izat 15.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 jak w temacie jest ktoś chętny popracować charytatywnie, bo kasa mi się już skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Przystojny, bez nałogów....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ma być dobry w tym co robi to podstawa!! innych nie chcę, w końcu też mogę mieć jakieś wymagania a nie tylko oczekiwania ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.07.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 chyba nie ma żadnych co ja tu marzę o dobrym ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.07.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Iza, wszystkich chcesz gwałcić odezwij się na GG kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 16.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Eeeee chwileczkę bo się z lekka pogubiłem... W czym on... no niby ten malarz ma być dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Iza, wszystkich chcesz gwałcić odezwij się na GG kiedyś ja?? gwałcić?? chyba nie umiem odezwę się na pewno nadal szukam szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Eeeee chwileczkę bo się z lekka pogubiłem... W czym on... no niby ten malarz ma być dobry? no pomyśl ...... w czym malarz może być dobry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.07.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Na pewno pędzel dobry musi mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 17.07.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 o rany zycze powodzenia izat. nie dość że brakuje malarzy a jeśli juz są to ceny maja z kosmosu to Ty masz jeszcze dodatkowe wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mirek_Lewandowski napisał Na pewno pędzel dobry musi mieć.. więc przed rozpoczęciem pracy musisz dobrze sprawdzić pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 pędzel?? kto teraz pędzli używa??!! wałek w ruch!! posucha straszna ostatnia cena to 8 PLN za m2 malowania, termin przyszły rok a jakie Wy słyszycie ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 pędzel?? kto teraz pędzli używa??!! wałek w ruch!! posucha straszna ostatnia cena to 8 PLN za m2 malowania, termin przyszły rok a jakie Wy słyszycie ceny?? Hehe Pędzel to przezytek? Hmm,posługiwac sie pedzlem nie wielu potrafi:( Większośc potrafi li tylko cos "zmalować":P A gdzie to "gwałtowne" malowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 pędzel?? kto teraz pędzli używa??!! wałek w ruch!! posucha straszna ostatnia cena to 8 PLN za m2 malowania, termin przyszły rok a jakie Wy słyszycie ceny?? Witam Iza a ja tutaj takie rzeczy słyszę że na gwałt potrzebny, malarz ... MIałem kiedyś bardzo dobrego malarza , ale nie wiem czy w dalszym ciągu jest w Polsce ale koleś krzyczał mi 800 zeta za pomalowanie wraz z materiałem pokoju 25 m2 , zgodziłem się ale takiego to ze świeczką teraz szukać , sprawdzę to dam znać czy jest on w Wawie. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 pędzel?? kto teraz pędzli używa??!! wałek w ruch!! posucha straszna ostatnia cena to 8 PLN za m2 malowania, termin przyszły rok a jakie Wy słyszycie ceny?? Witam Iza a ja tutaj takie rzeczy słyszę że na gwałt potrzebny, malarz ... MIałem kiedyś bardzo dobrego malarza , ale nie wiem czy w dalszym ciągu jest w Polsce ale koleś krzyczał mi 800 zeta za pomalowanie wraz z materiałem pokoju 25 m2 , zgodziłem się ale takiego to ze świeczką teraz szukać , sprawdzę to dam znać czy jest on w Wawie. Konrad PAINTER IS GONE:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Konrad, toż to ceny irlandzkie!! chyba sama się wezmę za robotę ..... a tak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.07.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Konrad, toż to ceny irlandzkie!! chyba sama się wezmę za robotę ..... a tak mi się nie chce w irlandii biora 8€ za m2 malowania:) 20€ glazura,8€ gładzie(tzw skimcout) no i po 1€ za bloczek 4inch(10cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Konrad, toż to ceny irlandzkie!! chyba sama się wezmę za robotę ..... a tak mi się nie chce w irlandii biora 8€ za m2 malowania:) 20€ glazura,8€ gładzie(tzw skimcout) no i po 1€ za bloczek 4inch(10cm) przepraszam bardzo, ale o ile mnie pamięć nie zawodzi, to w PL jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Konrad, toż to ceny irlandzkie!! chyba sama się wezmę za robotę ..... a tak mi się nie chce w irlandii biora 8€ za m2 malowania:) 20€ glazura,8€ gładzie(tzw skimcout) no i po 1€ za bloczek 4inch(10cm) przepraszam bardzo, ale o ile mnie pamięć nie zawodzi, to w PL jesteśmy ktoś tu sugerowal ceny irlandzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Konrad, toż to ceny irlandzkie!! chyba sama się wezmę za robotę ..... a tak mi się nie chce w irlandii biora 8€ za m2 malowania:) 20€ glazura,8€ gładzie(tzw skimcout) no i po 1€ za bloczek 4inch(10cm) przepraszam bardzo, ale o ile mnie pamięć nie zawodzi, to w PL jesteśmy ktoś tu sugerowal ceny irlandzie:) tak zdaje się, że Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts