fenix2 07.03.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam wszystkich zaglądających, chciałam zrewanżować się za wszystkie inspiracje i porady które przeczytałam w tym wątku, pokazując nasze skończone juz schody. Made by LasekD [ATTACH=CONFIG]348762[/ATTACH] A tu po zrobieniu zaprawek na ścianie, pomalowaniu ścian oraz przyklejeniu tapety na ścianie na zabiegu. pozdrawiam yenulka widzę że podłoga w hexagonach. Czy możesz wrzucić jakieś zdjęcia tej podłogi? Może być na priv. Albo może gdzieś wrzuciłaś już. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 08.03.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Z jakiego drzewa schody są wykonane? Piękne Dziękuję, ja je uwielbiam:) Drewno to naturalny jesion - prosiliśmy o wybieranie trepów nie najbardziej usłojonych, ale też chcieliśmy żeby zachowany został naturalny urok drewna. Myślę że udało nam się osiągnąć cel:) Parkiet mamy z jesiony selekcjonowanego, więc schody nadają charakteru całości i ocieplają dom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 08.03.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 yenulka widzę że podłoga w hexagonach. Czy możesz wrzucić jakieś zdjęcia tej podłogi? Może być na priv. Albo może gdzieś wrzuciłaś już. Dzięki. Nie, nie wrzucałam. W telefonie mam tylko zdjęcia robocze z układania - jeśli poczekasz do weekendu to zrobię zdjęcie i Ci wyślę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Piękne schody i aranżacja Oboje macie się czym chwalić i Ty, i Lasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec123 08.03.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Chciałbym się was poradzić jakie schody wykonać u siebie w domu. Zastanawiam się nam schodami zwyczajnymi, ale biorę pod uwagę również te mega designerskie. Znalazłem wiele inspiracji i sam nie wiem, na które się zdecydować [moderowano] Jakie modele schodów uważacie za zarówno użyteczne, jak i estetyczne? Edytowane 23 Lipca 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.03.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ty jesteś przedstawicielem handlowym czy Budującym:confused:. Stawiam na to pierwsze:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 No, Wojgoc tekst zaskakujący jak na inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.03.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Nie, nie wrzucałam. W telefonie mam tylko zdjęcia robocze z układania - jeśli poczekasz do weekendu to zrobię zdjęcie i Ci wyślę. Pozdrawiam Poczekam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin0-0-7 11.03.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Czy ktoś może polecić barierki zabezpieczające przed dla dzieci montowane do szklanej balustrady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia9090 15.03.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To moje schody w trakcie budowy. Za inspiracje wzięłam projekty z tej strony - schody. Może i Tobie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpawelski 15.03.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 chciałbym spróbować uratować schody w domu moich rodziców, stare drewniane schody, pomalowane farbą olejna, brzegi są już dość mocno wytarte, da się coś z tym zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.03.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mam pytanko do tutejszych wspaniałych fachowców schodowych - jakim lakierem zabezpieczyć stopnie jesionowe od spodu, mają być przyklejone do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 18.03.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 To i ja się pochwalę schodami świeżutkie, z dzisiaj. Wykonanie LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 mania_ania, piękne schody! Łazienka też będzie śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Nie wymagają komentarzy, Maniu. No, może poza tym, że cienkie pręty świetnie się prezentują w balustradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 18.03.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Dziękuję Dziewczęta Bardzo mi się podobają, Pan Darek mało mówi, za to świetnie pracuje Tomkowa na pewno się pochwalę łazienką jak będzie gotowa. Na razie są tylko płytki i farba więc nie ma co pokazywać Edytowane 18 Marca 2016 przez mania_ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 18.03.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) cienkie pręty świetnie się prezentują w balustradzie I tutaj duże ukłony z mojej strony dla Venus,bo to ona tą balustradę wymyśliła, z moją lekką pomocą i jak się okazało jest na nią duże "zapotrzebowanie" Jest genialna w swojej prostocie Paniu Aniu,miło mi że się schody podobają Edytowane 18 Marca 2016 przez LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clean fire 19.03.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Bardzo podobają mi się tego typu schody, gdzie podstopnice są białe. Pytanie, z czego są zrobione ?. Czy to jest jakaś płyta lakierowana na biało?.Druga sprawa, to jak się zachowują w praktyce , bo na pewno zdarzy się zostawić ślad po bucie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 19.03.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Podstopnie są z mdf malowane farbą poliuretanowąPowierzchnia gładka,bardzo miła w utrzymaniu,z myciem nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarkwood 19.03.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Czy ktoś może polecić barierki zabezpieczające przed dla dzieci montowane do szklanej balustrady ? typowa bramka rozporowa, wpisz na allegro w wyszukiwarce "bramka do schodów" i wyskoczy kilkadziesiąt ofert... można też na zamówienie dopasowaną do stylistyki schodów, ale to już od 400 zł za sztukę się ceny zaczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts