żona m 29.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 wobec tego miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 schody ladne, ale bardzo razi mnie jak podłoga jes w innym kolorze niz schody. Przecież schody traktuje się jako częśc podłogi, dlaczego robicie taki kontrast? schody jako część podłogi, pierwsze słyszę albo u mnie totalna wpadka - na dole biały gres, schody czarne a u góry jesion bielony:eek: żona skąd taki pomysł na urządzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 02.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 schody jako część podłogi, pierwsze słyszę albo u mnie totalna wpadka - na dole biały gres, schody czarne a u góry jesion bielony:eek: żona skąd taki pomysł na urządzanie? Nie martw się, ja też pierwsze słyszę. Ale najwyraźniej my się nie znamy wobec tego miłego mieszkania. A dziękuję, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To nie pomysł tylko ogólnie porzyjęte zasady, którymi powinno się kierować urządzając wnętrza. Nie braliście takich RAD POD UWAGĘ PRZY WYKOŃCZENIÓWCE? SCHODY STYKAJĄ SIE Z PODŁOGĄ, CZY TEGO CHCECIE CZY NIE , KTÓRA W JAKIŚ SPOSÓB KORESPONDUJE WIZUALNIE i funkcjonalnie ze schodami, dlatego dobrze jest, gdy te dwa elementy stanowią harmonijną całość. To samo tyczy się stolarki drzwiowej i okiennej. Wykonując schody jednobiegowe powinno być mniej niz 17 stopni, gdy dwubiegowe więcej niz 17 stopni w przeciwnym razie będą niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 żona ale jeśli coś się ze sobą styka to nie oznacza , że musi być w podobnym odcieniu, wiele zależy od ogólnego widoku, ja mam schody czarne, podłogi białe lub bardzo jasne i świetnie to kontrastuje, twoja zasada ok jeśli nie wiemy jakie chcemy zrobić schody to jest opcja aby kierować się podłogami ale nie dlatego że schody się z nią stykają, jeśli mamy konkretny pomysł to taka zasada nie istnieje, widzisz to jak z drzwiami, skoro się stykają z podłogą to mają być w jej kolorze? bo moim zdaniem kontrast wygląda równie dobrze jak nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a jeszcze jedno, okna to element elewacji i powinien być zgodny z bramą i drzwiami wejściowymi, z wewnętrznymi już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a przecież można to pogodzić? Twoim zdaniem schody w kolorze innym niz sąsiadująca z nimi drewniana podłoga to jest pomysł? dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a przecież można to pogodzić? Twoim zdaniem schody w kolorze innym niz sąsiadująca z nimi drewniana podłoga to jest pomysł? dla mnie nie. oczywiście że można ale nie musi to być zasada, jeśli podłoga nie pasuje do niczego to lepiej aby była w kolorze np. schodów, ale jeśli pasuje do czego innego to wcale nie musi być taka jak schody, moje czarne schody pasują do czarnych drzwi a białe podłogi do białych mebli i ścian, chodzi mi o to , że schody nie musza być w kolorze podłogi tylko dlatego ze są ich przedłuzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 to ja tak się wypowiem ze bedę probował (zaznaczam będę probował)pogodzic kolory okna podłogi w salonie i schodówte 3 elementy będą miały kolor mniej wiecej takihttp://images47.fotosik.pl/1766/7af7ae4be923c230med.jpg tylko nie wiem jak dopasowac do tego drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 f.5 ja spróbowała i pogodziłam. Podłogi drewniane, okna i schody mam w jednym kolorze. Ujednoliciłam co tylko sie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 f.5 ja spróbowała i pogodziłam. Podłogi drewniane, okna i schody mam w jednym kolorze. Ujednoliciłam co tylko sie dało. drzwi wewnętrzne jakie? wlasnie moze dla kontrastu inny kolor mysle ze jak beda schody i podłogi to dzwi to juz szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 drzwi wewnętrzne grafitowe, pod kolor podłogi z gresu. Całe gospodarcze, łapacz, salon mam w graficie. Ściany szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie ktore fajne schody ale jezeli ma sie dziecko mniejsze niz 2 latka chociaz by dzieci do 4 latek to strach bez tych linek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.04.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam:) [ATTACH=CONFIG]163332[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163333[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163334[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163335[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163336[/ATTACH] Witam. Mogę prosic na maila wiecej zdjec lub zdjecia lepszej jakosci tej realizacji? podaje maila [email protected] rozumiem ze siedziba firmy Kaiser Schody Sp. z o.o. ul. Armii Krajowej 30 98-100 Łask to koło Łodzi ???? Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Moje schody. http://img594.imageshack.us/img594/2752/schodyparter.jpg http://img109.imageshack.us/img109/9898/schodyparter1.jpg http://img545.imageshack.us/img545/3393/schodyparter2.jpg http://img832.imageshack.us/img832/5967/schody1p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.04.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam. Mogę prosic na maila wiecej zdjec lub zdjecia lepszej jakosci tej realizacji? podaje maila [email protected] rozumiem ze siedziba firmy Kaiser Schody Sp. z o.o. ul. Armii Krajowej 30 98-100 Łask to koło Łodzi ???? f.5 nie przeszkadzaj .... KAISER wlasnie wykonuje dla mnie schody ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.04.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 f.5 nie przeszkadzaj .... KAISER wlasnie wykonuje dla mnie schody ..... o tej porze ? ale z Ciebie inwestorka no wiesz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2013 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 o tej porze ? ale z Ciebie inwestorka no wiesz co ? zawsze na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 alija z czego te schody, bo wyglądają jak zrobione z blatu kuchennego z okleiną na frontach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 chyba faktycznie są z płyty meblowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts