Lidka i Janusz 16.07.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Chce usadowic zlewozmywak (okrągł) w szafce narożnikowej. Jednak nie mam pewności czy to dobry pomysł? Obok będzie zamontowana zmywarka .Czy to jest dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 16.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dostęp do takiego narożnika jest ograniczony. Rozwiązanie mniej wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 16.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Też tak uważam, a ponadto jak coś zmywasz inna osoba w ogóle nie ma do niego dostępu aby cos tam podrzucić do zmywania.Jeżeli chodzi o okrągły zlew (często jednokomorowy) to też nie najlepsze rozwiązanie, bo mała funkcjonalność. Brak ociekacza czy też drugiej choćby małej komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 16.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Ja mam tak zrobione w swoim starym mieszkaniu . Jest to złe rozwiazanie i nie polecam (zły dostęp i niewygodne zmywanie ) . Przynajmniej ja tak drugi raz bym nie zrobił . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapatut 16.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Ja mam tak zrobione w swoim starym mieszkaniu . Jest to złe rozwiazanie i nie polecam (zły dostęp i niewygodne zmywanie ) . Przynajmniej ja tak drugi raz bym nie zrobił . pozdrawiam A jeśli szafka narożna nie ma kąta prostego od strony kuchni tylko róg jest "ścięty" to czy nadal jest niewygodny dostęp do zlewozmywaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 16.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Tego nie wiem .Ja mam w samym rogu i jest niewygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 16.07.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 tez mamy w rogu, wg mnie jest dosyć wygodnie, tyle ze zlew jest duzy. Z tym, ze jak zlew jest w rogu na szafce naroznej, to miedzy nim a zmywarką trzeba dać jakies cargo ew jakąs szafeczke, zeby nie bylo kolizji otwierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 16.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A jeśli szafka narożna nie ma kąta prostego od strony kuchni tylko róg jest "ścięty" to czy nadal jest niewygodny dostęp do zlewozmywaka ? Wtedy jest bardzo wygodnie. Nie wiem o co chodzi z ta druga osoba przy zlewie ? Nie słyszałam żeby zmywać we dwoje, we dwoje to mozna co innego robić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 16.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nie wiem o co chodzi z ta druga osoba przy zlewie ? Nie słyszałam żeby zmywać we dwoje, we dwoje to mozna co innego robić..... ....ale to chyba też nie w zlewie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 17.07.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 przy odpowiednio długich rękach OK: http://www.ooops.pl/blog/wp-content/uploads/2006/12/red-monkey.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Lidko, a jesteś w ogóle przekonana, że okrągły zlew będzie wygodny? Wiem, że wygląda super, ale czy jest praktyczny? Nie włożysz tam nic prostokątnego np. blach do ciasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts