f.5 01.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 a jak myslisz ?? strzelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 To zdaje się schody od Marchewki To ja wolę nie zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ładnie ładnie U mnie co prawda dopiero sama konstrukcja i tymczasowe dechy na stelażu [ATTACH=CONFIG]239402[/ATTACH] Ale docelowo to ma wyglądać tak [ATTACH=CONFIG]239403[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 20 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.02.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 To zdaje się schody od Marchewki To ja wolę nie zgadywać. Basiu mylisz się :) to są schody naszego forumowego perfecta http://www.perfectschody.com/galeria-zdjec/schody-dywanowe/merbau/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.02.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 20 tys? dołoz piątaka minimum jesli znajdzies kogos za dwiedychy to pisz do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dołoz piątaka minimum jesli znajdzies kogos za dwiedychy to pisz do mnie.... Już znalazłam za 14 tys i to w dodatku sprawdzony fachowiec. Schody z drewna dębowego i szyba hartowana 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.02.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Już znalazłam za 14 tys i to w dodatku sprawdzony fachowiec. Schody z drewna dębowego i szyba hartowana 12 czy te schody bedą samonosne czy masz wylane z betonu ? dokładnie takie jak na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Samonośne, u mnie są proste, bez żadnych zakrętów, a z wyglądu mają być dokładnie takie jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A grubość 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.02.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 cena ktorą zapodałas jest rewelacyjna nie wiem jak z kolorem bo te ktore pokazałas to egzotyk merbau wiec dlatego sa takie ciemne wpadające w czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 cena ktorą zapodałas jest rewelacyjna nie wiem jak z kolorem bo te ktore pokazałas to egzotyk merbau wiec dlatego sa takie ciemne wpadające w czerwień. Odnośnie koloru to zdaje sobie sprawę ze nie będzie taki, wchodzi w grę bejca, ale akurat w moim przypadku wolałabym bardziej wpadające w brąz, bo na podłogach będzie deska dąb natural. Dopóki stolarz nie zrobi i nie zapłacę nie mogę dać głowy za efekt. Ale schody według mnie są rewelacyjne, chociaż propozycje, które padały na tym forum też niejednokrotnie były rewelacyjne, ale ja jakoś zachorowałam na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 01.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Już znalazłam za 14 tys Facet musi mieć naprawdę nóż na gardle żeby robić takie schody za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Facet musi mieć naprawdę nóż na gardle żeby robić takie schody za taką cenę Może dlatego, że to lokalny stolarz, a schody robi naprawdę fajne, poniżej jedna z jego realizacji, też z tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.02.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 I od razy nasuwa mi się pytanie, czy te listwy koło ściany są potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka2005 01.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Julka, a ile masz miejsca na te schody? To co napisałaś nie wystarcza, żeby znaleźć jakieś inspiracje, które da się dopasować do sytuacji u Ciebie. Najlepiej zawsze pokazać plan fragmentu domu gdzie są zaprojektowane schody i podać rozmiar tego miejsca. Dzieki pesteczko za zainteresowanie liczylam na to Ponizej zamieszczam plan domu moze te informacje wystarcza Wklejam rowniez zdjecie zapożyczone na ktorym mozna zobaczyc jak schody sa umieszczone, Edytowane 1 Lutego 2014 przez julka2005 zapomnialam o zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2014 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 To zdaje się schody od Marchewki To ja wolę nie zgadywać. Marchewka takimi się nie bawi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Wojgoc, bawi się Marchewka w takie i to jeszcze jak. Radek masz rację ale te są właśnie marchewkowe. Tyle, że tu dąb naturalny. Bardzo jestem ciekawa tej realizacji schodów u Agi. Mam obawy, gdy ktoś podaje ceny zaniżone o prawie 50%. Ta listwa przy ścianie może być potwierdzeniem tych obaw niestety. Może coś nie wyszło i trzeba było zamaskować. Edytowane 2 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 02.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ta listwa przy ścianie może być potwierdzeniem tych obaw niestety. Może coś nie wyszło i trzeba było zamaskować. Pewnie takie było życzenie inwestora,stąd ten cokół przy ścianie Niektórzy go robią,a inni nie Schody wyglądają ładnie,więc tym bardziej zastanawia mnie ta cena Może człowiek wchodzi w tego typu schody,więc pierwsze sztuki robi niemalże po kosztach,bo chce sobie wyrobić klientelę na nie:) Edytowane 2 Lutego 2014 przez LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 02.02.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pewnie takie było życzenie inwestora,stąd ten cokół przy ścianie Niektórzy go robią,a inni nie Schody wyglądają ładnie,więc tym bardziej zastanawia mnie ta cena Może człowiek wchodzi w tego typu schody,więc pierwsze sztuki robi niemalże po kosztach,bo chce sobie wyrobić klientelę na nie:) I od wczoraj to ja już zgłupiałam, czy w tej cenie to realne, ale poczekamy zobaczymy. Ogólnie to raczej ja dzwonie, domagam się zainteresowania moim zlecenie, więc na brak pracy raczej nie narzeka. Nie chce też udostępniać zdjęć jego realizacji (nie wiem czy prawo tego nie zabrania, zwłaszcza po tym jak zamieściłam zdjęcie schodów jednego z forumowiczów, nie wiedząc o tym oczywiście), ale moim zdaniem koleś ma umiejętności, robi naprawdę fajne schody. Na pewno poinformuję, czy i jak moja histoia się zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts