Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlewozmywak a okno

Sylwia1667

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od 10-ciu lat posiadam zlewozmywak przy oknie a parapet jest jednoczesnie blatem i nie cierpi na tym ani moje okno ani firanka ani rolety. Problemem jest bateria podokienna - zwlaszcza jej cena :cry: moja wlaśnie dokończyła swojego żywota :cry: i nie da jej się już naprawić :cry: Zakup jej to wydatek rzędu 1400 zł wzwyż, chromowane są troszeczke tańsze ale jeżeli ma się zlew z fragranitu.... :(

sprawdź Pyramis Alto (cena ok 450 PLN)

możesz podać w jakim sklepie ? jeżeli faktycznie jest taka cena to faktycznie nam dużo w "plecy" :( już zamówiłam necie Aglos.pl bateria franke roti fragranit cena 1350 :cry:

Pyramis jest w stali ale cena jest atrakcyjna :)

np tu:

http://www.agd-rtv.net/product_info.php?manufacturers_id=18&products_id=6884&topSsid=0f067429c645d8922eece0f5638815fd

Od 10-ciu lat posiadam zlewozmywak przy oknie a parapet jest jednoczesnie blatem i nie cierpi na tym ani moje okno ani firanka ani rolety. Problemem jest bateria podokienna - zwlaszcza jej cena :cry: moja wlaśnie dokończyła swojego żywota :cry: i nie da jej się już naprawić :cry: Zakup jej to wydatek rzędu 1400 zł wzwyż, chromowane są troszeczke tańsze ale jeżeli ma się zlew z fragranitu.... :(

sprawdź Pyramis Alto (cena ok 450 PLN)

możesz podać w jakim sklepie ? jeżeli faktycznie jest taka cena to faktycznie nam dużo w "plecy" :( już zamówiłam necie Aglos.pl bateria franke roti fragranit cena 1350 :cry:

Pyramis jest w stali ale cena jest atrakcyjna :)

Dzieki za namiary :) od wczoraj mam już franke, ale w tym wypadku zamówię jeszce chromowaną -będzie pasowała do relingow. Franke zabiore do nowego domku. Mieszkanie i tak sprzedaje :wink:

np tu:

http://www.agd-rtv.net/product_info.php?manufacturers_id=18&products_id=6884&topSsid=0f067429c645d8922eece0f5638815fd

• 1 year później...
  • 1 year później...
dla użytkowników zlewu pod oknem: a gdzie okładacie pozmywane naczynia, gary?? przecież nie można ich rozkładać na stojącej na blacie suszarce bo nie ładnie to wygląda??

:o ze zmywarki wprost do szafki ;)

A te od czasu do czasu umyte filiżanki mogą chwilę polezeć przecież na ociekaczu zlewu :roll:

dla użytkowników zlewu pod oknem: a gdzie okładacie pozmywane naczynia, gary?? przecież nie można ich rozkładać na stojącej na blacie suszarce bo nie ładnie to wygląda??

:o ze zmywarki wprost do szafki ;)

A te od czasu do czasu umyte filiżanki mogą chwilę polezeć przecież na ociekaczu zlewu :roll:

to prawda,od tego jest zmywarka a zlew służy mi tylko do nalania wody na zupę czy umycia warzyw czy owoców :D

dzięki za swoje opinie, ale ja chyba nie przekonam się do zlewu pod oknem, to miejsce zostawię na blat roboczy a zlew umieszczę w rogu. zresztą zwolennikiem zlewu pod oknem jest mój mąż i dlatego rozważam wszystkie za i przeciw... ale jednak postawie na swoim:)

popieram w 100% , postaw na swoim! kuchnia nie jest do tego aby na nią patrzeć , podziwiać i uprzątać wszystko żeby było ładnie, tylko do tego żeby jej używać i to wygodnie.

Zmywarkę 60 mam od 11 lat ale często korzystam ze zlewu (narożnego 2 kom.) i w nowym domu będzie 2 kom + ociekacz i napewno nie centralnie pod oknem, jak ktos codziennie gotuje to uważam to za porażkę, wystarczy odlać ziemniaki, makaron i para na okno wali :o