panczurka 25.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jesion jest 'modny', ponieważ jest wytrzymały jak dąb, a dużo od niego tańszy. My zamówiliśmy schody jesionowe tylko i wyłącznie z powodów finansowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Mymyk_KSK, dzięki. Co do jesionu - tak, to twardy ( czyli pożądany ) gatunek drewna. O tym, że jest tańszy od dębu dowiedziałam się dopiero od Efilo. Wcześniej myślałam, że oba gatunki są w podobnej cenie. Trzeba przyznać, że ma swój urok. Edytowane 25 Maja 2010 przez AGA NR 1 pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 w 1 gatunku to cena jest prawie taka sama debu i jesionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 26.05.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mymyk_KSK - schody piękne w swej prostocie. Te różne odcienie drewna dodają im uroku a całość sprawia bardzo przytulne wrażenie. Pawlaczyński- mimo, że schody jeszcze zapakowane to już mi się podobają. Ostatnio wąłśnie takie za mną chodzą. Gratulacje.Koniecznie pokaż jak już będą rozwbrane Całe szczęście, że do mojej budowy jeszcze sporo czasu, bo skoro podobają mi się tak zupełnie różne schody to ja chyba nieprędko się na coś zdecyduje:) Co do schodów z listkami to mimo, iż sama listki bym usunęła to jednak muszę przyznać, że schody zwracają uwagę. Moim zdaniem to jest dobry przykład schodów kontrowersyjnych - w pozytywnym sensie. Myślę, że nikt nie nazwie ich brzydkimi - po prostu nie każdy chciałby mieć takie u siebie ale chętnie oglądamy nowe oryginalne pomysły innych, które nie będąc kiczowate po prostu nie trafiają w nasz gust.Trochę zamotałam ale mam nadzieję, że ktoś zrozumie te moje wywody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 26.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) do AGA NR 1 Ale u nas ostatecznie stanęło na dębie - mąż bardzo chciał.To ma. mój mąz też chciał dębowe to ma............... tzn dopiero sie robią mi pozostał kolor przeglądam to forum i caly czas sie zastanawiam jaki bo na podłodze w holu mam jasne płytki orzech okna i drzwi i ściana na klatce pomalowana tzn zamaziana na tynku strukturalnym bejcą taki żóltawo- złoto - kolorek wyszedł ale ogólnie jasnymoże ktoś z Was ma jakis pomysł co by mi pasiłoniestety zdięc nie imiem wklejać........wiem...wiem wielki czas sie nauczyć Edytowane 26 Maja 2010 przez dora516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.05.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 To dąb. Lekko bielony. Kurczę, bardzo się cieszę, że Wam się podoba ! aga napisz, może być u mnie albo na prv, czym był bielony ten dąb ,bo jest booosssski, a schody ok,nie wszystkim muszą się podobać ważne żeby podobały się Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 A-nita, dziękuję. Kurczę, muszę zapytać mojego stolarza jak to zrobił. Ale z tego co pamiętam, to była chyba jakaś specjalna bejca do "bielenia". Zapytam i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 01.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzięki aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snaker666 01.06.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Schody Włodarczyk (http://www.schody.net.pl) Cenę wysyłam na priva ja również poproszę o cenę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 02.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 mam WIELKĄ prosbe, czy ktos z Was jest moze z woj śląskiego i mógłby mi na pw podrzucic namiary na stolarza? Właśnie podziekowałam 2 panu i nie mam schodów masakra ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 02.06.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 My będziemy robić u tego Pana:http://www.rom-drew.plRobił schody moim teściom i są zadowoleni. Ceny też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 03.06.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Do MagdalaWysłałam wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 07.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) miałam poczekać, aż zrobimy balustradę, ale chyba się na to szybko nie zanosi.więc wrzucam nasze schody okręcone wokół półeczki na książki.robił lokalny stolarz, jestem super-zadowolona z efektu, dokładności, szybkości montażu (nieco mniej z terminu...) wersja bez książek: oraz wersja z książkami: Edytowane 26 Czerwca 2010 przez yummyyummy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 07.06.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 świetne schody!!a jaką balustradę planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 07.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 rewelacja:D juz dawno nie widzialam tak fajnych schodow,chetnie siegnelabym po ksiazke wychodzac po takich swietnych schodach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 07.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 balustrada metalowa, poręcz o przekroju kwadratowym (dom cały o wystroju nieco kanciastym jest), wypełnienie - cienkie linki metalowe rozpięte pomiędzy tralkami. coś w rodzaju tego, co widać na reklamie kawy jacobs w 13 sekundzie reklamę można zobaczyć tu, aczkolwiek słaba jakość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Bosssssssskie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eskortxr3 07.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 piękne schody a czy bardzo drogie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 07.06.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Bardzo fajne schody , ja przy schodach zawsze mam wrażenie że lepiej wyglądają bez poręczy przynajmniej większość, aczkolwiek zdaje sobie sprawę ze to może być troszkę ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 07.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 piękne schody a czy bardzo drogie???? poszło info na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts