pestka56 27.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Mam, co najmniej kilka. Wieczorem wkleję. Polecam Houzz - tysiące schodów, al trzeba wpisać w ich wyszukiwarce czego się szuka, np. kombinacje słów "white iron stairs" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 28.03.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mały offtop, ale nie do końca. Mianowicie z ciekawości zapytam budujących i planujących budować domy, czy odwiedzacie targi budownictwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 nie odwiedzam - szkoda czasu i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 28.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mam, co najmniej kilka. Wieczorem wkleję. Polecam Houzz - tysiące schodów, al trzeba wpisać w ich wyszukiwarce czego się szuka, np. kombinacje słów "white iron stairs" Dziekuję za podpowiedź, mam nawet tam konto, tylko nie mam pojęcia jak stamtąd zapisać zdjecie na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dziekuję za podpowiedź, mam nawet tam konto, tylko nie mam pojęcia jak stamtąd zapisać zdjecie na dysku moze zrobic zrzut ekranu, wkleic w paint i zapisac to taka moja pierwsza mysl, bo nie bylam na tym Houzz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 28.03.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witaj Katu chetnie obejrze Twoja Galerie ,tylko gdie i jak ,nie umie znalesc? Prosze podpowiedz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pestko masz może wizualizacje z białą konstrukcją schodów? najlepiej stalową w necie są przeważnie drewniane np. [ATTACH=CONFIG]251035[/ATTACH] Sorry, że dopiero dzisiaj. Wkleję w następnym poście. Kilka jest typowych na stalowej konstrukcji, ale są też trochę wykraczające poza standardy Mały offtop, ale nie do końca. Mianowicie z ciekawości zapytam budujących i planujących budować domy, czy odwiedzacie targi budownictwa ? Kiedyś odwiedzałam, ale prędko doszłam do wniosku, że te targi nie dostarczją mi odpowiednich informacj. Wystawcy chwaklą się tym co sami uważają za najlepsze w swojej ofercie. Jednak zawsze miałam niedosyt. Tylko mnie to drażniło. moze zrobic zrzut ekranu, wkleic w paint i zapisac to taka moja pierwsza mysl, bo nie bylam na tym Houzz jeszcze Dobrze Panna prawisz. To jedyny sposób, żeby z Houzz „ukraść” sobie fotkę. Niestety. Można tam utworzyć coś w rodzaju własnej kolekcji z zapisanymi zdjęciami i w każdej chwili do nich zajrzeć, ale ściągnąć się nie da Witaj Katu chetnie obejrze Twoja Galerie ,tylko gdie i jak ,nie umie znalesc? Prosze podpowiedz dzieki Post 4541 w sygnaturze jest link do galerii foto Katu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Margaryt, rozumiem, że chcesz porównać jak ma się biała konstrukcja do drewna Na niektórych fotkach trudno określić, czy to biały, jasny szary, czy stal matowa, ale efekt podobny. Nie wszystkie są policzkowe. Niektóre znacznie ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Te bardzo ciekawe i całe stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 28.03.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pestko dziekuje za inspiracje Biel wyglada pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puzzle 29.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dobrze Panna prawisz. To jedyny sposób, żeby z Houzz „ukraść” sobie fotkę. Niestety. Można tam utworzyć coś w rodzaju własnej kolekcji z zapisanymi zdjęciami i w każdej chwili do nich zajrzeć, ale ściągnąć się nie da nie jedyny narzędzia/informacje o stronie/media, potem szukamy naszego obrazka i zapisz jako:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Yes, Puzzle. Masz rację tyle, że tym sposobem foteczka będzie miała 640 px maximum dłuższy bok, bo takie fotki są zamieszczane na Houzz. Przy 72 dpi, daje mizerną wielkość. Screenshot pozwala uzyskać wielkość równą rozmiarowi ekranu. Znacznie lepiej jest wtedy oglądać szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 30.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Pytanko dot schodów,jak dokonuje się połączenia schodów z podloga z peneli??Dokładniej chodzi o łączenie ostatniego trepa z gotową podloga z paneli na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 30.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Jeżeli do zaakceptowania byłby uskok 5mm jak na zdjęciu to robi się zwykły nosek z podcięciem na panel, jeżeli panel miałby się licować z ostatnim stopniem schodów bez uskoku to trzeba zebrać beton na tyle aby była możliwość zamontowania stopnia lub noska, który nie powinien być cieńszy niż około 15 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 30.03.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Artuditu chodzi mi aby zlicowac schodek z podloga z paneliMasz może.jakiś szkic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Kori, ten, kto będzie u Ciebie robił schody wie jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 ale Kori jest przed wylewkami, a kto bedzie robił schody to jeszcze może nie wie, i chce wiedzeć jak ma wylewkarz zrobić poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grochowina 31.03.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam wszystkich, to moje schody i klatka schodowa. Schody są z lastika. Klatka schodowa ma szerokość 110 cm,wysokość w najwyższym miejscu 5 m, najniższym 2,4m. Schody planujemy obłożyć drewnem, a co mogę zrobić ze ścianami? Nie mam zupełnie pomysłu. Planuję jakiś kinkiet. Co mogę zropbić żeby klatka schodowa nie wydawała się taka wąska i wysoka?http://dysk.onet.pl/link/UwSt4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts