GUMISIOWA 20.04.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 GUMISIOWA - schody naprawdę fajne, jedne z najładniejszych z tu pokazywanych, gratuluję pomysłu! Mazo-nie chce Ci slodzic:lol2:ale moim do Twoich daleko!!!CALY DOM MASZ PIEKNY!!!!STALAM CZESTO ZA TWOIMI DRZWIAMI I PODGLADALAM!!!!!I JAK JA BYM CHCIALA TAKI FOTEL JAK TWOJ-tylko w IKEI kicha..... DZIEKUJE ZA CIEPLE SLOWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 bez przesady wojgoc-TEZ DZIEKUJE:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 20.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Piękne te Wasze schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Rachela_Milan juz poprawiłam , sorki malkul-TY NIE ROB JAJ TYLKO WALCZ Z MALZONKIEM O TE BARIERKE!!!!Uzyj calego sexapilu i wszystkiego co mozliwe bo jest ZAJEFAJNA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 To moja subiektywna ocena, chyba mam do niej prawo? większość pokazywanych tu schodów jest dla mnie standardowa, te są (według mnie ) oryginalne i ładne. nie wiem co rozumiesz przez standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 wojgoc-TEZ DZIEKUJE:p schody są ok, pewnie ładnie się komponują z piętrem, ale nie znaczy, ze są najładniejsze w całym wątku. z pewnością dbasz o szczegóły i niuanse nadające "smaczek" i charakter domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 nie wiem co rozumiesz przez standardowe Najprościej: na jedno kopyto Najczęściej "eleganckie", takie że widać, ile za nie zapłacono. Powtarzam - to moja subiektywna opinia, każdy ma inny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Mazo-nie chce Ci slodzic:lol2:ale moim do Twoich daleko!!!CALY DOM MASZ PIEKNY!!!!STALAM CZESTO ZA TWOIMI DRZWIAMI I PODGLADALAM!!!!!I JAK JA BYM CHCIALA TAKI FOTEL JAK TWOJ-tylko w IKEI kicha..... DZIEKUJE ZA CIEPLE SLOWO!!! Dzięki! To sobie posłodziłyśmy ... A fotel - na początku chętnie bym się go pozbyła, ale teraz to ulubiony mebel moich córek, wszelkich odwiedzających nas dzieci i ich rodziców również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Najprościej: na jedno kopyto Najczęściej "eleganckie", takie że widać, ile za nie zapłacono. Powtarzam - to moja subiektywna opinia, każdy ma inny gust. trudno tu znależć zdjęcia schodów eksluzywnych, raczej takie w granicach 10tys - w pewnym sensie masz rację, że na jedno kopyto. Ci, co robią droższe nie ujawniają się, bo zostaliby zakrzyczani zza rozrzutność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela_Milan 23.04.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Rachela_Milan mnie się taka pełna balaustrada strasznie podoba. ja sama chciałam ale mąż skutecznie zablokował pomysł niestety Ja chciałam coś w takim stylu jak poniżej: http://loftlifemag.com/mu/files/2009/03/renwick_06.jpg Mało jest jeszcze takich realizacji w Polsce więc tym bardziej trzymam kciuki za utrzymanie tematu. Faktycznie, śliczna ta balustrada. Jest o co walczyć z szanownym małżonkiem. U mnie podobna sytuacja - mi się podobają pełne, a małż jest zwolennikiem klasyki. Poniżej jeszcze kilka innych inspiracji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.04.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Faktycznie, śliczna ta balustrada. Jest o co walczyć z szanownym małżonkiem. U mnie podobna sytuacja - mi się podobają pełne, a małż jest zwolennikiem klasyki. Poniżej jeszcze kilka innych inspiracji: [ATTACH]113096[/ATTACH] [ATTACH]113097[/ATTACH] Oj dziewczyny -swojego SEXAPILU uzyjcie na tych swoich malzonkow:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.04.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No dobra ja teraz próbuję taką przewalczyć, choc nie jest miom ideałem, tlye że na poniższej ispiracji jest nierdzewka a ja chcę stalową malowana na biało, bo już mam dębowe schodyhttp://img85.imageshack.us/img85/6172/48774133.jpga tu zaczątek naszych schodówhttp://images50.fotosik.pl/1532/b455a9deda44ea1egen.jpghttp://images40.fotosik.pl/1515/34e39abf103709f2gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 malkul-zapowiada sie pieknie!!!Nie moge sie doczekac reszty!!!Jesli kiedys wybuduje nowy dom to chyba bedzie to Twoj projekt!!!!Zagladnij sobie na strone http://www.houzz.com pod dzial staircase -maja piekne inspiracje-moze jeszcze cos wypatrzysz.Pozdrawiam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki! To sobie posłodziłyśmy ... A fotel - na początku chętnie bym się go pozbyła, ale teraz to ulubiony mebel moich córek, wszelkich odwiedzających nas dzieci i ich rodziców również to tak jak u mnie , fotele kochają wszyscy a najbardziej dzieciaki i goście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 [quoteCi, co robią droższe nie ujawniają się, bo zostaliby zakrzyczani zza rozrzutność e bez przesady, moim zdaniem normalna cena za schody to około 20 tyś, mnie było trudno znaleźć tańsze schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 [quote Ci, co robią droższe nie ujawniają się, bo zostaliby zakrzyczani zza rozrzutność e bez przesady, moim zdaniem normalna cena za schody to około 20 tyś, mnie było trudno znaleźć tańsze schody No wlasnie..Nie mowie ze taniej nie mozna,ale tez bylo mi trudno znalezc cos ponizej tej kwoty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No dobra ja teraz próbuję taką przewalczyć, choc nie jest miom ideałem, tlye że na poniższej ispiracji jest nierdzewka a ja chcę stalową malowana na biało, bo już mam dębowe schody .... a tu zaczątek naszych schodów Malkul, ja nie robiłabym stalowej malowanej balustrady. Efekt może nie być zgodny z tym czego oczekujesz. Każdy materiał ma charakterystyczną dla siebie szlachetność. Niektóre jak stal tracą ją po pomalowaniu. Obejrzałam w Photoshopie to zdjęcie, które pokazujesz jako inspirację. Nie jest dobrej rozdzielczości ale balustrada jest raczej ze stali szczotkowanej. Na stronie http://www.houzz.com/photos/staircase jest ponad 300 przykładów. Jeśli chcesz mogę poprzymierzać różne balustrady do Twoich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jezu pesteczko to byłoby cudowne, bo my nie potrafimy a moja wyobraźnia jest kiepściutka A moze i męża będzie mi łatwije wtedy przykonac bo to typowy facet wzrokowiec:yes: Gumisiowa dzięki za wsparcie :)Całus dla Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) e bez przesady, moim zdaniem normalna cena za schody to około 20 tyś, mnie było trudno znaleźć tańsze schody No wlasnie..Nie mowie ze taniej nie mozna,ale tez bylo mi trudno znalezc cos ponizej tej kwoty.Pozdrawiam Schody mogę kosztować różnie. Nie da się określić ceny normalnej. Wzór, materiał, szerokość, balustrada – każde są inne. Pewnie, że można tak jak ja, dogadywać się z tartakiem i czekać na odpowiednie drewno, wysuszenie go, zabezpieczenie. To trwa. Jak ktoś chce coś ponad standard to płaci. Ale można też kupić schody w takiej firmie jak Rintal i będzie poniżej 10tys. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.04.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Moje kosztowały kilka tysięcy, dużo mniej niż 10, nie mówiąc o 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts