cisza1 15.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Wlasnie... zasiali gorale... i przyszly koty i zaczely podsrywac ... jak poradziliscie sobie niechcianymi kopczykami na swiezo zasianym trawniku? jaki mieliscie efekt jak trawa wykielkowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 18.07.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wolę koty,niz krety!Albo ptaki! Nigdy nie zwracałam uwagi,(a miałam trzy koty w domu)że narobiły na przyszły trawnik.Trawa da radę,gorzej z rozgrzebanym miejscam kociej toalety.Tam będzie placek! Choć młoda trawka nie rosnie gęsto i placki same powstają.A jak się ukorzeni to koty jej nie zaszkodzą.Mój sąsiad jak posiał trawnik to nakrył go folią.Nie miał dużego(trawnika)więc kłopotów z przykryciem nie było.Ale myslę,że to dobry sposób na nieproszonych gości na słabe i bezbronne nasionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kotom przygotować inne miejsce na w.c. Sam piasek. Wtedy szybko zmienią miejsce, bo w trawie nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 22.07.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 no tak... chyba macie racje... tak wygladaja miejsca gdzie kociska 'szalaly'....sialismy 'na raty' zielone czesci maja 6-8 dni. wieksza czesc z przodu byla siana wczoraj. na zdjeciu widac miejsca gdzie 'sprzatelm'.trawa rosnie wyraznie z opoznieniem, ale powinno byc OK. http://images26.fotosik.pl/34/b9775a33a5aa9441m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts