rere79 05.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mazuś, jest czym się chwalić CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.08.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No CUDO!!! Ogólnie piękne, idealne do katalogu ale tak się zastanawiam czy drabina nie byłaby wygodniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 tak się zastanawiam czy drabina nie byłaby wygodniejsza Raczej nie, przy "kaczych" schodasz masz wolne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 05.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 dołączam się do opinii. jak duża jest Twoja chata? ma 21m/5,5m taki jamnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Raczej nie, przy "kaczych" schodasz masz wolne ręce gorzej jak się komuś nogi pomylą wtedy i wolne ręce mogą nie pomóc a na poważnie to ciekawa realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.08.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ma 21m/5,5m taki jamnik zazdroszczę Ci miejsca i chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 mazo,rewelacyjne rozwiązanie!Uzytkowanie przynosi pewnie czasem problem, ale wizualnie super!zdradź ile Cie ta ekstrawagancja kosztowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 wojgoc - dzięki! schody są wygodniejsze niż przypuszczaliśmy, chociaż na pewno trzeba uważać. Brakuje jeszcze balustrady, może trochę zepsuje minimalistyczny look, ale bezpieczeństwo ważniejsze. Cena? na pewno niższa niż wiele schodów w tym wątku. Musiałabym dopytać męża, nie mam pamięci do cyfr, a negocjacje były prowadzone dawno temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 10.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A przy okazji wrzucam fotki, jak wyszło po olejowaniu (zastosowaliśmy Twardy Wosk Olejny Osmo) Elena pięknie wyszły te Twoje schody, ale proszę napisz jaki kolor wosku zastosowaliście no i jak wrażenie z nakładania? Bo na mnie właśnie czekają 2 puszki Osmo i schody A to moje schody , styl wiejski. Maciej super efekt, mogłabym mieć takie u siebie , ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma (albo dostanie ) Napisz proszę jeśli możesz coś więcej o tych schodach, sam je robiłeś, postarzałeś, czy są czymś malowane? Skąd taki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 18.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Bardzo ładne schody. Mam pytanie o oświetlenie nad schodami, jakiej firmy jest kinkiet na ścianie z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 18.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 MKOF, jeszcze raz zapytam o kinkiet na ścianie z kamienia, co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 MKOF, jeszcze raz zapytam o kinkiet na ścianie z kamienia, co to za firma? A może warto o to zapytać przez maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 19.08.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 U nas wybór padł na coś takiego zobaczymy jak wyjdą chcieliśmy dywanowe zrobić jednak mamy obawę że będą za "ciężkie" wizualnie do naszego pomieszczenia. Co sądzicie o takich schodach? http://www.luxbox.pl/allegro/photos/dom/schody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 19.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Nie dzwonilam,zanim wybiore 2,3 firmy zawsze podgladam forum...Ot taka babska,ciekawska natura.Sprawa balustrady zawisla w eterze...nic nie wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 19.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 mazo schody rzeczywiści zjawiskowe, ale dzieci to ja tam nie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 joaniko - antresola, do której prowadzą schody nie jest przeznaczona dla dzieci, tam pracuje mój mąż, mamy bibliotekę itd. Wiedzą, że nie mogą same tam wchodzić, zawsze je asekurujemy. Dla mnie dziecko na każdych schodach jest narażone na niebezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusk12 22.08.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cześć Matra Czy udało Ci się ustalić wykonawcę schodów ?? Anjamen chyba już nie śledzi forum a prywatnej wiadomości jakoś nie mogę do niej wysłać. anjamen schody cudne, byłabym bardzo zainteresowana wykonaniem u nas podobnych czy dałabyś się jednak przekonać żeby podać namiary na Twojego stolarza. Zachwycił mnie jesion bielony. Cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 To i ja mogę w końcu pochwalić się schodami. Jeszcze bez barierek. Na salon nie patrzcie, bo jest jeszcze w stanie surowym Schody na małe poddasze w mieszkaniu: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/Q8BsZR7u1oOUiz9uFB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/BpQYBWD8GlWygyyB8B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/mQkb0SGrZrN27f0NjB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 22.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mam spory problem ze schodami. Mmy podpiwniczony dom, a tym samym pod schodami na poddasze, schody do piwnicy. Chciałam mieć shcody dywanowe, otwarte z 1 strony na salon... Rozsądek podpowiada - to niemożliwe, trzeba oddzielić piwnicę od części mieszkalnej i zabudować klatkę schodową. Serce podpowiada - schody dywanowe coś pieknego. Czy kiedykolwiek, gdziekolwiek widzieliście żeby ktoś miał klatkę schodową do piwnicy bez zabudowania jej z każdej strony i jeszcze przysłonięcia drzwiami? A może macie jakiś pomysł, inspirację, jak jednak te nieszczęsne odryte schody zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Princesa, przyszło mi na myśl obudowanie schodów szkłem, ale to kosztowna impreza http://blog-stolarski.pl/wp-content/uploads/2009/12/13.jpg http://blog-stolarski.pl/wp-content/uploads/2009/12/41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts