elenka 17.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Podstopnice są pomalowane na biało i takie zostaną. Czasem przecieram je mokrą ściereczką jak widać zabrudzenia, bo nie jest to rozwiązanie zbyt praktyczne. Jeśli chodzi o zdjęcie schodów z góry to nie posiadam takiego i obecnie nie ma mnie w domu i nie mogę zrobić. Schody są dębowe, pomalowane tylko lakierem pół matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Moje schody http://img29.imageshack.us/img29/5674/3pu7.jpg Uploaded with ImageShack.us fajny obrazek ...schody tez a jak biale drzwi w praktyce ? mozesz juz cos powiedziec, czy za wczesnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elenka 18.06.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Białe drzwi są ok. Miałam je też w poprzednim mieszkaniu i sprawdziły się. Są śliskie i łatwo je umyć.Obraz, gdy go zobaczyłam, wyparł pomysł z fototapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 18.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 =Obraz, gdy go zobaczyłam, wyparł pomysł z fototapetą. to samo pomyslałam, gdy u Ciebie go zobaczyłam. rowniez planuje cos wielkiego na sciane , myslalłam o fototapecie , a ten obraz to super alternatywa, szkoda ze cena wysoka( pewne za fototapete by wyszło i tak wiecej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 19.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Nasze schody Drewno dąb- bejca SOPUR kolor brunat 22-23 podstopnice biały mdf Edytowane 19 Czerwca 2013 przez meg83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ladnie jakiej grubosci ten mdf na podstopnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 19.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Najlepiej 16 mm, podejrzewam, że w tym przypadku jest właśnie taka grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 20.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dawno mnie nie było, a schodów również jeszcze nie pokazałam. Jest teraz okazja i wrzucam kilka zdjęć. Schody jeszcze bez balustrady, gdyż góra będzie cała oszklona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 20.06.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Po kilkuletnim przeglądaniu wątku czas na moje schody , Styl innym niż nowoczesne:lol2: . Proste, klasyczne, masywne, 100 % drewno.Bez udziwnień, mdf-u, stali nierdzewnej i szkła. Udało się nam dobrać kolor w odcieniu identycznym jak na drzwiach wewnętrznych i meblach kuchennych, co dało bardzo fajny efekt. Solidny montaż - jakość barierki testowałem osobiście podczas malowania Wykonawca mała, solidna, rodzinna firma z miejscowości Poroniewicze okolice Bielska Podlaskiego prowadzona nieprzerwanie w tym samym miejscu i w tej samej branży przez trzy pokolenia rodziny Narbuttów - ten aspekt zadecydował o współpracy, której efekt jest na zdięciach. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Regut1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 21.06.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Szpilka schody boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 22.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Regut schody piękne!!! Piękny kolor. Moje też były robione przez tego samego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.06.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 szpilko schody fajne, szkoda że listwy przy podłodze nie sa białe, tylko plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 [ATTACH=CONFIG]194065[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194066[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194067[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194069[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194070[/ATTACH] Wrzucam do obejrzenia super Kaiser ja mam pytanie odnosnie szyby...orientujesz sie jaki jest jej koszt? planuje u siebie zrobic bardzo podobnie....z tym ze porecz w odcieniu moich schodow, jesion, a montaz szyby od polowy zabiegu w gore... odp moze byc tez na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2013 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 super Kaiser ja mam pytanie odnosnie szyby...orientujesz sie jaki jest jej koszt? planuje u siebie zrobic bardzo podobnie....z tym ze porecz w odcieniu moich schodow, jesion, a montaz szyby od polowy zabiegu w gore... odp moze byc tez na priv Mmeliska Kaiser bedzie u mnie w ciagu najblizszych dni montowal szybe ( balustrady ) tylko , ze u mnie bedzie optiwhite ( szyba bez tego zielonkawego nalotu na krawedziach ) http://www.strefaszkla.pl/index.php/featuresinside/o-szkle-opti-white . To szklo jest drozsze od zwyklego , ale mnie przeszkadzal ten nalot zwlaszcza , ze bedzie to sama tafla szkla czyli krawedzie u gory zupelnie odsloniete . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 23.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 szpilko schody swietne, wrzuć prosze więcej zdjęć wnętrza bo wyglada ciekawie.Co to za sofa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 24.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 szpilko schody swietne, wrzuć prosze więcej zdjęć wnętrza bo wyglada ciekawie. Co to za sofa? Sofa włoska z kolekcji Nuzzi Fabio kupiona w salonie Verso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 25.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kilka może inspiracji... http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2008/11/thegrayhotel.jpg http://www.domgradnja.com/gallery/536/stepenice-domgradnja-10.jpg http://www.nit-art.com/images/gvozdje/stepenista_i_gelenderi/stepenice%20M/stepenice%20M%20(Copy).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 25.06.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Patrząc na te ostatnie przypomnę swoje: http://foto0.m.onet.pl/_m/ed2ee956ca50656c98493236cac338d0,10,19,0.jpg Schody użytkowane już ponad dwa lata bardzo intensywnie. !7- lata i 5 latek. Nie ma najmniejszych zastrzeżeń!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 26.06.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Regut schody piękne!!! Piękny kolor. Moje też były robione przez tego samego stolarza Witaj, Dziękuję za miłe słowa, Pozwoliłem przeczytać sobie Twój dziennik. Domek prezentuje się bardzo ładnie. Podziwiam upór i konsekwencje, tym bardziej że budujecie na odległość, co dla mnie samo w sobie jest już sporym wyzwaniem. Jeżeli chodzi o wykonawcę to współpracę zaczęliśmy od podłóg, a skończyliśmy na schodach. Odległość, dobór koloru i dość nietypowy "archaiczny" (podobno takich się już prawie nie robi ) ) nie stanowiły problemu. Jak czytam i polemizuje na tym forum o jednorazowych, farbowanych i pechowych myszkach, to cieszę się że istnieją jeszcze porządni wykonawcy. Trzeba tylko włożyć odrobinę wysiłku żeby do nich dotrzeć. To są tacy sami ludzie jak inni, z tym że bardzo ciężko pracują na to żeby nie mieć pecha, a prowadzenie firmy traktują jako coś więcej niż szybkie nałapanie jednorazowych zleceń . Może ktoś na tym forum zrozumie, że wycinając po cichu opinie budujących o nierzetelnych wykonawcach, robi się krzywdę nie tylko następnym budującym, ale również innym wykonawcom, którzy do wykonywania swoje pracy podchodzą rzetelnie? Taki osoby bardzo często przegrywają , bo wkładając w realizacje więcej wysiłku, nie są w stanie konkurować cenowo z reklamującymi się jednorazowymi partaczami. Ponieważ nie odnajduje się w obecnym klimacie tego forum, nie podoba mi się skryte wycinanie postów niezgodnych z jego „marketingowym obliczem” i banowanie długoletnich, wartościowych użytkowników, postanowiłem stopniowo ograniczać swoją obecność w tym miejscu. Z tego co obserwuje po wpisach i frekwencji, nie jestem w tym osamotniony. Może do kogoś w końcu dotrze, że brak użytkowników i ich rzetelnej wiedzy to również mniejsze wpływy z reklam i cały misterny plan pójdzie w pójdzie w ……………. Z drugiej strony gdy zostaną już same świeże owieczki, zawsze można będzie je łatwiej "namawiać na mercedesy”, wiec może o to tym wszystkim chodzi? Tego nie wiem ? Tyle przemyśleń jeżeli chodzi o schody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 26.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Patrząc na te ostatnie przypomnę swoje: http://foto0.m.onet.pl/_m/ed2ee956ca50656c98493236cac338d0,10,19,0.jpg Schody użytkowane już ponad dwa lata bardzo intensywnie. !7- lata i 5 latek. Nie ma najmniejszych zastrzeżeń!!!![/quote Schody piękne ale zdradź mi w jakim kolorze okna i drzwi - orzech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts