hamlet 24.09.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Żono moja;) cofnij się kilkanaście postów wstecz a dowiesz się co to jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.09.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 chciałam uniknąć szukania w takiej ilości postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 24.09.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Poszukałem za ciebie:) KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dzięki, choć i ja poszukałam, bo myślałam, że nikt nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A co ty chcesz od tej drabiny? A tak na serio, to będą bardzo ładnie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 26.09.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Do potrzeb wykańczania budynku nie było schodów betonowych a teraz będziesz je wylewać Powiem niegrzecznie "głupi pomysł";) i będziesz chyba pierwszą taką osobą Zrób drewniane Jak nie chcesz ażurowych to pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 26.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W przypadku takich schodów, jak na zdjęciu, chyba już na etapie stawiania scian trzeba mieć podjętą decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 27.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) EchNaoglądają się ludzie wizualizacji i wymyślają cuda niewidyTakie schody tylko na zdjęciach ładnie wyglądają i tylko do tego się nadają-aby je oglądać na zdjęciachChoćby nie wiem jak by to było zakotwione czy nawet zazbrojone i wylane na etapie budowy domuto bez balustrady która powiąże stopnie ze sobą długo się nie utrzymaSzczerze współczuje takiemu użytkownikowi Edytowane 27 Września 2011 przez hamlet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 hamlet a skąd u ciebie taka opinia, masz takie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 29.09.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Schodów z swojej karierze zrobiłem parę setek i można powiedzieć zjadłem na nich zęby:)Być może jak by to było zazbrojone na etapie budowy zdało by egzamin tak jak napisał/a asizoW takiej postaci jak na zdjęciu bez połączeń między stopniami np balustradąw twoim przypadku tzn kiedy stopnie będą kotwiczone do wymurowanej już ścianydaję głowę że będą drżały a nawet będą się ruszaćJak chcesz chodzić przez całe życie po czymś takim to życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 29.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja też mogę się w końcu pochwalić moimi schodami, stopnice i barierka merbau, podstopnie obłożone płytką drewnopodobną Paradyż Rovere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 29.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kris schody piękne ale płytka drewnopodobna na podstopniach to chyba nie na tych schodach:no: albo ja słabo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 29.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No właśnie. Ja też nie mogę się dopatrzyć na tych fotkach płytek paradyża Same schody bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 29.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Podstopnie są z płytek drewnopodobnych, kolor jasny, ale gwarantuję, że mają strukturę drewna. W kolekcji Paradyża Rovere są 4 odcienie tej płytki od ciemnej zbliżonej kolorem do drewna merbau do jasnej coś jak dąb bielony. My wybraliśmy te najjaśniejsze, zależało nam, żeby schody nie były "ciężkie". Zaletą tych płytek jest to, że występują w rozmiarze 119,5x14,5 i 119,5x19,5. Na całym podstopniu nie ma fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 mozesz wstawić fotki ze zbliżeniami stopni i podstopnic? jak to masz wykończone od czoła schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 29.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Wstawię, ale jutro. Tak jak pisałem powyżej pod stopniami są płytki ceramiczne drewnopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 30.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 mozesz wstawić fotki ze zbliżeniami stopni i podstopnic? jak to masz wykończone od czoła schodów? Zgonie z obietnicą wstawiam zdjęcia. Niestety musiałem robić z lampą a aparat mam nie za bogaty . Mam nadzieję, że coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dzięki, a czy mógłbyś może wrzucić fotkę z perspektywy jak na poniższej fotce (zapożyczonej z forum - za co przepraszam autora )? ze zbliżeniem krawędzi pionowej, ciekawi mnie jak masz wykończone połączenie gresu z białą boczną ścianą, czołem schodów http://img97.imageshack.us/img97/8643/schp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 01.10.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Płytkę przed położeniem fazuje się od tyłu tak żeby tworzyła szpicPotem gipsując ścianę od policzka gips dochodzi do tej krawędzi i nie widać sztorca płytkiEliminuje to późniejsze obrabianie tej krawędziProsto i schludnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Schodów z swojej karierze zrobiłem parę setek i można powiedzieć zjadłem na nich zęby:) Być może jak by to było zazbrojone na etapie budowy zdało by egzamin tak jak napisał/a asizo W takiej postaci jak na zdjęciu bez połączeń między stopniami np balustradą w twoim przypadku tzn kiedy stopnie będą kotwiczone do wymurowanej już ściany daję głowę że będą drżały a nawet będą się ruszać Jak chcesz chodzić przez całe życie po czymś takim to życzę powodzenia no widzisz nie wiesz jak są robione a już wiesz że źle, ale dzieki bogu to ja chodzę a nie ty, szkoda że takie opinie wyssane z palca, czytają ci którzy może myslą nad takim rozwiązaniem, ale to jest tak że ci którzy dzieci nie mają to najwięcej wiedza o ich wychowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts