krk women 01.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dzięki dzięki dzięki W życiu nie wpadłabym że to beczka czy ściągacz !!! Jak widziałam jakie śruby rzymskie mi chcieli montować to sie za głowę złapałam. Najbardziej podobają mi się takie poniżej,ktoś wie gdzie to nabyć-szczególnie te pierwsze,gdyz zależy mi na krótkich Z GÓRY PRZEPRASZAM ŻE UŻYWAM CZYICHŚ FOTEK, NA SZYBKO ZAPISAŁAM JAK SZUKAŁAM BALUSTRAD Z LINEK http://img602.imageshack.us/img602/8317/zdjecie1.jpg By dijulita at 2011-03-01 http://img849.imageshack.us/img849/5062/img2021.jpg By dijulita at 2011-03-01 http://img684.imageshack.us/img684/3228/25553250.jpg By dijulita at 2011-03-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.03.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Na tym pierwszym zdjęciu ewidentnie widać że to jest element stały a nie ściągacz. Ściągacz zapewne jest od drugiej strony.Na drugim połowa ściągacza wchodzi w część balustrady, a na trzecim jest na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniowka 01.03.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 czy ktoś z Was ma lub widział schody drewniane z podstopniami ze szkła i w dodatku podświetlonymi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 04.03.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A ja chciałam podpytać, czy ktoś z Was może polecić jakąś ceramikę na podstopnice? Szerokość schodów 90, wysokość stopni 17? Szukamy ceramiki w jasnym beżu albo odcień kremu. Urzekła mnie NOWA GALA CONCEPT CN 02 jasny beż stopnica polerowana ale ona ma rozmiar 120/30, może znajdę już coś bardziej zbliżonego rozmiarem do moich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Najbardziej podobają mi się takie poniżej,ktoś wie gdzie to nabyć-szczególnie te pierwsze,gdyz zależy mi na krótkich Z GÓRY PRZEPRASZAM ŻE UŻYWAM CZYICHŚ FOTEK, NA SZYBKO ZAPISAŁAM JAK SZUKAŁAM BALUSTRAD Z LINEK Środkowe zdjęcie pochodzi chyba z dziennika Nefer. Idź sobie i zobacz, możesz od razy ją przeprosić Ale jej, o ile pamiętam, montowała firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Właśnie miałem telefon od mojego stolarza. Schody będą miały w ostatnich trzech stopniach 89cm a reszta do samego dołu 100cm. Zależy to od wnęki jaka jest przygotowana. Ehhh u nas będzie jeszcze mniej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek.k 15.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) SCHODY GOTOWE dąb naturalny ,zdjęcia może zbyt ciemne w realu wyglądają trochę jaśniej . Ekipa trafiła się SUPER .Panowie w cztery dni zamontowali stopnie . Edytowane 20 Marca 2011 przez wlodek.k PROSZĘ NIE KOPIOWAĆ ZDJĘĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 15.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witajcie, poniżej wklejam zdjęcie moich schodów. Może kogoś zainspiruję.http://images32.fotosik.pl/70/b7e229365457be85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wydają się jakieś wąskie. Ile mają szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wydają się jakieś wąskie. Ile mają szerokości? no, z meblem na górę to chyba będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 reklamę usuwam, bo nieregulaminowa - zdjęcia ładne, zostają sprawdz 7 stopień czy jest idealnie w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Anse,zamieszczanie reklam - a niczym innym nie było wpisanie nazwiska wykonawcy i nr. telefonu do niego - jest zabronione. Tym bardziej, że Wlodek.k zalogował się właśnie w tym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Anse, zamieszczanie reklam - a niczym innym nie było wpisanie nazwiska wykonawcy i nr. telefonu do niego - jest zabronione. Tym bardziej, że Wlodek.k zalogował się właśnie w tym celu. ok ,nie wiem jakie miał intencje , lecz Osoby które są tu na forum również siebie reklamują , jak i firmy wykonawców i nie są usuwane posty . Jak również sami wykonawcy się reklamują lub swoje firmy w których pracują < CHYBA ŻE MURATOR MA PODPISANĄ UMOWĘ Z OWYMI FIRMAMI I ICH TO NIE DOTYCZY , I wówczas jest to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek.k 15.03.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) sprawdz 7 stopień czy jest idealnie w poziomie 7 Stopień jest OK ,Pilnowałem i kij z wodą nie oszukiwał Zdjęcie daje takie złudzenie bo tam zaczyna się pierwszy stopień zabiegowy .Ale dzięki za zainteresowanie Edytowane 15 Marca 2011 przez wlodek.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Coś wam się w głowy porobiło jaka K.... reklama czy to dziwne że ekipa była wpożo i dobrze wykonała swoją robotę. Chyba że wolicie się żalić na forum jakie to byli kiepscy fachowcy i palili , pili i kupę pod schodami zostawili na do widzeniahttp://forum.muratordom.pl/images/icons/icon8.png Ja tam piszę, kto był wykonawcą, dopiero jak zostaję o to poproszona, a to też najczęściej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek.k 15.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Anse, zamieszczanie reklam - a niczym innym nie było wpisanie nazwiska wykonawcy i nr. telefonu do niego - jest zabronione. Tym bardziej, że Wlodek.k zalogował się właśnie w tym celu. Szanowny Admi ... zbyt trudne słowo .Goszczę tu od nie dawna i nie wiedziałem że to reklama zamieszczać nr tel .do fachowca . Trochę to dziwne a wręcz nie zrozumiałe żeby nie można było podzielić się dobrymi ekipami między forumowiczami a chyba w tym o to chodzi żeby nie wpaść na fachowców z łapanki. Cel był taki - trzecia ekipa na budowie co nie pozostawiła po sobie syfu więc myślę sobie młodzi są a robotę już znają czemu by nie dać znać na takim właśnie forum o dobrej firmie. Jeśli się mylę w tej kwestii to Sorrki Edytowane 15 Marca 2011 przez wlodek.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 7 Stopień jest OK ,Pilnowałem i kij z wodą nie oszukiwał ok ,widocznie takie złudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 16.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 cała prawda z reklamowaniem , jest nie do końca jasna -no chyba ze to robią koleżanki TO MOŻNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tszecia 16.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 My mamy dębowe, bez konstrukcji betonowej pod spodem. Najbardziej się bałam, że bez takiej betonowej podstawy będą huczeć jak szalone, ale nie - są ciche, stabilne i fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 16.03.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 My mamy dębowe, bez konstrukcji betonowej pod spodem. Najbardziej się bałam, że bez takiej betonowej podstawy będą huczeć jak szalone, ale nie - są ciche, stabilne i fajne Ładne schody , a czy w korzystaniu są bezpieczne na zabiegu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts