pestka56 15.03.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Venus, są farby, tynki ozdobne (gładkie), które pięknie dają się myć. No i można było chociaż użyć tych samych płytek co na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Venus, są farby, tynki ozdobne (gładkie), które pięknie dają się myć. No i można było chociaż użyć tych samych płytek co na podłodze. kurcze no i się takich użyło:D ponieważ mam mozaikę przemysłową w całym domu to innego drewna na schody nie chciałam a kolory jak to po oleju z czasem się wyrównają... co do komódki to niestety tam zostanie i jeszcze koło niej stanie błyszczący louis ghost:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pytanie do mal ale nie tylko czy takie schody bez tych listew przyściennych są praktyczne? Podoba mi się właśnie takie rozwiązanie i będę na dniach robił schody ale mam wrażenie że przy myciu schodów będą się robić po jakimś czasie paskudne brudne smugi na ścianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na zdjęciach płytki podłogowe i podstopnicowe wyglądają różnie Ja po tych schodach nie chodziłam, ale jak to wygląda jak schodzisz z góry? Jak napisałam bałabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na zdjęciach płytki podłogowe i podstopnicowe wyglądają różnie Ja po tych schodach nie chodziłam, ale jak to wygląda jak schodzisz z góry? Jak napisałam bałabym się żadna różnica w chodzeniu - tak samo jak na całej reszcie podłogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Śliczne te schody. śliczne a barierka jeszcze śliczniejsza:) pasie musisz wkleić lepsze zdjątka dzięki:) lepsze zdjątka jak wszystko pokończymy a jeszcze napiszę koszt bo kilkanaście osób mnie pytało na priva 15 stopni - materiał ok.800zł, kleje i chemia 500zł, robocizna 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacław 15.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie przesadzajmy z tym oczopląsem!Fajnie to wygląda, że schody są z tego samego materiału co podłoga u góry a podstopnice nawiązują do podłogi na dole - jeśli rzeczywiście to ta sama płytka. Na zdjęciu, wiadomo, różnie to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pasie, też planuję schody z mozaiki przemysłowej, ale myślałam o obłożeniu ich łącznie z podstopnicami - da się tak? I jeszcze pytanko, dlaczego na podłogach olej a na schodach lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pasie, też planuję schody z mozaiki przemysłowej, ale myślałam o obłożeniu ich łącznie z podstopnicami - da się tak? I jeszcze pytanko, dlaczego na podłogach olej a na schodach lakier? da się i jest podobno łatwiej;) ma takie forumowa DorciaIQ a lakier hmmmm bo mąż się uparł miał być co prawda matowy a jest średniobłyszczący ......już w to nie wnikałam bo u nas historia schodowa toczyła się rok więc się cieszyłam, ze w końcu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 żadna różnica w chodzeniu - tak samo jak na całej reszcie podłogi:) Ale podłoga jest płaska, a schody nie Więc jak - nie dostajesz oczopląsu patrząc w dół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale podłoga jest płaska, a schody nie Więc jak - nie dostajesz oczopląsu patrząc w dół ? no nie:D ja już u kilku osób chodziłam po schodach z mozaiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzięki bardzo:) Pytałam tylko dlatego, żeby być przygotowaną, że czegoś się nie da, albo, że coś jest lepszym rozwiązaniem, nie dlatego, że coś mi się nie podoba;) Schody i barierka i komódka i ghost też fajnie nie pasują (bo oczywiście nie mają pasować) Bardzo ładne wnętrza Ci wyszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzięki bardzo:) Pytałam tylko dlatego, żeby być przygotowaną, że czegoś się nie da, albo, że coś jest lepszym rozwiązaniem, nie dlatego, że coś mi się nie podoba;) Schody i barierka i komódka i ghost też fajnie nie pasują (bo oczywiście nie mają pasować) Bardzo ładne wnętrza Ci wyszły:) dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 OK. Ja nie chodziłam, ale patrząc na zdjęcie z góry na dół... Musiałam podrążyć temat Tak w ogóle ta mozaika fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.03.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczyny przepraszam ze nie o schodach tylko o sciereczkach ale musze wiedziec dokladnie, o ktorych mowicie Prosze... czy to chodzi o te ?? http://www.janniezbedny.pl/produkty/sciereczki-z-mikrofibry/sciereczka-do-mycia-okien to ja też biegnę kupić sobie tą ściereczkę,a tym bardziej że idą święta i okna trzeba myć,a jest ich kilka sztuk tak ponad 20 he he,a schody forumowiczek piękne,bo każde mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 TAK i te drugie do luster http://www.janniezbedny.pl/produkty/sciereczki-z-mikrofibry/sciereczka-z-mikrofibry-do-luster Ale chyba zmielili im fakturę, bo moje sa całkiem gładkie i niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 15.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pytanie do mal ale nie tylko czy takie schody bez tych listew przyściennych są praktyczne? Podoba mi się właśnie takie rozwiązanie i będę na dniach robił schody ale mam wrażenie że przy myciu schodów będą się robić po jakimś czasie paskudne brudne smugi na ścianach... U nas schody są od września,na ścianie schodowej lateks,ale jeszcze nawet nie musiałam nic myć,schody przecieram średnio co 2-3 dzień i do tej pory nic się nie pobrudziło,a wcale nie bawię się z myciem,żeby przypadkiem ściany nie pobrudzić. Ja polecam takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 16.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wyczesane w sieci: http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/120316/lewitujace_schody.jpg Źródełko: http://www.joemonster.org/mg/102906,lastup,Lewitujace_schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pestka ale to że coś jest dostępne na rynku nie znaczy że każdy ma chęć raz na parę miesięcy czyścić 15 podstopnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wyczesane w sieci: http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/120316/lewitujace_schody.jpg Źródełko: http://www.joemonster.org/mg/102906,lastup,Lewitujace_schody jakoś jestem przeciwnikiem schodów pod którymi znajduje się stół, pólka czy kanapa. Kiedyś będąc na wczasach , korzystałam z kącika komputerowego umiejscowionego pod schodami-masakra normalnie. Wszystko co pod butami, znajdowało się na biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts