magnolia0joaska 14.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Schody Włodarczyk (http://www.schody.net.pl) Cenę wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 14.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Schody Włodarczyk (http://www.schody.net.pl) Cenę wysyłam na priva moge rowniez prosic o cene na priv U nas tez ma robic pomiar i wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 14.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 14.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 magnoliaschody powalające.....świetna, lekka forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 14.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ślicznie dziękuję Strelicjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Magnolia0joaska, Twoje schody rzeczywiście są PRZEPIĘKNE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 15.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Baaaardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam pytanie do wszystkich użytkowników ciemnych schodów: proszę napiszcie jak się je użytkuje? Czy są bardzo kłopotliwe w utrzymaniu czystości? Pewnie trzeba codziennie latać ze ścierką? Jestem tuż przed malowaniem wiec bardzo proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 16.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Casuall - ja mam kolor orzech - niekłopotliwy w utrzymaniu moja siostra ma wenge i tu już jest znacznie gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 16.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam pytanie do wszystkich użytkowników ciemnych schodów: proszę napiszcie jak się je użytkuje? Czy są bardzo kłopotliwe w utrzymaniu czystości? Pewnie trzeba codziennie latać ze ścierką? Jestem tuż przed malowaniem wiec bardzo proszę o opinie Mam ciemne schody (wenge) i nie ma tragedii, choć też się bałam ciemnego koloru- wycieram raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Mam pytanie do wszystkich użytkowników ciemnych schodów: proszę napiszcie jak się je użytkuje? Czy są bardzo kłopotliwe w utrzymaniu czystości? Pewnie trzeba codziennie latać ze ścierką? Jestem tuż przed malowaniem wiec bardzo proszę o opinie kurz widac, nie ma sie co oszukiwac. Myślę, ze każdy wyciera jak mu zacznie przeszkadzac. Ja 2 razy w tygodniu. Wtedy jest ok. Ale w domu na co dzień 5-6 osób sie kręci (3 dzieci ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 17.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Możecie podpowiedzieć gdzie mogę dostać kwadratowe lampki do oświetlenia schodów? Chodzi mi o te lampki mocowane w ścianie tuż nad stopniami. Może polecicie jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 17.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Możecie podpowiedzieć gdzie mogę dostać kwadratowe lampki do oświetlenia schodów? Chodzi mi o te lampki mocowane w ścianie tuż nad stopniami. Może polecicie jakąś firmę? SKOFF Tango http://halogen.pl/index.php?site=produkt&id=2066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-Core 17.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Możecie podpowiedzieć gdzie mogę dostać kwadratowe lampki do oświetlenia schodów? Chodzi mi o te lampki mocowane w ścianie tuż nad stopniami. Może polecicie jakąś firmę? Wyżej wymieniony Skoff daje bardzo zimne światło. Są jeszcze oprawy Kanluxa Goran na ledach, z ciepłym światłem, ale jeszcze do mnie nie dotarły więc nie powiem jak świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 17.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Możecie podpowiedzieć gdzie mogę dostać kwadratowe lampki do oświetlenia schodów? Chodzi mi o te lampki mocowane w ścianie tuż nad stopniami. Może polecicie jakąś firmę? Wyżej wymieniony Skoff daje bardzo zimne światło. Są jeszcze oprawy Kanluxa Goran na ledach, z ciepłym światłem, ale jeszcze do mnie nie dotarły więc nie powiem jak świecą Z-Core ma rację - Skoff ma zimne światło (mam je przy swoich schodach), białe wygląda jak niebieskie. 'Ciepłe' ledy mam w WC i niestety nie świecą ciepłym światłem - są mniej niebieskie od Skoff'ów, jednak mają fioletową poświatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 kulasiek magnolia0joaska aneta-we dzięki dziewczyny za pomoc. Macie naprawdę przepiękne schody, u mnie pewnie ze względów czysto praktycznych będą jasne. Tym bardziej, że na codzień też kilka osób się będzie kręciło i do tego schody bardzo dobrze oświetlone słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 18.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 kulasiek magnolia0joaska aneta-we dzięki dziewczyny za pomoc. Macie naprawdę przepiękne schody, u mnie pewnie ze względów czysto praktycznych będą jasne. Tym bardziej, że na codzień też kilka osób się będzie kręciło i do tego schody bardzo dobrze oświetlone słońcem W takim przypadku nie ma się co zastanawiać - przy słonecznej klatce schodowej, jasne będą praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a z drugiej strony jak nie widac brudu to nie znaczy, ze go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tak wiem tylko ile by musiała doba trwać wtedy, gdyby np. codziennie trzeba było wycierać takie schody, a przecież to nie będzie jedyne moje zajęcie albo tym bardziej ulubione:) Postanowiłam, że pomalujemy bezbarwnym lakierem nasze dębowe. Będzie praktycznie I mam nadzieje, że też nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 18.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tak wiem tylko ile by musiała doba trwać wtedy, gdyby np. codziennie trzeba było wycierać takie schody, a przecież to nie będzie jedyne moje zajęcie albo tym bardziej ulubione:) Postanowiłam, że pomalujemy bezbarwnym lakierem nasze dębowe. Będzie praktycznie I mam nadzieje, że też nieźle Ja mam takie schody: lakierowany naturalny dąb. Pomijam to, że są ładne (mi się podobają), to są praktyczne. Chcę - sprzątam, nie chce mi się - nie sprzątam. Najważniejsze to nie być niewolnikiem własnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts