Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ostatnio wchodziłem na stronę Archetonu - patrzyłem na wymiary Drozda - jakby się zwiększyły o 10cm w każdą stronę, niby niewiele, ale już widać, że przybyły ze 2m2, tam też jest przesunięta ścianka pomiędzy sienią a kotłownią, czyli Drozd po malutkim liftingu (???????), zresztą nie czepiając się, były w projekcie błędy, które wyszły już na etapie kopania fundamentów - zgubili na wymiarach ław chyba z pół metra.

A ja to chyba teraz troszkę cierpię na zespół napięcia przed......budowlanego, czepiam się w projekcie, czego tylko się da - projekt nadal wizualnie bardzo mi się podoba, ale boję się że domek może być przy mały (może mi się tak wydaje jak patrzę na fundamenty).

Jest taki projekcik - Alka, też z Archetonu - dla mnie w środku rozstaw super, ale już sporo większy :-?

Nic, ławy już są , czekamy do wiosny i dalej w górę.

Pozdrawiam

Na etepie fundamentów drozd nam też wydawał się za mały. Jeszcze gorzej to wyglądało po zalaniu stropu, kiedy wewnątrz był las stempli. Dopiero po otynkowaniu widać przestrzeń. My palnujemy wszystkie drzwi wewnętrzne przeszklone i jasne kolory wewnątrz, żeby optycznie powiększyć wnętrze. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, zwłaszcza, że przeprowadzimy się z 55 m2 do 136. Jest różnica.

Pozdrowienia. :D

• 5 years później...

Czesc!

Buduje ktos badz zastanawai sie nad ww projektem?

http://www.archeton.pl/projekt-domu-drozdneo-946-1045-opisogolnyl-e2dd0ae96290a192bd987d9bc64f3351

Po selekcji wyszlo ze ten projekt spelnia moje i mojej lepszej (pod wieloma wzgledami) polowy wymagania.

Prosze o opinie i uwagi co do tego projektu

Krzysiek