Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Ciekawostka, ale może do wykorzystania – pręty balustrady wykonano z hartowanego szkła borokrzemowego. Dzieło firmy wykonującej designerskie szklane lampy.

STAIRS-toughened borosilicate glass spindles by Contemporary Chandelier Company.jpg

Dla kontrastu spokojna, nowoczesna balustrada industrialna z wypełnieniem z siatki

STAIRS-House B by Studio AUTORI.jpg

Grafit i szarości, a balustrada znowu siatkowa

STAIRS-Urban Lofts by Charis Gkikas & Evaggelia Filtsou-01.jpg

STAIRS-Urban Lofts by Charis Gkikas & Evaggelia Filtsou-02.jpg

Delikatna, prosta balustrada o pochwycie obłożonym drewnem

STAIRS-lateral house by Gaurav Roy Choudhury_benaka.jpg

Edytowane przez pestka56

Użytkowane i pokazywane na forum jakiś czas temu.

DSC05064.jpg

DSC05058.jpg

DSC05093.jpg

DSC05096.jpg

Zdecydowanie z perspektywy czasu 3 lat użytkowania mogę potwierdzić, że nikt nie kopie;) i nie mam absolutnie zastrzeżeń do posiadania białych boków a także barierek,sama dla siebie wybrałabym po raz drugi:)

f.5 -bardzo mi się podoba;)

polin-kolor stopnic-piękny,białe boki również;)

pesteczko-Twoje inspiracje jak zawsze zapierają dech:)

Edytowane przez GUMISIOWA

Zastanawiam się tylko czy te białe poliki nie będą się szybko niszczyć (np. ktoś kopnie idąc po schodach, itd)?

jeżeli wykonawca użył dobrego lakieru, to można sobie kopać do woli... no chyba że ktoś chodzi po schodach w roboczych butach z metalowymi noskami... :)

tak samo jest z białymi stopniami, umiejętnie położony biały lakier + nawierzchnia i można po nich chodzić i chodzić i chodzić...

;)

Użytkowane i pokazywane na forum jakiś czas temu.

[ATTACH=CONFIG]295932[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]295933[/ATTACH]

Zdecydowanie z perspektywy czasu 3 lat użytkowania mogę potwierdzić, że nikt nie kopie;) i nie mam absolutnie zastrzeżeń do posiadania białych boków a także barierek,sama dla siebie wybrałabym po raz drugi:)

f.5 -bardzo mi się podoba;)

polin-kolor stopnic-piękny,białe boki również;)

pesteczko-Twoje inspiracje jak zawsze zapierają dech:)

Jak miło, że jesteś. :) Uściski poświąteczne.

Ostatnio Twoje schody pokazywałam Doriko. Ona odnawia swoje drewniane i namawiam ją na białe policzki :)

Zastanawiam się tylko czy te białe poliki nie będą się szybko niszczyć (np. ktoś kopnie idąc po schodach, itd)?

Polin, pozwalam sobie powiększyć, bo ładne i żal tylko takie znaczki pocztowe pokazywać :)

polin2-unnamed (1).jpg

polin2-unnamed (2).jpg

pesteczko:hug:-ja Tobie także wszystkiego NAJ!!!!Poświątecznie i spokoju i zdrowia na cały nowy rok!!!!Bardzo powoli wracam do życia;),ale panuję także nad sytuacją;):hug:

Dziękuję :hug: :hug::hug: i odezwij się na maila :)

Gumisiowa - piękne te schody i bardzo mi się podoba barierka ze szkłem. U nas niestety wersja budżetowa :)

Nie próbuj narzekać na swoją barierkę :no: Jest cudna i wcale nie ustępuje Gumisiowej. Każda w swoim rodzaju. Każda ma smaczek oryginalności i elegancji :) A przy tym skromne są co poczytuję za duu....ży atut.

Gumiśka też pewnie by powiedziała, że jej barierka choć ze szkłem to „budżetowa” :yes:

Jakby co, nauczę jak fotki wstawiać duże:D