Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam, hmm nie wiem czy poleciła bym tę firmę, w sumie ze schodami wszystko ok ale nerwy mi zjadło jak nie mogłam się z nimi przez długi czas skontaktować i myślałam sobie że zaliczka i firma poszły w las, ale jednak zakończyło się ok.

Witam,

Dziękuję za ostrzeżenie, jednakże ja mam problem w wykonawcą. Jedyny który był w stanie wykonać takie schody chciał 50 000zł. Jeżeli nie jest to problem proszę o podanie namiarów na wykonawce ([email protected]). Pozdrawiam P.

Witam,

Dziękuję za ostrzeżenie, jednakże ja mam problem w wykonawcą. Jedyny który był w stanie wykonać takie schody chciał 50 000zł. Jeżeli nie jest to problem proszę o podanie namiarów na wykonawce ([email protected]). Pozdrawiam P.

wow, 50 tyś, masakra, wiem że schody nie należą do tanich ale aż tyle, ja dałam 20 tys, wobec tego na priva wysyłam ci adres ich strony, pozdrowionka, ale wiem że oni mają do dyspozycji buk, dąb i kamień, a ty chyba wspominałeś o merbau, czyli chyba dąb do wybarwienia.

tedasss mysle ze cena OK

Daj namiary na tego kogos, bo u mnie w okolicy za podobne krzycza 15000

Namiary do firmy: http://quercopinus.pl/

Gość sympatyczny. Byłem wczoraj w stolarni i widziałem inne schody gotowe dla klienta. Wyglądały bardzo sympatycznie. Sprzęt, na którym je robi chyba też wypasiony:)

Za drzwi wewnętrzne sosnowe, z ościeżnicą na wymiar i montażem chce 880 zł. Model taki jak te w tle na zdjęciach podwieszonych przez ana-76 - z pięcioma szybami mlecznymi. A ile Wy płaciliście za takie drzwi???