną i nic nie daje , czy są może jakieś sposoby żeby odnowić i wyglądał jak nowy ? jakieś specjalne do tego płyny ?Z góry dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 http://www.basf-cc.pl/DCCPoland/PL/oferta/pcipielgnacjaczyszczenieochrona/ Tu można sobie swobodnie dobrać co się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 25.07.2007 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kiedyś podsłuchałem rozmowę na taki temat. Ludziska śmiali się bo ponoć super klinkier czyści się coca colą. Nie mam klinkieru więc nie mam jak przetestować. Ponoć świeci się potem jak psu jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.07.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 .... ponoć super klinkier czyści się coca colą. na rdzę też jest dobra albo jako zalewa do mięsa. Tylko do picia się to to nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.07.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 .... Tylko do picia się to to nie nadaje ja się nią leczę, jak przedobrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Moze ktoś wie czym wyczyścić płytki klinkierowe zapaćkane pianka montażową ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Moze ktoś wie czym wyczyścić płytki klinkierowe zapaćkane pianka montażową ? Pozdrawiam Wytrwałym, starannym czyszczeniem mechanicznym. Delikatnie by nie uszkodzić płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Moze ktoś wie czym wyczyścić płytki klinkierowe zapaćkane pianka montażową ? Pozdrawiam aceton lub octan etylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts