michuteria 30.07.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ja zamówiłam jesionowe wybarwione na ciemniejszy kolor - 350 zł za stopień (bez barierki, ale z materiałem) schody całe drewniane chyba poszukam jeszcze innych stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.08.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Zastanawiam się jaką szerokośc powinny mieć wygodne schody (chodzi mi o model zabiegowy).Schody w domu z poddaszem użytkowym-rodzina 2+2Powiedzcie mi jaką szerokośc mają wasze i czy są wygodne,jesteście z nich zadowoleni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Wymarzyłam sobie schody ciemne drewno + beżowokremowy.Takie właśnie kolory będą w moim domu. Chciałabym aby schody były ciemne,brązowe ( kolor mniej więcej orzech) a podstopnica i barierka kremowobeżowe. Widziałam kiedyś takie schody w amerykańskiej wersji programiu "dom nie do poznania".I wciąż chodzą mi po głowie . Jeśli ktoś widział gdzieś w necie takie schody lub może nawet ma bardzo proszę o fotki. A co myślicie o takim połączeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 29.08.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Podciągam może ktoś jeszcze pochwali się schodami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_house 30.09.2010 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 schody schodami, ale jaki Ty masz, piterazim, fajny tekst w stopce Monah, jak z perspektywy czasu sprawują się Twoje schody, barierka? ...też jestem loco Poznań, a ponieważ rozważam takie schody jakie widać u Ciebie (tyle że w jasnym drewnie), to i może i wykonawcę spapuguję... Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_house 30.09.2010 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) niulka39, super schodki! widziałam takie na stronie ktoregoś z producentów i już wtedy mnie zachwyciły. ...u mnie niestety ażur między stopniami - niedopuszczalny! Edytowane 30 Września 2010 przez miss_house Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.09.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Monah, jak z perspektywy czasu sprawują się Twoje schody, barierka? ...też jestem loco Poznań, a ponieważ rozważam takie schody jakie widać u Ciebie (tyle że w jasnym drewnie), to i może i wykonawcę spapuguję... spoko, wszystko w porządku - i ze schodami, i z barierką. zarysowań nie ma, choć wiem, że drewno bukowe jest na nie bardziej podatne niż np. dąb, to jednak nadal powierzchnia wygląda super. jedyne uszkodzenia, jakie są, zrobiłam samodzielnie, upuszczając np. flakon perfum na nie - perfumy przetrwały... :D: D) z szybą też wszystko OK. jej utrzymanie w czystości nie sprawia wiekszego problemu. schody więc mogę polecić, wykonawcy konsekwentnie nadal nie, bo naljepszych wspomnień z tej współpracy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_house 30.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 spoko, wszystko w porządku - i ze schodami, i z barierką. zarysowań nie ma, choć wiem, że drewno bukowe jest na nie bardziej podatne niż np. dąb, to jednak nadal powierzchnia wygląda super. jedyne uszkodzenia, jakie są, zrobiłam samodzielnie, upuszczając np. flakon perfum na nie - perfumy przetrwały... :D: D) z szybą też wszystko OK. jej utrzymanie w czystości nie sprawia wiekszego problemu. schody więc mogę polecić, wykonawcy konsekwentnie nadal nie, bo naljepszych wspomnień z tej współpracy nie mam monah, wielkie dzięki za info! uf, dobrze, że perfumy nie ucierpiały, bo strata byłaby niepowetowana... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 no. bo nowe były.... chociaż schody też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 poproszono mnie żeby wkleić więc w sumie Ynot http://img337.imageshack.us/img337/2199/dsc42023.jpg http://img695.imageshack.us/img695/4603/dsc42503.jpg http://img831.imageshack.us/img831/972/dsc42543.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Piękne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 04.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 poproszono mnie żeby wkleić więc w sumie Ynot efilo, ciekawa jestem, czy wkleisz tutaj kiedykolwiek coś, co nie będzie mi się podobało.... Schody prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) jasne Edytowane 4 Października 2010 przez efilo maszkaron ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 04.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) jasne No to teraz mnie normalnie zabiłaś Ale chociaż raz mogę powiedzieć - wiesz, efilo... beznadziejne te fotki. Całkowicie nie w moim guście Edytowane 4 Października 2010 przez Pavis No niech będzie, że maszkaron ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.10.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ładne te schody A jaka szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ~93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.10.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Efilo,piekne te schody.Jakie to drzewo,polisander?I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To jak kiedyś poprosiłam o te schody i teraz żałuję ...bo pękam z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 04.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 poproszono mnie żeby wkleić więc w sumie Ynot http://img337.imageshack.us/img337/2199/dsc42023.jpg A mnie podobają się drzwi - kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts