pestka56 24.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Liczysz tylko elementy drewniane, czy całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Całość, poza elementami drewnianymi jest tylko balustrada z kg.Ale też powierzchnia nie jest duża. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No to super. Mnie też moje schody wychodzą dużo poniżej 10. jeszcze nie wiem ile mnie montaż będzie kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No to super. Mnie też moje schody wychodzą dużo poniżej 10. jeszcze nie wiem ile mnie montaż będzie kosztował. a ile masz schodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 05.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 moje schody...chwale sie tylko trepami, bo sama je ługowalam, szlifowalam i olejowalam... kupa czasu zeszla, niestety moi fachofcy-flejtuchy niemilosierne, mamlasy i popyrtańcy (sorry, emocje nigdy nie opadną), spierdzielili mi cała resztę...cóz, cieszymy sie zesmy zdrowi;) natomiast schody do piwnicy bardzo mnie cieszą... tym bardziej, ze glazurnicy wykonując je, nie odzywali sie do mnie przez tydzien:rotfl: tak byli wkurzeni na ukladanie w taki sposob i co? oni juz na kolejnej budowie, dawno o mnie zapomnieli, a ja przynajmniej mam to co chcialam, idealnie tak wyplytkowane jak sobie wymyslilam;): schody na gore: schody na dół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 05.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 bardzo ładne schody: ) wrzucam do moich inspiracji schodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 leaat-te na gore-przesliczne jak dla mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 leaat, ślicznie wyszły I na górę i na dół. A wykonawcom niestety trzeba stać nad głową i patrzeć na ręce. Masz racje, dla nich to jedna z robót, a nam to co zrobią zostaje na długo. Ja też swojemu glazurnikowi, co łazienki robił, trochę marudziłam, mimo ze to znajomy, a na dodatek bardzo dokładnie robi. Ale były momenty, ze chciał "iść na skróty", bo tak mu łatwiej, ale ja się nie litowałam i dążyłam do tego, by zrobił tak, jak ja chciałam. I teraz właściwie technicznie to nie ma się do czego przyczepić. Gdyby mnie nie było przy robocie byłoby kilka zonków na pewno. Nadzór budowlany, choć nieco stresujący, się opłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Leat bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.05.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Optima -konglomerat Absolute-Blanc Konglomerat? A mozesz zdradzic cene? Ja myslalam o zywicy. Ale podobno biała ma tendencje do zolkniecia wiec odpada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Malkul, Twoje wizuale Kolejno: 1 - balustrada pełna z dębu jak schody; 2 - metalowa z linkami malowana na biało; 3 - industrialna, może być z drewna lub z metalu malowanego na biało; 4 - tafle szklane w drewnianej oprawie; 5 - stalowa z linkami. Sama nie pokazałaś, to wstawiam z ciekawości co inni powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Malkul, Twoje wizuale [ATTACH=CONFIG]114891[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114892[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114893[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114894[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114895[/ATTACH] Kolejno: 1 - balustrada pełna z dębu jak schody; 2 - metalowa z linkami malowana na biało; 3 - industrialna, może być z drewna lub z metalu malowanego na biało; 4 - tafle szklane w drewnianej oprawie; 5 - stalowa z linkami. Sama nie pokazałaś, to wstawiam z ciekawości co inni powiedzą To ja sie wypowiem pierwsza - mimo ze ostatnio podobaja mi sie coraz mniej szklane tafle - moze przez to ze sie juz ich duuzo naogladalam - to w tym przypadku mi sie ta wersja najbardziej podoba. Jest lekka i nowoczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malkul, Twoje wizuale [ATTACH=CONFIG]114891[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114892[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114893[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114894[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]114895[/ATTACH] Kolejno: 1 - balustrada pełna z dębu jak schody; 2 - metalowa z linkami malowana na biało; 3 - industrialna, może być z drewna lub z metalu malowanego na biało; 4 - tafle szklane w drewnianej oprawie; 5 - stalowa z linkami. Sama nie pokazałaś, to wstawiam z ciekawości co inni powiedzą malkul-chcialam tylko skromie wtracic ,ze ta pierwsza z pelnego debu REWELACJA!!!:jawdrop:Trzecia tez BOSKA:o Pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Kurcze, ja tu biedna w szpitalu byłam a tu takie cuda Pesteczko nie wstawiałam , bo nie wiedziałam czy mogę No właśnie gumisiowa mnie sie też pełna najnajnaj podoba ale mąż nie przełknie, ale np. ta wersja 3 to się nam obu bardzo spodobała. kombinujemy z czego by to zrobić. bo ja oprócz tych schodów mam jeszcze jakby 8mb dodatkowo bo mam antresolę na górze i chcę te same balustrady tam dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ta mi też się widzihttp://www.modernarchitectureconcept.com/wp-content/uploads/2011/08/Amazing-family-room-concept-red-and-white-color-ideas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Malkul, mam nadzieję, że już się wygrzebałaś z tego, co Cię do szpitala zagnało Taką, jak na tej pięknej focie też chyba zrobiłam. Aj, nieeee... nie dokończyłam i skleroza mnie trzepnęła. Doślę Ci – tylko jak wrócę następny raz z ogródka i zamęczona słońcem zasiądę przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 O pesteczko to czekam, mam nadzieję że słońce Cię nie wykończy. Właśnie wysłałam twoją wizualkę do wyceny do stolarza A jeśli chodzi o zdrówko to dzidzia w brzuszku daje mi popalić niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ups, to biedna jesteś. Mnie też kiedyś tam dawno temu łatwo nie było. Potem jednak jest cudownie z takim malcem, więc „Wszystko to furda!” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Puk puk pesteczko pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Malkul, ja tu odpukuję do Ciebie i okazuje się, że wyrzuciło mnie z przeglądarki No, więc jeszcze raz Metalowa balustrada ze stali polerowanej, albo szczotkowanej. Tafle szklane wstawione w pionowe słupki, które proponowałabym mocować do betonu przed położeniem stopni drewnianych. Wszystko tak, żeby nie było widać mocowań i połączeń. Całość ostatecznie zwiąże ze sobą poręcz. Próbowałam to troszkę narysować. Może pomoże zorientować się o co chodzi Wracam do malowania dla Julianny To dopiero puzzle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts