Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze-Tymek Kasi i Piotra

Recommended Posts

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy za wstawiania zdjęcia z instalacja elektryczną, czy jeszcze można prosić o zdjęcie z miejscem na skrzynkę bezpiecznikową :oops:

Już widać że już jesteści na półmetku może na lato sie wprowadzicie :wink:

Pozdrawiam

Witam.

Mam pytanie do inwestora. Wszystko mi się podoba, ale zastanawia mnie jedna sprawa: czy ta belka na piętrze w pokoju po prawej zostanie na stałe? czy tylko chwilowo tam jest?

http://img106.imageshack.us/img106/3991/21nj7.jpg

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik58518.htm

Witam.

Mam pytanie do inwestora. Wszystko mi się podoba, ale zastanawia mnie jedna sprawa: czy ta belka na piętrze w pokoju po prawej zostanie na stałe? czy tylko chwilowo tam jest?

Przeczytaj wszystkie posty a się dowiesz :D 8)

Witam serdecznie

Jolu i Jarku oczywiście, że wkleję tylko niestety nie mam w tej chwili takiego zdjecia postaram się w tym tygodniu zrobić i wkleić na stronkę.

kuruburu co do tej belki to będzie ona na stałe, na początku trochę się martwiłam, że nie bedzie to wyglądało za dobrze ale nie jest żle. Pokój jest dosyć duży, w przyszłości bedzie to pokój jednego z dzieci (których jeszcze nie mamy ale zamierzamy :D ) i belka ta dzieli go fajnie na część wypoczynkową i część do nauki ( tak sobie wymyśliłam).Belkę zamierzamy ładnie obrobić tzn. wyszlifować i polakierować- bedzie OK :D

Pozdrawiam

Kasia

gosiaczek272 napisał:

witam a gdzie będzie kominek jeśli będzie??

Witam

Oczywiście, że będzie kominek :D, zgodnie z projektem na ścianie między wejściem do salonu a kuchnią ale jeszcze nie mam koncepcji jaki ( podobają mi się proste- coś wymyślimy ) :D

Pozdrawiam

Kasia

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
:p Gratuluję!!! Piotrze dom wybudowałeś, synek w drodze to tylko pozostało zasadzić drzewo w ogrodzie!!! Kasiu wiadomo kuchnia jest królestwem kobiety - masz piękne królestwo (w moich kolorach) Już wiem gdzie postawić piekarnik bo miałam z nim mały problem! Jestem ciekawa poddasza, przede wszystkim korytarza ! Nadal mam mieszane uczucia co do pralni, co pomysł to nowa fascynacja i klapa. Zawsze coś mi nie pasuje a czasu na podjęcie decyzji coraz mniej :) Piękny dom

Kasiu i Piotrze!

Dziękujemy za świetne zdjęcia postępy ogromne i dopiero teraz możemy zobaczyć jak w przyszłości bedzie wyglądał nasz Tymek.Jak możecie to prześlijcie zdjęcia reszty pomieszczeń.Gratulujemy przyszłego potomka!!! :D Pozdrawiamy

Kasiu czy macie w któryś pomieszczeniach ogrzewanie podłogowe i czy macie kominek z płaszem wodnym? Pozdrawiam i czekamy na kolejne zdjęcia

Kasiu, po pierwsze to gratuluję Wam maleństwa, poza tym to musze Ci powiedzieć, że oglądając zdjęcia Waszego Tymka utwierdziłam się w przekonaniu, że to jest właśnie "mój domek". Prosimy o więcej zdjęć :D Mam do Ciebie pytanie, czy Wy zmienialiście wymiary dolnej łazienki (na zdjęciach wydaje się całkiem duża) no i czy oprócz tej wnęki na umywalkę naprzeciw prysznica tez jest jakaś wnęka? Pozdrawiam

• 4 weeks później...

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Witam Serdecznie, Piekny jest ten Wasz Tymek :)

Mam takie pytanie, na Waszych zdjęciach łazienka na parterze wydaje się być bardzo duża, ta kabina prysznicowa jest taka szeeeroooka :p czy zmienialiście coś w projekcie?

Pytam, bo z mężem rozpoczynamy budowę Tymka jak Tylko otrzymamy pozwolenie na budowę, a ze względu na to, że jestem projektantem wnętrz mam ciągle nowe pomysły związane ze spiżarką i łazienką. :)

Teraz przeważnie projektujemy w domkach jednorodzinnych salony kąpielowe więc jestem ciekawa jakie jest odczucie na żywo, czy nie jest zbyt ciasno?

Pozrawiam

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik72021.htm

• 2 weeks później...

Kasiu i Piotrze, Wasz Tymek rośnie!! Super! My startujemy na wiosnę, pozwolenie już jest! Mam pytanko co do kuchni: gdzie macie lodówkę, czy jest zabudowana? pierwsza z lewej, czy to taka szafka? Bardzo fajnie macie zaplanowaną całą kuchnię.

Proszę o więcej zdjęć!! może być na priva,lub [email protected]

Pozdrawiam. Aneta