Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pochwyt też jest drewniany....bałam się zaryzykować ze stalą......i myślę,że z tym drewnem wyszło całkiem przyjemnie(wizualnie i namacalnie:)

Podstopnie też są jesionowe-a w pierwszej koncepcji chciałam je tylko pomalaować.

Małż mnie przekonał.....i jakoś ciężko było mi sobie wyobrazić jego latajacego z pęzlem i maskujacego "brudy"....

Dziękuję za komentarze.

Postaraj się bardziej ;)

Alossa piękne, oryginalne i przemyślane schody - gratuluję jeśli to rzeczywiście Twój pomysł ;)

z jaką kwotą trzeba sie liczyć przy schodach drewnianych?

na etapie budowy zdecydowaliśmy nie murować schodów tylko zrobić drewniane. i teraz zaczynam powoli żałować. jak dostaję wyceny schodów to rwę włosy z głowy. czy schody drewniane do domu jednorodzinnego muszą kosztować tak dużo?

możecie napsiać ile płaciliście za swoje, bo jak narazie ceny od 20 000 zł w górę powalają mnie na kolana...

świetne schody! gratuluje:)

trepy masz wystające?

jak wysoko masz skoffy-ciagle mam wrazenie, ze u mnie są za nisko...masz te mniejsze czy wieksze?

barierka tez ekstra:)

kasiu 15 tys to już jest lepiej niż 20, ale jak dla mnie jednak jeszcze dużo. Myślałam, że zmieszczę się w 10...wiem, naiwna :)

A teraz sobie w brodę pluje, ze na etapie budowy SSO zrezygnowałam z murowanych. Byłby paskudne, ale przynajmniej mogłabym je wykańczać przez 30 lat i nie musiałabym zasuwac po drabinie na pięterko :) Sprawdzam, czy możemy to jeszcze jakoś odkręcić i jednak te schody wylać, ale jakoś słabo to widzę....

Witam serdecznie. Pani schody są piękne, marzy mi się cos podobnego. Czy nie byłoby dla Pani problemem napisać jakie są wymiary schodów, odległosci od tralek, same ntralki itp. Bede mogła jasniej objasnic wykonawcy o co mi chodzi :) Serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Potrzebuję inspiracji i porady jakie wybrać schody na poddasze. Problem jest taki, że schody te nie mogą iść przy ścianie ale w powietrzu. Mieszkanie już jest, podłoga jest więc schody też muszą być takie, które można montować na podłogę.

Jakie radzicie wybrać. Proszę o zdjęcia. Schody okrągłe zabierały by najmniej miejsca i fajnie by się wpasowały ale chyba są najmniej wygodne?

W domu jest małe dziecko więc schody muszą być też w miarę wygodne.

Jak to zrobić :) Żeby wysżło tanio i ładnie. Schody będą w salonie.

:) też masz przy schodach tą tapetę?

swoją drogą sprawdza się znakomicie - nie straszne jej łapki mojej dzieciarni :D

Ja dopiero będę mieć tę tapetę ( choć już kupiona) na jednej tej dużej scianie na wprost pierwszego schodka (mam nadzieję,że rozumiesz o co mi chodzi :),a dwie ściany po bokach będą pomalowane.A nad schodami ogromny kryształowy żyrandol.

Jak zobaczyłam Twoje zdjęcia potwierdziłam się ,że ta tapeta to dobry wybór ( a jeszcze piszesz,że dobra dla dziecięcych łapek :) )Bardzo mi się u Ciebie podoba-wrzuć więcej zdjęc-schody bardziej " z oddali".

Pozdrawiam!