Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniaq schodki fajne, ale mam pytanko odnośnie tych pasów turkusowo -zielonych w pokoiku na piętrze, czy to tapeta czy malowane? Znalazłam już podobną tapetę do pokoju mojego synka, ale te Twoje pasy są jak dla mnie kolorystycznie idealne:)

Jest to tapeta w pokoju zabaw synków. Wygląda bardzo energetycznie. Tapeta Rasch flip flop tylko pasy naklejane były w poziomie.

Dzięki, coś nie mogę jej odnaleźć po nazwie jakbyś znalazła linka do niej to będę wdzięczna, z tego co widzę w tym pokoiku są mebelki mamut ikea, czy te pasy pasują kolorystycznie? Ja póki co znalazłam takie pasy

http://img218.imageshack.us/img218/2964/p7221791.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I jak możesz zdradź jakiej firmy tapeta z kleksami z łazienki chłopaków:lol:

A najlepiej wklej pokoik w temacie pokoje dla dzieci:rotfl:

Podobają się komuś, bo z tego co widzę, większość woli ciemniejsze kolory

Moim zdaniem są bardzo ładne:), a najważniejsze, żeby pasowały do Twojej koncepcji wykończenia wnętrza. Ja u siebie będę miała ciemniejsze - planuję dąb wybarwiony na marbau, ale to też jest związane z całą koncepcją wystroju. Nie zawsze to, co nam się podoba u kogoś chcielibyśmy mieć w swoim domu;)

Schody mają 92 cm szerokości. Trochę trudno się na nich minąć a jeszcze trudniej wnieść jakiś mebel w całości.

Właśnie miałem telefon od mojego stolarza. Schody będą miały w ostatnich trzech stopniach 89cm a reszta do samego dołu 100cm. Zależy to od wnęki jaka jest przygotowana.