lady in red 05.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A mnie podobają się drzwi - kolor. A mnie się wszystko Efi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.10.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 cudne po prostu cudneteż zastanawiam się czy u efilo jest coś co mi się nie będzie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nienawidzę tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 05.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nienawidzę tego wątku. Pewnie tego o kuchniach, łazienkach, salonach, pustkach nad salonem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Pewnie tego o kuchniach, łazienkach, salonach, pustkach nad salonem też to też, ale tego nienawidzę po stokroć bardziej i najbardziej ze wszystkich jeszcze dojdzie wątek pokażcie swoje czarne kible, białe łazienki, pokażcie swój podjazd, swoje ogrodzenie, gabinety, łeeeeee A tak na serio to uwielbiam dom Efi, bo zdjęcia wyglądają jakby były narysowane ołówkiem, prosto i od linijki. Żadnych mącących form, wielości rozrzuconych w palecie kolorów i wzorów, a ja lubię jak jest prosto-to osiągnąć najtrudniej i potrzeba ogromnej dyscypliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 05.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 to też, ale tego nienawidzę po stokroć bardziej i najbardziej ze wszystkich jeszcze dojdzie wątek pokażcie swoje czarne kible, białe łazienki, pokażcie swój podjazd, swoje ogrodzenie, gabinety, łeeeeee A tak na serio to uwielbiam dom Efi, bo zdjęcia wyglądają jakby były narysowane ołówkiem, prosto i od linijki. Żadnych mącących form, wielości rozrzuconych w palecie kolorów i wzorów, a ja lubię jak jest prosto-to osiągnąć najtrudniej i potrzeba ogromnej dyscypliny. No domyśliłam się, że chodzi o dom efilo, dlatego wymieniłam też m.in. pustkę nad salonem Mam dokładnie tak samo, uwielbiam wnętrza efilo tak bardzo, że moje, z których do niedawna byłam dumna, wydają mi się teraz takie... nijakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 to też, ale tego nienawidzę po stokroć bardziej i najbardziej ze wszystkich wiesz kochana że ja ci z całego serca życzę super schodów i przykro mi strasznie że tak ci wyszło (choć ja osobiście uważam że nie jest wcale tak strasznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 wiesz kochana że ja ci z całego serca życzę super schodów i przykro mi strasznie że tak ci wyszło (choć ja osobiście uważam że nie jest wcale tak strasznie ) hihi, ale nie sądzisz, ze Ci zazdroszcze złośliwie mam nadzieje . Szkoda, ze widziałas tylko zdjęcia moich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 o nie myszko w życiu bym Cię nie posądziła o złośliwość życzliwa kobieto żal to mi że wtedy się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Pewnie tego o kuchniach, łazienkach, salonach, pustkach nad salonem też BTW nie chodzi o mój dom tylko o schody myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 06.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 BTW nie chodzi o mój dom tylko o schody myszki Zorientowałam się, jak poczytałam dalej. No niestety nie jestem na bieżąco ze wszystkim. A jeśli chodzi o schody myszki - cóż... odwiedziłam dziennik, zobaczyłam Mam nadzieję, że te "kwiatki" na żywo nie są tak bardzo widoczne, jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 06.10.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 efilo super schody a ja zapytam o ledy, bo szukam podobnych nad schody - jakiej to firmy? i widze, że podobnie jak u nas, coś sie u Ciebie też z rozmieszczeniem ledów względem osi stopni myknęło? A może to złudzenie? Piszę też, bo u nas bylo to samo Męża to na tyle wkurzao, ze przekuł te puszki. Do dziś nie wiem, dlaczego tak wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 no myknęło się nie dociekam już dlaczego. trudno. po jakimś czasie człowiek przestaje zwracać uwagę. zazwyczaj nie przepuszczałam takich kwiatków. ale to wyszło jak już w domu nie było żadnego pylenia, mieliśmy wykładziny dywanowe i już nie chciałam myśleć o kuciu. oprawy są super ale ich nie polecam. ledy w nich nie współpracują z normalnymi transformatorami (taki dedykowanymi do led). musiałby do każdej być oddzielny transformator a takiej opcji kabelkowo nie przewidzieliśmy bo są podpięte szeregowo. w związku z tym nasz elektryk przerobił te oprawy metodą chałupniczą i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.10.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 efilo,mnie akurat schody nie podobaja się, ale zwisająca lampa jest zajefajna!mozesz coś napisac o niej.z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Wojtku:-))) Sama jestem ciekawa. Ja obstawiam, że to są takie zwisające światłowody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 06.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 och, doskonale rozumiem, u nas jeszcze syfu co niemiara, był to ostatni moment nie bardzo chcę dawac nad schody opracy skoff, bo mi sie nie podoba nazwa producenta na nich (nota bene, po sąsiedzku robione jakby były bez nazwy, to ok czy jest jakaś w ogóle alternatywa nad schody? ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 mi sie skoffy podobały ale zgaszone. po zobaczeniu ich zaświeconych od razu się wyleczyłam. nie lubię tego trupioniebieskiego koloru ledów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 wojgoc masz niezły wpis w dzienniku budowy. jeden ale za to wiele mówiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Efilko, napisz co to jest przy schodach takie świecące:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts