bachac 05.01.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Oczywiście podnieśliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 06.01.2004 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ostatnio wchodziłem na stronę Archetonu - patrzyłem na wymiary Drozda - jakby się zwiększyły o 10cm w każdą stronę, niby niewiele, ale już widać, że przybyły ze 2m2, tam też jest przesunięta ścianka pomiędzy sienią a kotłownią, czyli Drozd po malutkim liftingu (???????), zresztą nie czepiając się, były w projekcie błędy, które wyszły już na etapie kopania fundamentów - zgubili na wymiarach ław chyba z pół metra. A ja to chyba teraz troszkę cierpię na zespół napięcia przed......budowlanego, czepiam się w projekcie, czego tylko się da - projekt nadal wizualnie bardzo mi się podoba, ale boję się że domek może być przy mały (może mi się tak wydaje jak patrzę na fundamenty). Jest taki projekcik - Alka, też z Archetonu - dla mnie w środku rozstaw super, ale już sporo większy Nic, ławy już są , czekamy do wiosny i dalej w górę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 06.01.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Na etepie fundamentów drozd nam też wydawał się za mały. Jeszcze gorzej to wyglądało po zalaniu stropu, kiedy wewnątrz był las stempli. Dopiero po otynkowaniu widać przestrzeń. My palnujemy wszystkie drzwi wewnętrzne przeszklone i jasne kolory wewnątrz, żeby optycznie powiększyć wnętrze. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, zwłaszcza, że przeprowadzimy się z 55 m2 do 136. Jest różnica. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 06.01.2004 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Czyli wątpliwości pozostały NIestety, naprawdę fajne domy pod względem funkcjonalności zaczynają się tak gdzieś od 180m2 użytkowej. A tak liczyłem, że powiesz mi, że chałupka jest duża, przestronna i nie potrzeba Wam większej........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 06.01.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Wszystko się okaże po zamieszkaniu. Opiszę swoje wrażenia po przeprowadzce, koniec czerwca (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 06.01.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Wszystko się okaże po zamieszkaniu. Opiszę swoje wrażenia po przeprowadzce, koniec czerwca (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.01.2004 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Czy któs buduje Symbol/nazwa: Murator D53 - SpokojnyAutor projektu: architekt Piotr Drozd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmieck1 20.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Czesc!Buduje ktos badz zastanawai sie nad ww projektem?http://www.archeton.pl/projekt-domu-drozdneo-946-1045-opisogolnyl-e2dd0ae96290a192bd987d9bc64f3351Po selekcji wyszlo ze ten projekt spelnia moje i mojej lepszej (pod wieloma wzgledami) polowy wymagania.Prosze o opinie i uwagi co do tego projektu Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts