Margoth1719503976 07.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Googulek, majmon, asizo - dziekuję za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 07.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Schody super możesz napisać gdzie zamiawiałaś i ile kosztowały jezeli chodzi o moje schody to robil mi je stolarz ale inspiracja byly schody z firmy mera. schody sa debowe i kosztowaly 18tys pozdrawiam Mogłabym prosić o namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja1719500785 05.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam. Przez długi czas oglądałam w tym wątku piękne schody, po cichu zazdrościłam i marzyłam, że w końcu staną moje. No i udało się Mogę się pochwalić: http://i25.tinypic.com/2rw22j8.jpg http://i25.tinypic.com/20igcr7.jpg http://i25.tinypic.com/dq28o4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 07.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ~Maja sliczne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 07.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jolasia mam jeszcze jedno pytanko, czy średnica tego drewna na tralce jest taka sama jak samego pręta czy troszkę większa?? jakbyś mogła wrzucić jakąś fotkę z bliska byloby świetnie pozdrawiam Sorki Maciejka, przeoczyłam Twoje pytanie... Drewno na tralce ma trochę większą średnicę od pręta. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 09.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Maja ale czy nie będzie żadnej barierki na górze? Ten otwór jest strasznie niebezpieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja1719500785 09.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mr6319 Ten otwór będzie w całości zabudowany - to jest zdjęcie zanim zostały postawione ścianki działowe na piętrze Obecnie wygląda to tak: http://i27.tinypic.com/2czd3pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 19.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pytenie do osób , które robiły pod stopnie z płyty MDF. Jak jest ta płyta obrobiona z boku stoponia. Chodzi mi o widok od zewnątrz stoponia z boku (tam gdzie widac przekrój płyty mdf)? Czy wszytko razem jest zaszpachlowane i pomomalowane? Czy płyta z boku takze jest zalamnowana? Nie wiem czy jasno zadałam pytanie ? Jakoś nie umiem precyzyjniej tego opisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 listewka w kolorze stopnic.na poprzednich zdjeciach widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 22.08.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 czy możecie polecić uczciwego i solidnego stolarza od schodów w okolicach Trójmiasta, dość mam już naciągaczy i partaczy a wykończenie schodów jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 23.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hej Wtrącę się, żeby nie zakładać kolejnego tematu Jak myślicie schody na zasadzie kontrastu z podłoga czy raczej w podobnym odcieniu??? Będziemy mieć bardzo jasne panele i myślę czy schody ciut ciemniejsze czy np jakiś orzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hhmmmm............ w jakim kolorze drzwi, okna....?Moim zdanie schody ciemniejsze, do drzwi to się chyba dopasowuje. U nas będę drzwi, okna i trepy na schodach w jednym kolorze. Podstopnice na schodach w kolorze podłogi - jasny gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 23.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A to moje schody - cieszą tym bardziej, że wykonane samodzielnie http://img249.imageshack.us/img249/6172/schody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hej Wtrącę się, żeby nie zakładać kolejnego tematu Jak myślicie schody na zasadzie kontrastu z podłoga czy raczej w podobnym odcieniu??? Będziemy mieć bardzo jasne panele i myślę czy schody ciut ciemniejsze czy np jakiś orzech... Jeśli chcesz schody wyeksponować to można je potraktować "kontrastowo", ale jeśli nie chcesz, żeby się rzucały w oczy, to chyba podobne do podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.08.2009 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Juz ukazał sie wrzesniowy numer Muratora z artykułem o schodach forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 kolinki - boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja będę mieć podłogę w szarym gresie, a schody w takim drewnie jak okna, parapety i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 24.08.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A to moje schody - cieszą tym bardziej, że wykonane samodzielnie http://img249.imageshack.us/img249/6172/schody.jpg SUPER ! Takie same planuję , tylko moje będą biegły prosto i na podstopnicach gres taki jak na podłodze. Teraz seria tradycyjnych pytań - jaki kolor drewna na trepach - co to za płytki - barierkę też samodzielnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 24.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dziękuję kolor jest "unikat" - mieszaliśmy teak z brązem tak dlugo aż wyszedł nam ten ciepły odcień, potem lakier (kilka warstw) wg wskazań producenta. Płytki to gres polerowany, między który włożony jest dekor metalowy (płytkarz psioczył - każdą płytkę trzeba było na rogu zeszlifować). Barierkę zrobił nam kowal (kowalstwo artystyczne).Początkowo chorowałam na gietą drewnianą z Marchewki ale po wycenie szczęka opadła i na kanwie tamtej wymyśliłam taką.Cieszę się, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 24.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 kolinki - boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja będę mieć podłogę w szarym gresie, a schody w takim drewnie jak okna, parapety i drzwi. No ja własnie żałuję, że parapety na dole mam z jakiegoś konglomeratu a takie drewniane by mi do tego pasowały.... Niestety mąż jak słyszy "Kochanie mam pomysł!", z krzykiem ucieka...więc będę się musiała z obecnymi parapetami "pomęczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 24.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 kolinki schody przepiękne , przepiękne, delikatne, i ten kolor - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts