Monika Seba 17.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 u mnie też tak będzie- do tego mam okno 150x150 panoramę i nie mam obaw o mycie, otwieranie, chlapanie i takie tam. Teraz cuda robią jeśli chodzi o baterie - taka pod okno nazywa się "bajonetka". Mam już upatrzoną Kludi'ego z kładzioną i wyciąganą wylewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Moniko a możesz podesłać linka , u mnie parapet to jednoczesnie blat roboczy a okno mam 180szer/120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 18.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja też rozważałam opcje zlewu po oknem, ale zrezygnowałam. Powody to, że bedzie zmywarka więc dużo czasu przy nim nie będe spędać, dzięki temu mam dłuższy balt roboczy po oknem. Bo więcej czasu spędza się na przygotowywaniu posiłków, niż na zmywaniu w zlewie. Zlew dałam w róg i obok będzie zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 18.07.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja też rozważałam opcje zlewu po oknem, ale zrezygnowałam. Powody to, że bedzie zmywarka więc dużo czasu przy nim nie będe spędać, dzięki temu mam dłuższy balt roboczy po oknem. Bo więcej czasu spędza się na przygotowywaniu posiłków, niż na zmywaniu w zlewie. Zlew dałam w róg i obok będzie zmywarka. Racja, a o tym nie pomyslalam. Ze swojego narożnego zlewozmywaka jestem coraz bardziej dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 u mnie też tak będzie- do tego mam okno 150x150 panoramę i nie mam obaw o mycie, otwieranie, chlapanie i takie tam. Teraz cuda robią jeśli chodzi o baterie - taka pod okno nazywa się "bajonetka". Mam już upatrzoną Kludi'ego z kładzioną i wyciąganą wylewką. podaj nazwę tego cuda Na stronie Kludi nie mogę się doszukać takich informacji (może źle szukam:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 18.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 u nas jest tak: http://prozac.bsdzine.org/~beehunter/budowa/15.07.2007/images/pict3208.jpg do zmywania jest zmywarka. zlew jest niewielki. zalezalo nam na duzej ilosci blatu, bo teraz mamy niewiele i jest masakra. po lewej stronie zlewu jest miejsce na przyrządy herbaciarsko-kawiarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 no to pytanko z innej beczki- co to za material na ścianie w twojej kuchni dpassent - blacha? podoba mi się możesz pokazac tą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.07.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 u mnie też tak będzie- do tego mam okno 150x150 panoramę i nie mam obaw o mycie, otwieranie, chlapanie i takie tam. Teraz cuda robią jeśli chodzi o baterie - taka pod okno nazywa się "bajonetka". Mam już upatrzoną Kludi'ego z kładzioną i wyciąganą wylewką. podaj nazwę tego cuda Na stronie Kludi nie mogę się doszukać takich informacji (może źle szukam:() ups trochę zamieszałam chodziało mi o hansgrohe nie o kludi oto link http://www.megalazienki.pl/Variarc_jednouchwytowa_bateria_kuchenna,14877000,119.html bajonetki ma też hansa- to są baterie KWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 u mnie też tak będzie- do tego mam okno 150x150 panoramę i nie mam obaw o mycie, otwieranie, chlapanie i takie tam. Teraz cuda robią jeśli chodzi o baterie - taka pod okno nazywa się "bajonetka". Mam już upatrzoną Kludi'ego z kładzioną i wyciąganą wylewką. podaj nazwę tego cuda Na stronie Kludi nie mogę się doszukać takich informacji (może źle szukam:() ups trochę zamieszałam chodziało mi o hansgrohe nie o kludi oto link http://www.megalazienki.pl/Variarc_jednouchwytowa_bateria_kuchenna,14877000,119.html bajonetki ma też hansa- to są baterie KWC Dzięki, a jak to działa bo na stronie producenta nie ma żadnych informacji. Która część jest składana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 18.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 użytkuję od października, zlew na środku okna, nic się nie chlapie, jedyny minus to gimnastyka podczas mycia okna, ale to na szczęście raz na jakiś czas ja jestem bardzo zadowolona, u mnie w kuchni było ta najlepsze miejsce na zlew pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.07.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzięki, a jak to działa bo na stronie producenta nie ma żadnych informacji. Która część jest składana? na stronie przy takich bateriach zawsze jest info że możliwy montaż pod oknem- "kładzie się" na bok całą baterie w miejscu w ktorym styka się z blatem czy zlewozmywakiem ( w zależności jak jest montowana) wtedy widać te wszystjie wężyki które są dłuższe niż w standardzie- zobacz w sklepie- nie jestem najlepszym tłumaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 18.07.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No wreszcie wymyśliłam coś takiego:(na czerwono zaznaczona jest zmywarka) http://images29.fotosik.pl/31/71173cf9914c9209.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Promyk 18.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam Uważam że zlew pod oknem to fajna sprawa, nie widzę żadnych przeciwskazań.Zeby zachlapać okno to nie wiem jak trzeba by było chlapać Pozdrawiam P.S Fajny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dzięki, a jak to działa bo na stronie producenta nie ma żadnych informacji. Która część jest składana? na stronie przy takich bateriach zawsze jest info że możliwy montaż pod oknem- "kładzie się" na bok całą baterie w miejscu w ktorym styka się z blatem czy zlewozmywakiem ( w zależności jak jest montowana) wtedy widać te wszystjie wężyki które są dłuższe niż w standardzie- zobacz w sklepie- nie jestem najlepszym tłumaczem dzięki za info, przejdę się do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 19.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no to pytanko z innej beczki- co to za material na ścianie w twojej kuchni dpassent - blacha? podoba mi się możesz pokazac tą ścianę :D:D To efekt sprytnej perspektywy podczas robienia foty. To co wydaje się być stalową ścianą jest w rzeczywistości frontem od piekarnika na pierwszym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 19.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no to pytanko z innej beczki- co to za material na ścianie w twojej kuchni dpassent - blacha? podoba mi się możesz pokazac tą ścianę :D:D To efekt sprytnej perspektywy podczas robienia foty. To co wydaje się być stalową ścianą jest w rzeczywistości frontem od piekarnika na pierwszym planie A jaki to piekranik? Bo widzę intrygującą rączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 19.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jedyny model elektroluxa otwierany na bok. konkretnego modelu nie pamietam w tej chwili. uwazam, ze to jedyne sensowne rozwiazanie jezeli piekarnik ma byc podniesiony w slupku. sprawdza sie idealnie, dostep jest super, drzwi sa przemontowywane na prawo lub lewo, wiec mozna sobie zamontowac tak jak sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 19.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no to pytanko z innej beczki- co to za material na ścianie w twojej kuchni dpassent - blacha? podoba mi się możesz pokazac tą ścianę :D:D To efekt sprytnej perspektywy podczas robienia foty. To co wydaje się być stalową ścianą jest w rzeczywistości frontem od piekarnika na pierwszym planie oj ja ślepa- starość nie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuszka 21.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Hejak, ja tez planuje zlew pod oknem ale boje sie ze zewnatrz będzie widac naczynia na ociekaczu albo gary w zlewie kuchnie mam otwartą na salon i jadalnie więc z salonu tez bedzie widoczny zlew:(juz sama niewiem co robic:( użytkuję od października, zlew na środku okna, nic się nie chlapie, jedyny minus to gimnastyka podczas mycia okna, ale to na szczęście raz na jakiś czas ja jestem bardzo zadowolona, u mnie w kuchni było ta najlepsze miejsce na zlew pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 22.07.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Sylwia1667 - wybrałaś niestety najgorsze rozwiązanie. Zapropnowane na planie położenie zlewozmywaka bezpośrednio przy kuchence jest bardzo niepraktyczne w codziennym użytkowaniu. Ja mam takie rozwiązanie w maleńkiej blokowej kuchence (z braku miejca), więc wiem jak korzysta się ze zlewu podczas np. smażenia, gdy woda chlapie na rozgrzany tłuszcz. Poza tym między kuchenką a zlewem potrzebny jest chociaż kawałeczek blaciku. W swoim domku mam zaplanowany zlew pod oknem, ale osttanio myślę też o narożnym - ktoś tutaj zaproponował takie właśnie rozwiązanie. Przemyśl to sobie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts