Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Marfa, tak tylko marudzę, jak mi zamopntowali drzwi ze złotymi zawiasami to o mało nie zemdlałem, po kilku dniach już tego nie widziałem, a po miesiącu nawet nie zauważam drzwi :D

To można zmienić, są do kupienia takie nakładki na zawiasy w różnych kolorach (złoto, stare złoto, mosiądz, srebro, satyna) :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piterazim - jako pedagog muszę zaprotestować w imieniu Nowego Lokatora! Daj balustradkę na dolny bieg również, bo jak NL fiknie na płytki to nie będzie wesoło! ;)

raczej od dołu zrobię barykadę żeby wcale się do schód nie zbliżyła

Oj, nie doceniasz pomysłowości i ciekawości dzieci! Szczerze życzę, żeby barierka wystarczyła!

http://img704.imageshack.us/img704/7448/obraz075.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/1056/obraz073a.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/4236/obraz074n.jpg

Przepraszam, że sie wtrącę, szanuję innych gusta, ale moim skromnym zdaniem te dywaniki odbierają urok schodom.

Przepraszam, że sie wtrącę, szanuję innych gusta, ale moim skromnym zdaniem te dywaniki odbierają urok schodom.

Wlasciciel wszak napisal:

dywaniki są narazie konieczne - jeszcze kończę piętro i dużo chodzę z rożnego rodzaju rzeczami, które mogą zabrudzić/poniszczyć schody, a jest estetyczniej niż obłożyć je kartonem

;)

Wlasciciel wszak napisal:

dywaniki są narazie konieczne - jeszcze kończę piętro i dużo chodzę z rożnego rodzaju rzeczami, które mogą zabrudzić/poniszczyć schody, a jest estetyczniej niż obłożyć je kartonem

;)

Aaaaaa, to przepraszam najmocniej, nie doczytałam :oops:

kulasiek masz gdzieś galerę reszty wnętrz? :D

niestety galerii nie mam :oops: ale w temacie o kuchniach jest moja kuchnia, w temacie kolorów w sypialni też jestem 8) , w temacie o kominkach jest kominek 8) i w temacie o górnym hollu i klatce schodowej też coś wczoraj wkleiłam 8)

pozdrawiam

Koniecznie załóż jeden wątek, gdzie zainteresowani będą mogli podziwiać całość :D

Bardzo fajnie to wyszło.

Mam pytanie:

możesz powiedzieć: jak cenowo wychodzi taka balustrada ze szkłem w stosunku do tralek?

za same tralki załaciłam ok. 250 zł ( tralki kupowałam sama, bo nasz stolarz nie mógł zrozumieć, jak ja mogę chcieć takie, a nie ładne, drewniane, toczone... :lol: ), zaś za balustrady na górnym hollu wraz z bezpiecznym szkłem ( w sumie w trzech osobnych ramach ) coś ok. 700. Nie jest źle, prawda?

pozdrawiam