jaliko 06.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 [ATTACH=CONFIG]88762[/ATTACH]:wiggle:Powrót do tematu - moje dywanowe cudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 06.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 schody są zrobione z jesionu twardzielowego , cena 21 tyś. płytki to paradyż masto grys , cieszę się że wam się podobają jest to duma mojego domku piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 06.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 cudne !!!! jak patrzę na wasze realizacje schodów to skłaniam się ku dywanowym chociaż od początku projektowania domu miały być "ażurowe" czyli takie z dziurą, co to będzie jak dojdzie do konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 schody agnes sa boskie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.12.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 [...] co do schodów , wchodzi się wygodnie jak i schodzi Pozdrawiam Schody są na prawdę piękne. Miałem okazję ostatnio oglądać i chodzić po takich u sąsiada. Powiem tak, są na pewno efektowne, ale nie zamieniłbym na nie moich ażurowych. Zdecydowanie lepiej wchodzi mi się po naszych. Może to kwestia przyzwyczajenia, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 07.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Moich ażurowych też bym nie zamienił!!!!http://foto0.m.onet.pl/_m/ed2ee956ca50656c98493236cac338d0,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/e26764895a1445b5b53c11ce514dd59e,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.12.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mr6319 , Twoje schody każdemu zapadają w pamięć jako schody do okna:), zlikwiduj te dolną barierkę bo komicznie wygląda i psuje efekt całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 07.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak tak. Okno było tematem na forum. Tak jak pisałem sprawa ma się tak ze względu na elewację zewnętrzną. Co do barierki to mój czterolatek i mama potrzebująca podtrzymania się na takiej barierce całkowicie kasują temat likwidacji tej barierki. Jest po prostu niezbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak tak. Okno było tematem na forum. Tak jak pisałem sprawa ma się tak ze względu na elewację zewnętrzną. Co do barierki to mój czterolatek i mama potrzebująca podtrzymania się na takiej barierce całkowicie kasują temat likwidacji tej barierki. Jest po prostu niezbędna. Ja bym wolała poświęcić wygląd elewacji zewnętrznej i jednak zlikwidowała to okno. Wygląda kuriozalnie. Jednak elewacji zewnętrznej tak często nie oglądasz, jak wnętrza domu. A poza tym z zewnątrz miejsce okna można zasłonić np. ładnym dużym świerkiem lub kilkoma iglakami. Co do barierki to w jej miejscu widziałabym raczej jakieś przepierzenie ze stalowych rurek lub linek nawiązujące do elementów stalowych schodów (biegnące od podłogi do sufitu), lub nawet kawałek ścianki. Nie wiem, ale ta barierka rzeczywiście dziwnie wygląda. Choć może gdyby nie było okna to i barierkę dałoby się znieść. Schody same w sobie całkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mr6319 Masz naprawdę fajny domek. Rozumiem, że Ci te okno nie przeszkadza przy schodach, które swoją drogą są fajne ale napisz sam, szczerze, gdybyś nawet nie pokazał tych zdjęć na forum i nikt by Ci o tym nie napisał to, czy teraz jak już mieszkasz nie żałowałbyś mimo wszystko, swojej decyzji? Z tego co widzę, to w pomieszczeniu masz sporo światła, więc te okno nie było chyba konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 07.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Schody są na prawdę piękne. Miałem okazję ostatnio oglądać i chodzić po takich u sąsiada. Powiem tak, są na pewno efektowne, ale nie zamieniłbym na nie moich ażurowych. Zdecydowanie lepiej wchodzi mi się po naszych. Może to kwestia przyzwyczajenia, nie wiem. Trudno mi wiedzieć jakie schody ma Twój sąsiad, moje dywanowe są bardzo wygodne. Myślę że o "wygodzie" schodów decyduje wysokość i głębokość stopnia a nie ich rodzaj. Ja z lubością nawet nie chodzę a biegam po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.12.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Możliwe. Nie mierzyłem ile miały głębokości, ale jak dla mnie stopnie były właśnie za "płytkie" i miałem wrażenie, że nie mieszczę się z całą stopą. Było to odczuwalne zwłaszcza na zakręcie po wewnętrznej części schodów gdzie jest balustrada - schody i ich kierunek podobny do tych jak u agnes3219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 11.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 [ATTACH=CONFIG]88762[/ATTACH]:wiggle:Powrót do tematu - moje dywanowe Piękne i eleganckie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 12.12.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 a teraz i moje:) schody jesionowe, bejcowane:) zdjęcia z komórki więc wybaczcie jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 mimona, ładny kolor schodów. Ale co to zakamarek? Dlaczego tak dziwnie z tą barierką na górze zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 12.12.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 mimona, ładny kolor schodów. Ale co to zakamarek? Dlaczego tak dziwnie z tą barierką na górze zrobiliście? to nie schowek:) po prostu mały otwór na schody:) a to kącik dla malego dziecka żeby nie spadło na dół. Nie jest dziwnie, chociaż wiem co masz na mysli:) mnie się tam baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Eta moje schody ..takie dla mniej kasiastych inwestorów http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1060996.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1060999.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070001.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070002.JPG Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Magduska - nie jestem jeszcze na etapie schodów, ale Twoje nie wyglądają na "mało kasiaste", tylko na proste i eleganckie;) Edytowane 12 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Magduska, proste i ładne Balustrada jak w moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Eta moje schody ..takie dla mniej kasiastych inwestorów Pozdrawiam a ja przeczytałam dla mniej kanciastych inwestorów i się zastanawiam dlaczego skoro one nijak okrągłe nie są BARDZO ŁADNE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts