eveee 26.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ooo tak, o taki efekt mi chodzi. Nie chcę nawet robić tej listwy przy ścianie, choć wiem, że to pewnie mało praktyczny pomysł. Dzięki LasekD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula3 27.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Tu masz dębowe olejowane bez cokołu z odkrytej strony Stopień i podstopień gr.4cm Fotka robiona na nie zagipsowanym policzku więc wygląda tak sobie [ATTACH=CONFIG]151017[/ATTACH] Można połączyć na 45* jak koniecznie chcesz ale łączenia i tak widać na stopniach bo przecież nie są z całej dechy Można wiedzież jaka jest grubość tych stalowych rurek poziomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 27.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 16mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreni 28.11.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 eveee, dziękuję. Podstopień i stopień są położone standardowo, a to co widzisz przycięte pod kątem 45st to są listewki doklejone "od czoła" schodów - jeśli tak można powiedzieć. Co do plusów/minusów, nie jestem w stanie doradzić, schody są w trakcie realizacji. Mam nadzieję, że minusów nie uświadczymy... LasekD ma rację - i świetne oko - grubość cokołu 6-7cm.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 29.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Inspiracje:http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/153544668517226557_eyUSAmQd_c.jpg http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/281334307944014754_4QItrgr3_c.jpg Edytowane 29 Listopada 2012 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dziękuję Wam, właśnie problem polega na tym, że nigdy nie przewidzisz do końca, na jakie drewno trafisz, czasem ten jesion całkiem jednolity jest, a czasem niczym zebra to kwestia klasy drewna zakupionego - po prostu mówisz stolarzowi jakie chcesz dechy i niech szuka takich. wyselekcjonowany jesion tzw. premium jest ok. 30% drozszy od klasy 1 Jesion to nie doussie - dostaniesz go wszędzie i zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.12.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 LasekD ..... Poszukuje wykonawcy schodow ... bylbys zainteresowany ??? szczegoly moge przeslac mailem .. odezwij sie do mnie na priv. jak mozesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 03.12.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 to kwestia klasy drewna zakupionego - po prostu mówisz stolarzowi jakie chcesz dechy i niech szuka takich. wyselekcjonowany jesion tzw. premium jest ok. 30% drozszy od klasy 1 Jesion to nie doussie - dostaniesz go wszędzie i zawsze. Dzięki wojgoc, widzisz to bardzo ważne co piszesz, bo nie wiem, czy nie okaże się, że będę sama z mężem kupować to drewno. Jest jeszcze coś, na co powinniśmy zwrócić uwagę, oprócz klasy, o której piszesz? (drewno pewnie kupimy po prostu w dlh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KWG 03.12.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 to może i ja się pochwalę... schody samonośne, dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 03.12.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 bardzo ladne pochwalisz sie ceną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dzięki wojgoc, widzisz to bardzo ważne co piszesz, bo nie wiem, czy nie okaże się, że będę sama z mężem kupować to drewno. Jest jeszcze coś, na co powinniśmy zwrócić uwagę, oprócz klasy, o której piszesz? (drewno pewnie kupimy po prostu w dlh) a czemu sami? nie macie wykonawcy? wg mnie stolarz jest w stanie ocenić jakość poszczególnych dech i ile bedzie odpadu z dechy by uzyskać ladny stopień. Samemu bym sie podjal wybierania dech na placu - pomijam fakt 23%vat-u to może i ja się pochwalę... schody samonośne, dębowe bardzo ladnie wykonane schody - co to za podloga na antresoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KWG 03.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 płytki drewnopodobne, mamy podłogówkę i trochę bałam się parkietuale jakie to nie pamiętam, jak chcesz mogę sprawdzić w fakturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KWG 03.12.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 płytki drewnopodobne, mamy podłogówkę i trochę bałam się parkietu ale jakie to nie pamiętam, jak chcesz mogę sprawdzić w fakturach jesli mozesz sprawdzić to tez poproszę..i jesli mozna to co to za płytki na parterze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 płytki drewnopodobne, mamy podłogówkę i trochę bałam się parkietu ale jakie to nie pamiętam, jak chcesz mogę sprawdzić w fakturach nie trzeba - ladnie dobrane pod schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 KWG, bardzo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 03.12.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 będę sama z mężem kupować to drewno w dlh) Stanowczo odradzam Blatów jesionowych chyba nie mają a na surowej tarcicy nic nie zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 03.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 a czemu sami? nie macie wykonawcy? wg mnie stolarz jest w stanie ocenić jakość poszczególnych dech i ile bedzie odpadu z dechy by uzyskać ladny stopień. Samemu bym sie podjal wybierania dech na placu - pomijam fakt 23%vat-u Stanowczo odradzam Blatów jesionowych chyba nie mają a na surowej tarcicy nic nie zobaczycie No właśnie, dzięki chłopcy. To nie mój pomysł.... czeka mnie poważna rozmowa z moim M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 KWG piękne schody,płytki też ładne i praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 KWG, schody piękne! I też bym prosiła o nazwę gresu na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts