KAISER 01.03.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Też dodam coś nowego do pooglądania. Ostatnie stopnie wiszą sobie nieskrępowane w "powietrzu" http://imageshack.com/a/img661/7837/CC1yfN.jpg http://imageshack.com/a/img673/3573/ikrxIp.jpg http://imageshack.com/a/img909/3373/3NkKj0.jpg http://imageshack.com/a/img537/3850/MHrrq2.jpg http://imageshack.com/a/img540/8466/DTB1nU.jpg Edytowane 1 Marca 2015 przez KAISER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 01.03.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 a propos...mam wejściówki na Targi BUDMA (10-14.03) w Poznaniu w ilości 20szt, jeśli ktoś się wybiera to proszę pisać na priv, jest jeszcze tydz więc zdążę wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) KAISER, Ty szczęściarzu Tylko pozazdrościć takich inwestorów i architekta, który te schody w tym miejscy osadził. Chciałeś powiedzieć, że najwyższe stopnie wiszą sobie na szybach z drewnianym pochwytem PIĘKNE Widziałeś schody, które niedawno tu wkleiłam? Zasada była podobna – całe jedno piętro wisi na pochwytach ze stalowych belek. Resztę można zobaczyć tu http://luigirosselli.com/residential/library-fernery Edytowane 1 Marca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 01.03.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Racja racja....wiszą na szkle tak mi się wyrwało z tym powietrzem;) coś w każdym bądź razie musi spełniać rolę konstrukcji, w mojej realizacji szkło, u Ciebie dwuteownik W projekcie były schody dywanowe, ale gdy zrobiliśmy wizualki w takiej wersji, decyzja była oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.03.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 a propos...mam wejściówki na Targi BUDMA (10-14.03) w Poznaniu w ilości 20szt, jeśli ktoś się wybiera to proszę pisać na priv, jest jeszcze tydz więc zdążę wysłać Szkoda , ze nie moge skorzystac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A co nie wiszą Tego szkła prawie nie widać. Te schody z mojej inspiracji są w australijskim domu prywatnym projektu Luigi Roselli. Jest tam zastosowana – poza tą hytrą balustradą – pewna sztuczka. Warto zobaczyć. Gdybyś kiedyś potrzebował inspiracji schodowych zapraszam na mojego pinteresta. Zebrałam tam sporo ciekawych rozwiązań https://www.pinterest.com/pestka56/going-up-down/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 01.03.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Szkoda , ze nie moge skorzystac ..... ileż to zachodu Pani Edyto... 5 dni urlopu, bilety tanie jak barszcz, proszę bardzo http://www.centerfly.pl/tanie-loty/WAW/CHI/loty-warszawa-chicago.html Chcieć to móc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.03.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 KAISER nie moge zostawic swojego biznesu nawet na kilka dni ..... wiesz jak jest '' ufam i kontroluje '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 02.03.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Moje przy tych KAISERa kiepsko by się prezentowały, ale jest kilka postów odstępu;)więc wrzucam świeże fotki:) Takie na beton,też ludzie "od czasu;)do czasu" robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 03.03.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Bardzo ładne wyszły. Widzę podobny patent z balustradą jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 03.03.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Skoro mówimy o innym stylu, to również schody z zupełnie innej bajki niż większość dotychczasowych realizacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Moje przy tych KAISERa kiepsko by się prezentowały, ale jest kilka postów odstępu;)więc wrzucam świeże fotki:) Takie na beton,też ludzie "od czasu;)do czasu" robią [ATTACH=CONFIG]307053[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307055[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307056[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307057[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307058[/ATTACH] Zdaje się, że wiem u kogo te schody zrobiłeś Brdzo ładnie wyszło. A cała dyskusja o tym co pod schodami i o balustradzie, też świetnie zaowocowała. Skoro mówimy o innym stylu, to również schody z zupełnie innej bajki niż większość dotychczasowych realizacji: [ATTACH=CONFIG]307133[/ATTACH] Konkurencja dla Marchewki Całe szczęście, bo ich schody takie ciężkawe są. Te wyglądają lekko, a kute elementy dodały im tylko uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.03.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zdaje się, że wiem u kogo te schody zrobiłeś Brdzo ładnie wyszło. A cała dyskusja o tym co pod schodami i o balustradzie, też świetnie zaowocowała. Tez wiem czyje Bardzo fajnie wyszły, kolor śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 03.03.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Konkurencja dla Marchewki Całe szczęście, bo ich schody takie ciężkawe są. Te wyglądają lekko, a kute elementy dodały im tylko uroku. Generalnie to bardziej tak dla rozrywki coś innego, nie planuje specjalnie realizacji tego typu w przyszłości bo to trochę nie po mojej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 03.03.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Bardzo ładne wyszły. Widzę podobny patent z balustradą jak u nas Bo Wasza balustrada była inspiracją Zdaje się, że wiem u kogo te schody zrobiłeś Brdzo ładnie wyszło. A cała dyskusja o tym co pod schodami i o balustradzie, też świetnie zaowocowała. No było trochę bojów nt tej balustrady,ale w końcu na takiej przystało i chyba to najlepsze rozwiązanie:) Tez wiem czyje Bardzo fajnie wyszły, kolor śliczny Bo ten sam kolor co u Was:) A że wiecie z pestką u kogo,to mnie nie dziwi,ale pozostańmy na domysłach;) Te @Perhoda pozostawię bez komentarza Nie owijajmy w bawełnę,może w następnym życiu takie zrobię Póki co za wysoka poprzeczka jak dla mnie Edytowane 3 Marca 2015 przez LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 03.03.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Bardzo udana realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 04.03.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Można powoli się zbierać do założenia forumowego klubu osób ze schodami od LaskaD Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Można powoli się zbierać do założenia forumowego klubu osób ze schodami od LaskaD Pozdrawiam. bardzo ciekawy pomysl... skoro sa grupy osob budujacych z tego samego rejonu, czy tez budujacych ten sam projekt domu, to czemu nie majacych tego samego wykonawce schodow Piekne realizacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Skoro mówimy o innym stylu, to również schody z zupełnie innej bajki niż większość dotychczasowych realizacji: [ATTACH=CONFIG]307133[/ATTACH] to Twoja realizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 05.03.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 to Twoja realizacja? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts