rodan 12.09.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja tez mam okno nad zlewem i to jest baaaaardzo fajne rozwiazanie. Mozna zmywac gareczki i gapic jak sasiadka zmywa Ty na sąsiadkę ja mam widok na piękne drzewa a w śród drzew skwerek z najgorszym menelstwem w moim miescie czasami mozna mocno sie usmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 13.09.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ja tez nie chce zlewu pod oknem, moze macie jakies pomysły gdzie go ustawić? http://www.archipelag.pl/projekty-domow/letycja/rzuty.html?ProjectMirror=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 13.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Od 10-ciu lat posiadam zlewozmywak przy oknie a parapet jest jednoczesnie blatem i nie cierpi na tym ani moje okno ani firanka ani rolety. Problemem jest bateria podokienna - zwlaszcza jej cena moja wlaśnie dokończyła swojego żywota i nie da jej się już naprawić Zakup jej to wydatek rzędu 1400 zł wzwyż, chromowane są troszeczke tańsze ale jeżeli ma się zlew z fragranitu.... sprawdź Pyramis Alto (cena ok 450 PLN) możesz podać w jakim sklepie ? jeżeli faktycznie jest taka cena to faktycznie nam dużo w "plecy" już zamówiłam necie Aglos.pl bateria franke roti fragranit cena 1350 Pyramis jest w stali ale cena jest atrakcyjna np tu: http://www.agd-rtv.net/product_info.php?manufacturers_id=18&products_id=6884&topSsid=0f067429c645d8922eece0f5638815fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 13.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Hm.. Ale Pyramis ALTO jest tylko w stali, a wyżej wymienione nie są pod okno.. Chyba? Sama szukałam z granitu pod okno, ale z oferty widziałam tylko Franke.. A może coś przegapiłam? popatrz na Blanco, Franke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.09.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja tez mam okno nad zlewem i to jest baaaaardzo fajne rozwiazanie. Mozna zmywac gareczki i gapic jak sasiadka zmywa Upss,wolałabym kwiatki pooglądać niż sąsiadkę zmywającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Chodzi o to ze milo popatrzec jak ktos tez sie meczy Bo ja duzo garow nie zmywam, bo mam zmywarke, a ona nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 14.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Od 10-ciu lat posiadam zlewozmywak przy oknie a parapet jest jednoczesnie blatem i nie cierpi na tym ani moje okno ani firanka ani rolety. Problemem jest bateria podokienna - zwlaszcza jej cena moja wlaśnie dokończyła swojego żywota i nie da jej się już naprawić Zakup jej to wydatek rzędu 1400 zł wzwyż, chromowane są troszeczke tańsze ale jeżeli ma się zlew z fragranitu.... sprawdź Pyramis Alto (cena ok 450 PLN) możesz podać w jakim sklepie ? jeżeli faktycznie jest taka cena to faktycznie nam dużo w "plecy" już zamówiłam necie Aglos.pl bateria franke roti fragranit cena 1350 Pyramis jest w stali ale cena jest atrakcyjna Dzieki za namiary od wczoraj mam już franke, ale w tym wypadku zamówię jeszce chromowaną -będzie pasowała do relingow. Franke zabiore do nowego domku. Mieszkanie i tak sprzedaje np tu: http://www.agd-rtv.net/product_info.php?manufacturers_id=18&products_id=6884&topSsid=0f067429c645d8922eece0f5638815fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jatez mam zlew pod oknem - i bardzo mi siepodoba - co do okna no moze rzeczywsicei troszeczke ochlapane ale nie ma paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 02.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja też mam pod oknem ale dochodzi zaluzja drewniana zamontowana od sufitu i nie ma jak ochlapaćhttp://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/59225/149644/00000011.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Chodzi o to ze milo popatrzec jak ktos tez sie meczy Bo ja duzo garow nie zmywam, bo mam zmywarke, a ona nie Jakież to polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokroteczka1984 14.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dla użytkowników zlewu pod oknem: a gdzie okładacie pozmywane naczynia, gary?? przecież nie można ich rozkładać na stojącej na blacie suszarce bo nie ładnie to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dla użytkowników zlewu pod oknem: a gdzie okładacie pozmywane naczynia, gary?? przecież nie można ich rozkładać na stojącej na blacie suszarce bo nie ładnie to wygląda?? ze zmywarki wprost do szafki A te od czasu do czasu umyte filiżanki mogą chwilę polezeć przecież na ociekaczu zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dla użytkowników zlewu pod oknem: a gdzie okładacie pozmywane naczynia, gary?? przecież nie można ich rozkładać na stojącej na blacie suszarce bo nie ładnie to wygląda?? ze zmywarki wprost do szafki A te od czasu do czasu umyte filiżanki mogą chwilę polezeć przecież na ociekaczu zlewu to prawda,od tego jest zmywarka a zlew służy mi tylko do nalania wody na zupę czy umycia warzyw czy owoców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokroteczka1984 15.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzięki za swoje opinie, ale ja chyba nie przekonam się do zlewu pod oknem, to miejsce zostawię na blat roboczy a zlew umieszczę w rogu. zresztą zwolennikiem zlewu pod oknem jest mój mąż i dlatego rozważam wszystkie za i przeciw... ale jednak postawie na swoim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 15.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzięki za swoje opinie, ale ja chyba nie przekonam się do zlewu pod oknem, to miejsce zostawię na blat roboczy a zlew umieszczę w rogu. zresztą zwolennikiem zlewu pod oknem jest mój mąż i dlatego rozważam wszystkie za i przeciw... ale jednak postawie na swoim:) popieram w 100% , postaw na swoim! kuchnia nie jest do tego aby na nią patrzeć , podziwiać i uprzątać wszystko żeby było ładnie, tylko do tego żeby jej używać i to wygodnie. Zmywarkę 60 mam od 11 lat ale często korzystam ze zlewu (narożnego 2 kom.) i w nowym domu będzie 2 kom + ociekacz i napewno nie centralnie pod oknem, jak ktos codziennie gotuje to uważam to za porażkę, wystarczy odlać ziemniaki, makaron i para na okno wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wierz mi codziennie odcedzam ziemniaki czy makaron i jeszcze nigdy nie zauważyłam pary na oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.01.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 u nas chyba też tak będzie... ciągle rozważam wszystkie "za" i "przeciw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.01.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 U mnie byl zlewozmywak pod oknem i...juz nie bedzie Pod oknem bedzie blat roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts