pestka56 26.06.2015 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dzieci kiedyś urosną i co wtedy wywalać balustradę i robić nową? Myślę, że to przesada robić ważne i drogie elementy pod dzieci. A skoro już tak się martwi my o milusińskich, to każde schody są niebezpieczne nie tylko dla dzieci. Lepiej zrobić taką balustradę jaka pasuje, jaką się wymarzyło i czasowo zastosować zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 26.06.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 czy ktos z Was moze mi doradzic jaka balustrede zamontowac?[ATTACH=CONFIG]321953[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]321954[/ATTACH] oczywiscie schody beda w najblizszym czasie oblozone chcialabym cos prostego A jaką wysokość maję te stopnie, wyglądają na cokolwiek wysokie. To projekt domu ze schodami zabiegowymi a tutaj pojawił się jeden podest. Swoją drogą zawsze dziwią mnie sytuacje, kiedy ktoś coś tam zrobi a później się zastanawia co dalej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 26.06.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 nie wiem jaka wysokosc beda mialy te stopnie. ale osoba ktora to wykonywala z pewnoscia wiedziala co robi i jak wykonac szkielet aby bylo stabilnie. nie rozumie tez w czym przeszkadza podest? chyba tyllko w tym ze schody beda wygodniejsze??? nie mam problemu ze schodami, projekt jest realizowany i nie w tym rzecz, chodzi tylko o rodzaj balustrady.... w trakcie trawnia budowy koncepcja balustrady sie zmienila ..zreszta tak jak w wiekszosci ludzi pozdrawiam Pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 26.06.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Pisałem Ci abyś porozmawiała z kaiserem. Na pewno coś wymyśli do swoich schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 26.06.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) ANKAg,nie ma co się denerwowaćStopnie będą miały wysokość jaką mają terazObłożenie tego drewnem wysokości nie zmieniJeśli są wysokie,to takie pozostanąPodest jest i owszem bardzo wygodny,ale przy braku miejscasytuacja wymaga aby zrobić stopnie zabiegoweWidzę że u was jest 15 podniesieńPrzy założeniu że kondygnacja ma 3m wysokości,bo tak teraz się budujea niejednokrotnie bywa i wyżejto wysokość stopni u was jest nie mniejsza niż 20cm,a to już jest naprawdę niewesołoProponuję przemierzyć te wysokościJeśli jest faktycznie tak jak piszę,rozmowa z wykonawcą wskazanaTak bezgranicznie bym nie zawirzał,że wie co robiWysokość stopnia 20cm to jest koszmar w nowo budowanym domuNo chyba że wam to odpowiada to zwracam honor,ale proszę nie mówić,że to jest zgodne z normąA wystarczyło ten spocznik podzielić na pół,byłyby dwa kwadraty,wygody by to nie zmieniło,a stopnie byłyby sporo niższe Edytowane 26 Czerwca 2015 przez LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 26.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Pestka56, całkiem fajne te poręcze, przy minimalistycznym wnętrzu będą idealne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Te balustrady obronią się w niemal każdym wnętrzu, nie tylko w minimalistycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ANKAg, a może taką balustradę Poza tym tę siatkę możesz zamontować także w prześwitach tej delikatniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 27.06.2015 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Pestko to jest siatka ze sznurka cos mi sie wydaje:) za bardzo mi przypomina plot mam zapisanych kilka inspiracji najbardziej to jakos te trojkaty chodza mi po glowie, tylko nie wiem czy to jest wykonalne. na czas jakis zabezpieczylabym je linka zeglarska;) Edytowane 27 Czerwca 2015 przez ANKAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Zajrzyj do dziennika Roberta Skitka - krótki jest. On na pewno powie jak zrobić ten opłat z linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 27.06.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ANKAg,nie ma co się denerwować Proponuję przemierzyć te wysokości schody zmierzylam od plyty do plyty jest 18,5 cm sa wygodne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 27.06.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 No to superWidocznie macie niższą kondygnację,ale bywają i takie:)Z resztą dawniej 280cm było na porządku dziennym,teraz w większości budują sporo wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palacz66 27.06.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Witam. Mam pytanko do fachowców może dwa: jak trepy są juz zamontowane są w kolorze zloty dab z białymi podstopniami teraz jakie dać listwy i wogole jak je do ciąć żeby to miało ręce i nogi? A drugie to jak wywiercic otwory do 4 rurek pomiędzy słupkami balustrady chodzi mi o skosy mam 3 słupki jest jakaś maszyna Podpowiedźcie jak równo wywiercic te otwory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.06.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 schody i ściany wyłożone płytkami FAP nuances http://img.edilportale.com/products/prodotti-65725-rel3b8e5086578b440796705b5cd3d33555.jpg http://www.archiproducts.com/en/products/165170/porcelain-stoneware-wall-tiles-with-wood-effect-nuances-wall-tiles-fap-ceramiche.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 piu jak dla mnie estetycznie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 17.07.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Per*hod powiększ to zdjęcie, bo schody wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perhod 17.07.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Per*hod powiększ to zdjęcie, bo schody wspaniałe Wystarczy kliknąć A tak serio to nawet nie wiem jak.... Fajne to będę miał w przyszłym tygodniu, te są zupełnie standardowe tyle że w przyzwoitym otoczeniu. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Per*hod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Edytuj post i kliknij 2 razy na zdjęcie w poście. Pojawi się okienko i tam wybierz opcję powiększenia (po prawej u góry). Zatwierdź, a potem zatwierdź post i gotowe. Pokazuj, pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 17.07.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Per*hod powiększ to zdjęcie, bo schody wspaniałe Ale przecież tak jak pisze Per*hod - kliknij na zdjęcie i masz je na cały ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts