Venus_m 02.11.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Hmmmm...a jak będzie wobec tego wykończona górna krawędź kaflowego cokołu? Chyba, że płytki barwione w masie, więc może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita12345 02.11.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 oto moje schody zroboine przez męża koszt to ok 2,500zł .Jeszcze pare elementów musi dokończyć ,są praktyczne i łatwe w utrzymaniu w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Hmmmm...a jak będzie wobec tego wykończona górna krawędź kaflowego cokołu? Chyba, że płytki barwione w masie, więc może akurat tu - jak sciana czyli na bialo .. gorna krawedsz jest szlifowana i wyglada ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 no może może, nie mówię nie pochwal się jak już zrobicie, jestem ciekawa efektu Anita12345 schody schludne, czy podstopnie to panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita12345 02.11.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tak to panel podłogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mąż1719509602 09.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Moje schody są ze szkła fusingowego (grubość stopnia 19mm, grubość podstopni 10 mm), które zostało zamontowane na wylewce betonowej. Szkło było ręcznie malowane na jasną perłę. Zamontowałem oświetlenie ledowe. Zdjęcia:http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3376&attachmentid=84131 http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3376&attachmentid=84130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Efekt świetny, tyle że w domu raczej bym takich nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jak wali po oczach !!! ja chce jakis taki bardziej delikatny efekt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja również pokażę swoje schody, jeszcze bez balustrad. Niestety na dywanowe miałam za płytkie stopnie, więc są "prawie" dywanowe a jak wiadomo prawie robi wielką róźnicę Kolor to mieszany lakier orzech i palisander, schody są obłogowane. Grubość stopnia chyba 4 cm. Venus_m dlaczego za płytkie? ile miał stopień na surowo? Myśle, zeby u siebie zrobić dywanowe, ale teraz zaczęłam sie zastanawiać czy to mi wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.11.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Moje schody są ze szkła fusingowego (grubość stopnia 19mm, grubość podstopni 10 mm), które zostało zamontowane na wylewce betonowej. Szkło było ręcznie malowane na jasną perłę. Zamontowałem oświetlenie ledowe. brawo za pomysł, realizację, cierpliwość w wykonaniu, bo tu wszystko musiało byc idealnie równe i czyste - efekt znakomity, choc trzeba przyznać, ze po oczach daje, przynajmniej na zdjęciu. nie wszystkim przypadnie do gustu, ale o gustach trudno dyskutować - wazne, że Wy jestescie zadowoleni. jak w praktyce się tego typu rozwiązanie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.11.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Agalind no właśnie na surowo było 24 cm, na mój rozmiar 37 tyle wystarczyło, ale wizja rodzenia chłopców z męskim rozmiarem nogi wzięła górę nad marzeniem o schodach dywanowych Podobno wygodnie, jak stopień ma 28 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Agalind no właśnie na surowo było 24 cm, na mój rozmiar 37 tyle wystarczyło, ale wizja rodzenia chłopców z męskim rozmiarem nogi wzięła górę nad marzeniem o schodach dywanowych Podobno wygodnie, jak stopień ma 28 cm. Jak dla mnie to tez by wystarczylo:) Ale masz racje, nigdy nie wiadomo jak to z tymi chlopakami bedzie;) Musze pomierzyc moje schody. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mężu powiem szczerze, że efekt piorunujący, aczkolwiek nadający się idelanie do nocnego klubu a nie do domu. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mężu powiem szczerze, że efekt piorunujący, aczkolwiek nadający się idelanie do nocnego klubu a nie do domu. Takie jest moje zdanie. Nie chciałem tego głośno mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 bo mnie zmobilizujecie do polutowania ledow ... ciekawe jak to u mnie bedzie wygladalo ... tylko u mnie na stopien przychodzi 6 diod a nie caly pasek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mężu powiem szczerze, że efekt piorunujący, aczkolwiek nadający się idelanie do nocnego klubu a nie do domu. Takie jest moje zdanie. Tak samo pomyślałam i tak samo jak Liwko,nie chciałam głośno mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mężu powiem szczerze, że efekt piorunujący, aczkolwiek nadający się idelanie do nocnego klubu a nie do domu. Takie jest moje zdanie. Z ust mi to wyjęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Burdello bum bum:D Sorry, to tylko żart;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 09.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ciekawe, czy się te schody kotu podobają Jak dla mnie, to kadr z Odysei Kosmicznej albo Gwiezdnych Wojen (za wyjątkiem drzwi z okienkiem dla kota, które są jakieś takie "słowiańskie" w tym wszystkim). Gratuluję fantazji, choć do takiego designu daleko mi jak do Mlecznej Drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 09.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Burdello bum bum:D Sorry, to tylko żart;) Do tego czerwone ledy Albo co drugi stopień inny kolor Proponuję też jeszcze zapalanie i gaszenie w rytm grającej muzyki albo wydobywającą się parę po wejściu na dany stopień... Oczywiście żartuję a Mężowi gratuluję pomysłu chociaż sam bym się na takie schody nie odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts